Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΕΣΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟ ΣΑΛΕ ΛΑΪΛΙΑ ;

ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ , ΓΙΑΝΝΑΚΗ ;


 Γιαννάκη, ένα πουλάκι μου είπε ότι η ΑΝΕΣΕΡ επιδότησε αδρά την ανακαίνηση του Σαλέ του Χιονοδρομικού Κέντρου του Λαϊλιά, όμως ο επιχειρηματίας εξώθηκε με δικαστική απόφαση διότι οφείλει 70.000 ευρώ απο μισθώματα στον Ορειβατικό Σύλλογο Σερρών.  Ο εν λόγω κύριος που διαχειμάζει πλέον στην γνωστή "ΑΕΤΟΠΕΤΡΑ" του Προέδρου του ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ, εξώθηκε αλλά "ξήλωσε"  και αφήρεσε από το ΣΑΛΕ όλον τον εξοπλισμό για τον οποίο επιδοτήθηκε από την ΑΝΕΣΕΡ ...

Γνωρίζει την υπόθεση ο κ. Αντιπεριφερειάρχης και το ΔΣ της ΑΝΕΣΕΡ ;   

Περιμένουμε εναγωνίως  νέα σας ...

23 σχόλια:

  1. Αποχώρησε και ο Μαρκόπουλος από τους ΑΕροψεκασμένους... κλάμα ο Πανάρας-Διαβάστε την επιστολή του
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

    Αγαπητοί Συνάδελφοι,

    Βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,

    Οι περισσότεροι από εμάς γνωριστήκαμε μετά την εκλογή μας τον Μάιο του 2012 και αφού πρώτα ενώσαμε δυνάμεις για να στηρίξουμε και να εκπροσωπηθούμε μέσα από το μικρό, μονοπρόσωπο κόμμα που ίδρυσε ο Πάνος Καμμένος. Μας ένωσε ένας κοινός αγώνας και μία κοινή εθνική αντιμετώπιση των εξελίξεων, ανεξαρτήτως προελεύσεως και ιδεολογίας, δηλαδή η επανάσταση της πολιτικής μας συνείδησης για την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας μέσω των μνημονίων στην τρόικα εξωτερικού.

    Από εκείνη την πρώτη θριαμβευτική εκλογή του 10,6 % με 33 βουλευτές και 670.000 ψηφοφόρους, άλλαξαν πολλά. Καταρχήν, μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων χάσαμε 13 βουλευτές, 210.000 ψηφοφόρους και 3 % από το αρχικό ποσοστό μας. Αιτία ήταν μία τεράστια πολιτική και επικοινωνιακή χαλάρωση, μια δήλωση για σύμπνοια απόψεων στα οικονομικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και ένα non paper που παρήχθη, εν αγνοία μας, στη Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και φαίνεται να άφησε ο Πάνος Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας, όπως ο ίδιος εμμέσως παραδέχθηκε χθες σε τηλεοπτική συνέντευξη. Τότε τον πίστεψα όπως όλοι μας, αλλά φαίνεται πως αδικήσαμε τον θεσμό και το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας. Πώς άλλωστε να φανταζόμασταν, ότι διαπραγματευόταν με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, την συμμετοχή μας στην Κυβέρνηση και την ανάληψη υπουργικών θώκων. Παραπλανηθήκαμε και αδικήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί συνάδελφοι,

    Αναλάβαμε μαζί το χρέος να αναπτύξουμε ένα κίνημα, που μέσω της οδού της συμμετοχής και της συναπόφασης θα μετεξελισσόταν σε ένα λαϊκό πατριωτικό κόμμα, που θα αντικαθιστούσε τα φθαρμένα κόμματα της μεταπολίτευσης και θα επανακτούσε την χαμένη εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολιτικό σύστημα. Μόνο έτσι πίστευα και πιστεύω ότι θα στεριώσει η δημοκρατία και η προκοπή στον τόπο μας. Βέβαια, κάποιοι από εμάς, οραματιζόμασταν πως θα βάζαμε στόχο να αναλάβουμε την υποχρέωση και να επωμιστούμε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας, χωρίς να φοβόμαστε να πάρουμε στα χέρια μας, την λεγόμενη από κάποιους, «καυτή πατάτα».

    Σήμερα, η ανασυγκρότηση της καταρρέουσας οικονομίας μας και η στήριξη του απελπισμένου λαού μας θέλει κοσμοθεωρία, αρχές, αξίες και σχέδιο δράσης. Θέλει αφήγηση και οικονομικό μοντέλο σαφές, πειστικό και εφαρμόσιμο. Δεν θέλει στιγμιαίους εντυπωσιασμούς και λαϊκίστικα πυροτεχνήματα άνευ ουσίας. Αντιθέτως, χρειάζεται σκέψη και μόχθος ώστε να χαραχθεί η στρατηγική του μέλλοντος μας. Εμείς, ως κομματικός σχηματισμός, κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Δεν είχαμε καμία δομημένη οργάνωση σαν κάποιοι να φοβούνται το μεγάλο και να επιλέγουν συνειδητά το μικρό. Δεν είχαμε σχέδιο, ούτε καν εβδομαδιαία ή μηνιαία πολιτική ατζέντα, σαν κάποιοι να επιζητούσαν την χαοτική άσκηση μικροπολιτικής. Δεν είχαμε οικονομικό μοντέλο με αρχή και τέλος παρά μόνο μία συνεχή αντίρρηση σε κάθε τι το νέο. Δεν διασαφηνίζαμε στους πολίτες, την σταθερή μας θέση στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, που αποτελεί στρατηγική επιλογή της χώρας. Αντιθέτως «φλερτάραμε με το δολάριο» χωρίς καν να γνωρίζουμε τι σημαίνει αλλαγή νομίσματος, οι συνέπειες της και αν «το δολάριο μας θέλει». Όταν συνειδητά επιδεικνύαμε συμπεριφορά μικρού και συμπληρωματικού κόμματος, το μόνο που καταφέρναμε ήταν να στέλνουμε τους πολίτες να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή. Τέλος δεν πείθαμε για την αξιακή και ιδεολογική μας κατεύθυνση, όταν διαλέγαμε φρασεολογία, τακτικές και δράσεις «αντάρτικου πόλεως» και αρνιόμασταν το ρόλο της αστικής σοβαρής και υπεύθυνης αντιπολίτευσης που λείπει από τη χώρα.

    Δυστυχώς, δεν πείθουμε ότι έχουμε αρχές, αξίες και ήθος όταν υπάρχει απουσία κομματικού διαλόγου και παραγωγή πολιτικής, αλλά στην θέση αυτών βρίσκουμε ένα τοίχος ύβρεων, παρορμητικών συμπεριφορών και ομαδοποιήσεων με την ευλογία και την ενθάρρυνση της ηγεσίας του κόμματος. Εσχάτως είδαμε την απόδραση από το διάλογο, την άρνηση ανάληψης ευθυνών και την πρωτοφανή προσβολή όλων μας. Την ίδια στιγμή, συναντούμε διορισμένα όργανα που δεν υπολογίζονταν και πολιτικές αποφάσεις διαπραγματεύσεων και μειζόνων επιλογών από ένα μόνο πρόσωπο, εν τι πλήρη απουσία τεχνοκρατικού ή διπλωματικού επιτελείου. Αυτό το σκηνικό του κόμματος χωρίς όργανα, αποτελεί μια τέλεια συνταγή για να χρησιμοποιηθεί από επιτήδειους, συμφέροντα και εχθρούς της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί Συνάδελφοι,

    Επί επτά μήνες κάνω συνειδητή προσπάθεια να συμβάλλω σ’ αυτό που υποσχεθήκαμε στους πολίτες, σαν απλός στρατιώτης του κινήματος. Καμία απόφαση δεν υλοποιήθηκε ή κι αν έγινε, δεν είχε συνέχεια και κεφαλαιοποίηση. Δεν συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό κάποιων από εμάς. Έκανα ότι μπορούσα για να αλλάξω την μεθοδολογία, τον ερασιτεχνισμό και την χαοτική αντίληψη. Με ειλικρίνεια προσπάθησα, με τα όποια λάθη μου να συμβάλω σ’ ένα σαφές έλλειμμα πολιτικής παιδείας, χωρίς αποτέλεσμα. Δεν θα ακολουθήσω τον βηματισμό. Γνωρίζω ότι θα ακολουθήσουν ύβρεις και συνομωσιολογικές επεξηγήσεις της απόφασης μου, αλλά δεν με αγγίζουν. Έχω δώσει δείγματα γραφής.

    ​Σας εύχομαι καλή τύχη

    ​Κώστας Μαρκόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντάρτικο και στους "Ανεξάρτητους" από την Μαρία Κόλλια;

    Μαρκόπουλος, Ζώης, Κόλλια Τσαρουχά, Κουράκος. Είναι μερικά από τα πρόσωπα που σήκωσαν σήμερα το "αντάρτικο" εναντίον του Πάνου Καμμένου.
    Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί;
    Ήταν όλοι στελέχη της...
    "Νέας Δημοκρατίας", πολλά χρόνια στο κόμμα και συνδέονταν - με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο- με τον Κ. Καραμανλή.
    Mάλιστα, ο Μαρκόπουλος και ο Ζώης είχαν κυβερνητικές θέσεις επί Καραμανλή, ο Κουράκος είναι από τα στελέχη που είναι γέννημμα θρέμμα της ΝΔ από παλιά ,ενώ η Κόλλια είναι από τις... Σέρρες.
    Αυτό βέβαια, είναι μία σύμπτωση, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός έχει να επικοινωνήσει μαζί τους, άμεσα ή έμμεσα, από τον καιρό που εγκατέλειψε την προεδία της ΝΔ...parapolitika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ ΑΣΧΕΤΟ , ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Τ.Ο. ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Β.ΚΟΡΕΑ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΑΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΥΡΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΕΤΟΠΕΤΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσοι Νεοδημοκράτες πιστεύουν πως οι εξελίξεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες βοηθούν τη Ν.Δ. είναι βαθιά νυχτωμένοι . Αν πάει για διάλυση αυτό το κόμμα , βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ να πιάνει 50% στις επόμενες βουλευτικές εκλογές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οχι ρε παιδια η Κολλια εκτος ΑΝΕΛ;ποια θα γλυφει ολη μερα ο Περδικίδης;μας τα κανε τσουρεκια καθε μερα να τη λιβανιζει;Βασίλη γρήγορα να μασ ενημερωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικα στη δραχμη ποτε μπαινουμε?
    Κατι ελεγες για τελη καλοκαιριου, αντε Οκτωβριο μετα και τωρα σημερα λεν μας (ξανα)δανεισαν 50 δισ.
    Για μαθε ρε Ιακχε, ποτε βγαινουμε τελικα απ την ευρωπαικη ενωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ? ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ !
      ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ! ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ , ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ . ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ! ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ! ΟΛΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ !

      Διαγραφή
  10. Για το βουνό ειναι η αναρτηση
    κ για τα "κλοπιμαια"
    οεεεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γκότσης Ηλίας , ο νέος δήμαρχος Σερρών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιαννάκη, πάλι δεν μας είπες για τις καπότες που σου φερε ο Αϊ Βασίλης απ' το Λονδίνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ν ΑΝΑΒΕΙ ΚΕΡΙ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΝΕΣΕΡ ΚΑΙ ΧΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ Κ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΑΡΕ ΤΑΣΟΝ,ΠΟΝΤΙΟΣ ΜΑ ΠΟΝΤΙΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΜΠΟΥΤΑΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μετα τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και τους ΑΝΕΛ σειρα εχουν τωρα ο ΣΥΡΙΖΑ,η ΧΑ και το ΚΚΕ να ανακατεψουν τα τραπουλοχαρτα τους τωρα που δεν ηρθαν η δραχμή,το δολαριο και το ρουβλι.το θεμα ειναι αν τα ευρω που ερχονται θα πιασουν τοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΙΑΚΧΕ,13 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ;

    ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 13-12-1943. Συμπληρώνονται 69 χρόνια από τα ανδραγαθήματα των ιδεολογικών αδελφών του Κασιδιάρη, του Μιχαλολιάκου, του Παπά(-ρα) του Καιάδα και των άλλων ερίτιμων. Τα καθάρματα της Χ.Α. είναι ικανά να στείλουν απόσπασμα, να πάει να καταθέσει στεφάνι στα Καλάβρυτα(;) Είναι από τις φορές που εύχομαι να υπήρχαν φαντάσματα ικανά να σηκωθούν από τους λάκκους τους και να τιμωρήσουν τους βέβηλου. [SKY]
    http://greekholocausts.gr/gr/index.php?option=com_content&task=view&id=34&Itemid=37

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ, ΠΡΙΝ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ , ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΤΙΜΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ

      Διαγραφή
    2.  ” Η επιχείρηση «Καλάβρυτα» ήταν μια επιχείρηση κύκλωσης των ανταρτών του ΕΛΑΣ η οποία όμως κατέληξε σε μαζικά αντίποινα επί του άμαχου πληθυσμού της περιοχής, μετά το θάνατο Γερμανών στρατιωτών σε μάχες με τους αντάρτες και, ιδιαίτερα, μετά την εκτέλεση 77 Γερμανών αιχμαλώτων που είχαν συλλάβει οι αντάρτες, λίγες μέρες νωρίτερα.”
      Και τώρα που …μάθαμε και τι ακριβώς προηγήθηκε τι λέτε;;; Δικαιολογήθηκε η κτηνωδία; Ή μήπως ενοχοποιήθηκαν για τα αίσχη των Ούννων οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, που αν καθόντουσαν …ήσυχα τίποτε δε θα γινόταν; Πού το πάτε; Γιατί κάπου το πάτε….
      Στους πολέμους, οι ένοπλοι αντιμετωπίζουν ενόπλους.
      Οι φονιάδες μονάχα εκτελούν αμάχους και δικαιολογίες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
      Oι Γερμανοί ήταν ΜΙΣΗΤΟΙ κατακτητές, που αναίτια και απρόκλητα είχαν επιβάλλει συνθήκες κατοχής σε μιά ξένη χώρα. Σε μια χώρα που δεν τους προκάλεσε, ούτε τους απείλησε ποτέ. Άρα από χέρι ΕΝ ΑΔΙΚΩ. ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μορφή αντίστασης εναντίον τους λοιπόν από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ, αποτελούσε υποχρέωση και ανώτατο καθήκον. Τώρα όσον αφορά τις αγριότητες του πολέμου που αναπόφευκτα συμβαίνουν ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΠΛΩΝ, αυτές δεν δικαιολογούν ΚΑΝΕΝΑΝ ώστε να ”εξαφανίσει” αθώους σε αντίποινα. Αν έχει @@, ας πάει να μετρηθεί με τους στρατιώτες του εχθρού. ‘Όχι με τους αμάχους. Καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει, ούτε και τίποτε μπορεί να … ‘’εξηγήσει’’ τη θηριωδία.

      Διαγραφή
    3. ΞΕΡΩ, ΞΕΡΩ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΦΙΑΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΙ ΝΑΚΑΝΟΥΝ, ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΜΜΙΑ 300ΑΡΙΑ ΝΟΜΑΤΑΙΟΥΣ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΡΔΥΛΙΑ

      Διαγραφή
    4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ SERRAIKI PIPERIA , ΕΝΤΑΥΘΑ :

      ” Η επιχείρηση «Καλάβρυτα» ήταν μια επιχείρηση κύκλωσης των ανταρτών του ΕΛΑΣ η οποία όμως κατέληξε σε μαζικά αντίποινα επί του άμαχου πληθυσμού της περιοχής, μετά το θάνατο Γερμανών στρατιωτών σε μάχες με τους αντάρτες και, ιδιαίτερα, μετά την εκτέλεση 77 Γερμανών αιχμαλώτων που είχαν συλλάβει οι αντάρτες, λίγες μέρες νωρίτερα.”

      ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΓΩ, Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ , ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ.

      Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ.

      ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΙXΜΑΛΩΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ. " ΕΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ 77 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΕΡΠΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΗΝ 9-12 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

      ΧΟΝΤΡΕ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΕΙΔΕΑΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΟΥΣ 77 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΔΕΠΩΝΥΜΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ"

      ΣΤΗΝ ΣΥΧΕΧΕΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΩΝ

      ΤΗΝ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ.

      ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ... ΗΤΑΝ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


      Διαγραφή
    5. ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ(Στους πολέμους, οι ένοπλοι αντιμετωπίζουν ενόπλους.
      Οι φονιάδες μονάχα εκτελούν αμάχους και δικαιολογίες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.)
      ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΣ-ΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ,ΓΕΝΙΚΩΣ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
      ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

      Διαγραφή
  16. τελικα μετα απο ολα αυτα ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ Η ΑΝΕΣΕΡ ΠΙΣΩ? ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ? ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΟΧΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Η Ο ΙΑΚΧΟΣ ΛΕΕΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ