Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

OΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ...


ΣΚΑΕΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ "ΚΟΛΗΤΩΝ"

Σε προχωρημένο στάδιο η προανάκριση για τα θαλασσοδάνεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας. Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα της σερραικής κοινωνίας τα περισσότερα εκ των οποιων κατά διαβολική σύπτωση προέρχονται από το γαλάζιο στρατόπεδο.

 Το ποιό βαρύ όνομα ο γιατροτραπεζίτης με την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ της συνεταιριστικής.

Δυο καναλάρχες με καταβολές στο γαλάζιο στρατόπεδο καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τα πλέον κόκκινα δάνεια πάνω των 500.000 ευρώ που έλαβε έκαστος με εγγύηση το βρακί τους.

Δυο πρώην υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ κλήθηκαν δια υποθεσή τους και πέρασαν το κατωφλι του ανακριτή .Πρώην υποψήφιος Νομάρχης απολαυσε το φραπεδάκι του στα γραφεία του ανακριτή.

Το κυρίαρχο βεβαια είναι οτι ο τακος του δικαστηρίου ειναι κοντά , εσύ γιατρέ μου και βουλευτή μου, εθνοπατέρα πως ανέχεσαι να καλύπτεις όλα αυτά τα λαμόγια που συνεχίζουν να διεκδικουν ρολο και μαλιστα τιμητή στην σερραική κοινώνια

2 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ,ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ .Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ





    ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ