Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ "ΑΕΡΑ-ΠΑΤΕΡΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΟΥΝΑΙ ΤΑ ΠΣΕΑ , OEO ...


   Σύμφωνα με καταγγελία του Προέδρου των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων Βισαλτίας που έλαβα στο mail μου, χάθηκαν οριστικά  δέκα εκατομμύρια ευρώ, τα οποία σημειωτέον προέρχονταν από κοινοτικές ενισχύσεις και όχι από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, τα γνωστά ΠΣΕΑ, που αφορούσαν αγρότες του νομού Σερρών για τις ζημίες που υπέστησαν από το πράσινο σκουλήκι.

Σύμφωνα με τον κ. Λίτο η τραγική αυτή απώλεια οφείλεται στην ασχετοσύνη του τότε Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και προσφάτως πρωϊμου αντιμνημονιακού, Κώστα Σκανδαλίδη  και του ακόμη και σήμερα Προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Σαρρή, με ευθύνη των οποίων συντάχθηκε ένας ελλειπέστατος φάκελος για τον νομό Σερρών.

Το σκάνδαλο λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις δίοτι οι Σερραίοι αγρότες ελάμβαναν από τους αρμοδίους συνεχείς διαβεβαιώσεις  επί διετία "οτι η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο" μέχρι που σήμερα "έσκασε το κανόνι" και οι υφισταμενοι Υπουργοί και Υφυπουργοί της συγκυβέρνησης των δοσίλογων, "ποιούν την νήσσαν", δεν σηκώνουν ούτε τα τηλέφωνα στο Υπουργείο τους.

Οσο για τους τέσσερεις σερραίους βουλευτές της συγκυβέρνησης "είναι οιωνεί απόντες", η Ξυνή, ασχολείται με την διανομή φρούτων στα σχολεία, ο Λεό υποστηρίζει την εγκατάσταση των σκουπιδιών της λαθρομετανάστευσης σε στρατόπεδο στην Ροδόπολη, ο Γιατροτραπεζίτης της Κάτω Τζουμαγιάς τρέχει στα ανακριτικά γραφεία για τις παράνομες δανειοδοτήσεις "κολλητών" άνευ εξασφαλίσεων στην Συνεταιριστική Τράπεζα, ενώ ο Μαρκος ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη λόγω ΜπακατσελοBενιζέλου

17 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΛΙΤΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΡΕΙΣ; ΣΙΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως τα λεφτά ήταν να δοθούν με το σύστημα ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, και γι αυτό πήρανε κόκκινη από την Ε.Ε. Τώρα, ο Γιαννάκης λέει και καμιά μαλακία για να περάσει η ώρα!

      Διαγραφή
  3. ΤΟΚΟΣ,ΤΥΡΙ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. TA ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΙΤΟΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ!!! ΣΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ 1. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΤΑΠΕΖΙΤΗ 2. ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗ ΞΥΝΗ 3.ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ.
    Υ.Γ.ΣΤΑΘΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΛΠ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012
    Άρειος Πάγος: Οριστικοποίησε την καταδικαστική ποινή του Π. Ψωμιάδη - Φυλάκιση 12 μηνών με 3ετή αναστολή
    Οριστικοποίησε ο Άρειος Πάγος σήμερα την ποινή της φυλάκισης των 12 μηνών, με τριετή αναστολή, του τέως περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη για το γνωστό πρόστιμο που μείωσε σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων.
    Ο τέως περιφερειάρχης το περασμένο έτος καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση 1 έτους με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος. Η παράβαση καθήκοντος ανάγεται στο ότι καθ' υπέρβαση της διακριτικής ευχέρειας της εξουσίας του μείωσε σε 5.000 ευρώ πρόστιμο των 89.000 ευρώ, το οποίο είχε επιβληθεί σε βάρος πρατηριούχου υγρών καυσίμων, που φέρεται ότι νόθευσε καύσιμα, με αποτέλεσμα να ωφεληθεί ο πρατηριούχος και να ζημιωθεί η Νομαρχία.

    Ο τέως περιφερειάρχης άσκησε αναίρεση στον Άρειο Πάγο κατά της καταδικαστικής απόφασης. Οι αρεοπαγίτες τον πρώτο μήνα του 2012 έκριναν δεκτή την αίτησή του, αναίρεσαν την εφετειακή απόφαση και παρέπεμψαν τον Ψωμιάδη σε νέα δίκη ενώπιον και πάλι του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.

    Όμως, ο κ. Ψωμιάδης δικάστηκε για δεύτερη φορά από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης με την ίδια ποινή (φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή) για τη μείωση του επίμαχου προστίμου.

    Μετά και τη δεύτερη καταδίκη του άσκησε και πάλι αναίρεση στον Άρειο Πάγο, η οποία συζητήθηκε το πρώτο δεκαήμερο του περασμένου Οκτωβρίου.

    Σήμερα, οι αρεοπαγίτες με την υπ' αριθμ. 1495/2012 απόφασή τους απέρριψαν όλους τους λόγους αναίρεσης που προέβαλε ο κ. Ψωμιάδης, κρίνοντας ότι η εφετειακή απόφαση έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, όπως επιβάλλει το Σύνταγμα.
    www.bankingnews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o kyrios aytos toso agwna ekane gia tin kyria Magkrioti as paei na ton swsei opws kai olon ton nomo..arabatzi itheles Stellako trexa klapse twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Ο παππούς μου ήταν στα SS"
    Το αγαπημένο άσμα των απανταχού εν Ελλάδι ναζιστών. Γιατί κάθε χρυσαυγίτης έχει δικαίωμα να είναι περήφανος για τους προγόνους του.

    (Παρεμπιπτόντως, τα μέλη του συγκροτήματος No Surrender ήταν στελέχη της συμμορίας της Χ.Α. μέχρι το 2004, οπότε και αποχώρησαν.)

    http://www.youtube.com/watch?v=v3Z-CxP1iws&bpctr=1354739775

    Το σαβουροτράγουδό τους είναι και αυτό εισηγμένο,
    σε μετάφραση του γερμανικού "Opa war Sturmführer bei der SS" των Der Landser:
    http://www.youtube.com/watch?v=31d2n1GvGRU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πσωμι ΑΔΗΣ -ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφαση του Αρειου Παγου
    λ(μ)αμ ό(ρ)γιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά να πάθεις αγράμματε Σερραίε αγρότη. Είσαι άξιος της μοίρας σου. Όταν ο μεγαλύτερος κάμπος της χώρας εν έτη 2012 δεν έχει να παρουσιάσει καμία καινοτομία, όταν όλοι εσείς για πάνω από 15 χρόνια ζούσατε με ψεύτικες επιδοτήσεις με την ανοχή ή και υποστήριξη των κολλητών βουλευτών σας (που τους εκλέγεται μέχρι και σήμερα) για να πίνετε καφεδάκια στη κοιλάδα με τα Navara παρκαρισμένα μπροστά, δεν τα σκεφτόσασταν αυτά; Έχετε χάσει πολύτιμο έδαφος! Είστε τόσο πίσω που όσο και να γκρινιάζετε προκοπή δεν έχει! Όταν ο εκπρόσωπος / επικεφαλής σας είναι επίσης αγράμματος, πως νομίζετε ότι θα αλλάξει όλο αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΙΤΟ κλπ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...
    ΡΕ ΛΙΤΟ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΛΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΕΙΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΨΗΣΙΖΕΙ ΔΕΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ.
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΧΑΝΟΥΝ...
    ΕΓς ΕΙΧΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΟΥΡΙΑΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΟΛΑ ΜΟΘ ΕΙΠΕ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ? ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μπραβο.......
    βλεπω πολλα γατακια τρεξατε να απαντησετε κατα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ???????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. lito i arampatzi se perimenei na sta dwsei ola,trava kai ston menelao pou sas taise stis ekloges na tou fate k alla, gia lypisi eiste, gia na vlepete ti mapa sas sto diktyo kwlo dwsate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΙΤΟ ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΦΩΝΟΥΛΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΚΑΕΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΦΟΥΣΚΑ
    Σε προχωρημένο στάδιο η προανάκριση για τα θαλασσοδάνεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας . Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα της σερραικής κοινωνίας τα περισσότερα εκ των οποιων κατά διαβολική σύπτωση προέρχονται από το γαλάζιο στρατόπεδο. Το ποιό βαρύ όνομα ο γιατροτραπεζίτης με την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ της συνεταιριστικής. Δυο καναλάρχες με καταβολές στο γαλάζιο στρατόπεδο καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τα πλέον κοκκινα δάνεια πάνω των 500.000 ευρω που έλαβε έκαστος με εγγύηση το βρακί τους .Δυο πρώην υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ κλήθηκαν δια υποθεσή τους και πέρασαν το κατωφλι του ανακριτή .Πρώην υποψήφιος Νομάρχης απολαυσε το φραπεδάκι του στα γραφεία του ανακριτή.Το κυρίαρχο βεβαια είναι οτι ο τακος του δικαστηρίου ειναι κοντά , εσύ γιατρέ μου και βουλευτή μου, εθνοπατέρα πως ανέχεσαι να καλύπτεις όλα αυτά τα λαμόγια που συνεχίζουν να διεκδικουν ρολο και μαλιστα τιμητή στην σερραική κοινώνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ