Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ JUMBO , ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ...

   "ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΖΑΝ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ


Mαλλιά-κουβάρια έγιναν το μεσημέρι στην εκπομπή της Ελενίτσας ο Γούνας, ο Σταυρόπουλος, ο Χρήστος Καπετάνιος  και ο Αγγελος Κεχαγιάς,  οι "κοιμώμενοι" αυτόκλητοι προστάτες του επιχειρηματικού κόσμου των Σερρών , ενώ εντύπωση μας προκάλεσε ότι δεν παρενέβη και ο έτερος Καπαδόκης , ο Γιώργος Πασχάλης.

Αιτία του καυγά ότι ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Σταυρόπουλος ως μέλος της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών δεν ενημέρωσε τον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών , ότι θα συνεδρίαζε η Επιτροπή με θέμα την  έγκριση της άδειας λειτουργίας του πολυκαταστήματος JUMBO μετά την δικαίωση του τελευταίου από το Συμβούλιο της Επικρατείας

3 σχόλια:

  1. Νέο Κορακι των πλειστηροιασμών που ανήκει στο συνδυασμό του Χρήστου Μέγκλα εμφανίστηκε στην πιάτσα. Πρόσφατα χτύπησε και πήρε κοψοχρονια διαμέρισμα σε περιοχή φιλέτο της πόλης μας, γνωστού Σερραίου επιχειρηματία, από τον οποίο μαλιστα το 1980 έτρωγε γλυκό ψωμι, αφου ήταν βασικός προμηθευτής του σε όσα καταστήματα είχε στήσει με την αλυσίδα που κατείχε. Μιλαμε για χρήμα με ουρά αλλά η πουστιά χοντρή. Ο κύριος αυτός πρόσφατα αποσχολεί τον τοπικό τύπο και τα ΜΜΕ με τις γκαφες του στο Επιμελητήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η διαπλοκεμενη μαφια ξαναχτυπησε λοιπον .Χρηστο θα σε φανε τα τσιρακια σου και δεν θα παρεις χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρε οι "φιλοι" σοι χαβαλε τζήδες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ