Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ




Και τον πρώην δήμαρχο Σκοτούσσης ελέχγει το ΣΔΟΕ 


Ο πρώην δήμαρχος Σκοτούσσης Λάζαρος Ευαγγελίδης, είναι ανάμεσα στη λίστα των 150 νυν και πρώην αιρετών, που βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για αδικαιολόγητο πλουτισμό αλλά και φοροδιαφυγή.
Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» (13/1) οι χρυσοί λογαριασμοί τουλάχιστον 105 αιρετώνβρίσκονται στη διαδικασία «ανοίγματος», ώστε να ελεγχθούν και να διασταυρωθούν με τα «πόθεν έσχες». Δεν είναι λίγοι οι αιρετοί που αδυνατούν να δικαιολογήσουν τα υπέρογκα ποσά, ενώ στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι τουλάχιστον 600 παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης ελέγχονται από την εφορία. 
Mεταξύ άλλων ερευνάται πρώην δήμαρχος στην περιοχή της Φθιώτιδας με τραπεζικό λογαριασμό 3 εκατ. ευρώ, πρώην νομάρχης Πελοποννήσου με καταθέσεις ύψους 2,5 εκατ. ευρώ αλλά και νομαρχιακός σύμβουλος στη Μακεδονία με καταθέσεις 2 εκατ. ευρώ. 
Μάλιστα, στη λίστα του ΣΔΟΕ υπάρχουν και 7 δημοτικές επιχειρήσεις που ελέγχονται για εικονικά τιμολόγια. Ο παράνομος πλουτισμός εκτιμάται ότι έχει προέλθει από απευθείας αναθέσεις έργων, εικονικές εργολαβίες, υπερτιμολογήσεις έργων, έκδοση πλαστών και εικονικών τιμολογίων, πλασματικά κέρδη από μεταβιβάσεις ακινήτων σε ιδιώτες και παράνομη διαχείριση εικονικών κονδυλίων. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του infoserres.gr, ο πρώην δήμαρχος Σκοτούσσης καλείται να δώσει εξηγήσεις στο ΣΔΟΕ για τους υψηλούς τραπεζικούς λογαριασμούς και τα ακίνητα που διαθέτει ο ίδιος και συγγενικά του πρόσωπα Ά βαθμού. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από την πλευρά του Λάζαρου Ευαγγελίδη.

11 σχόλια:

  1. ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ «Θα κατεβάσω τις κουκούλες από τα καθάρματα», ΣΤΙΣ... 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012...!!!

    ΤΟ ΔΟΓΜΑ «ΝΟΜΟΣ και ΤΑΞΗ» ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ
    ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ--ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ--ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ...!!!

    Με επίδειξη του δόγματος «νόμος και τάξη» αναμένεται να συνεχίσει η Κυβέρνηση τη σύγκρουση με το ΣΥΡΙΖΑ, μια κίνηση που αποτελεί στρατηγική επιλογή, ενώ είναι ξεκάθαρη εδώ και πολλά χρόνια η άποψη του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά για άμεση εκκαθάριση και ανακατάληψη

    - έχει αποφασισθεί να γίνει άμεσα- όλων των κτιρίων που έχουν καταληφθεί από ακροαριστερούς.
    Χαρακτηριστική η δηλωσή του στις 13 Φεβρουαρίου 2012:
    «Θα κατεβάσω τις κουκούλες από τα καθάρματα»
    *********
    Εδω:
    http://www.youtube.com/watch?v=KFiwOBOVAyY
    *********
    Κεντρικός στόχος είναι να εντατικοποιηθούν οι επεμβάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας για να αποκατασταθεί η τάξη, ανακαταλαμβάνοντας ουσιαστικά κτίρια που έχουν καταληφθεί και τα οποία θεωρεί κέντρα ανομίας.
    *********
    Οι συγκεκριμένες κινήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρούνται επιβεβλημένες , διότι, όπως λένε και υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, με τις ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας, αναδεικνύονται οι εσωτερικές αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και προβάλλονται ακραίες απόψεις των διαφόρων συνιστωσών.
    *********
    Υπό αυτές τις συνθήκες, η Κυβέρνηση θα επιμείνει να προβάλλει το επιχείρημα, το οποίο και ανέδειξε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδιας, ότι η δημοκρατική κοινωνία δεν μπορεί να επιτρέψει στις δυνάμεις της ανομίας και του χάους να ανακόψουν την πορεία της χώρας προς την ανάκαμψη.
    ---------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ
    ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ
    ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΑΣ.
    ΟΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    Α!!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ
    ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ Ο "ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ", Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ, ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΗ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ.

      Διαγραφή
  3. ΣΥΡΙΖΑ σε παραληρημα μισους: "Τις βομβες τις βαζει η... ακροδεξια"
    20:31

    Πανικόβλητος ο ΣΥΡΙΖΑ του μίσους, από την ενόχληση ολόκληρης της κοινωνίας για το αγκάλιασμα κάθε ακροαριστερού φασίστα, εξέδωσε ανακοίνωση, που εκτός από την συνήθη εμφυλιοπολεμική, γεμάτη μίσος για τους άλλους ρητορεία, αυτή τη φορά έχει και χιούμορ, αφού αποδίδει την επίθεση στο σπίτι του αδερφού του Σίμου Κεδίκογλου, έργο... "ακροδεξιάς". Καλά που δεν είπαν ότι τις μολότωφ έριξε ο Σαμαράς κουκουλοφόρος... Η χρήση της αγαπημένης φράσης του ΣΥΡΙΖΑ...

    ...("ακροδεξιά"), όταν η κουβέντα στρέφεται στη συνιστώσα του μίσους, με τις άπειρες τρομοκρατικές επιθέσεις, σε αυτή την περίπτωση -όπου οι δράστες άφησαν τα συνηθισμένα ίχνη του ακροαριστερού τους μίσους- προκαλεί γέλιο.

    Είναι ώρα να κόψει ο ικανότατος Τσίπρας κάθε δεσμό με τους ακροαριστερούς φασίστες που κυριάρχησαν στο κόμμα του κι από δημοκρατικό αριστερό πλουραλιστικό κόμμα, το μετέτρεψαν σε ακροαριστερή φασιστική φράξια. Να πεί στους σαχλαμάρες που γράφουν τις ανακοινώσεις, να κόψουν το ύφος που προδίδει μίσος. Ο ΣΥΡΙΖΑ από κόμμα του μίσους που είναι σήμερα, πρέπει να γίνει το κόμμα της ελπίδας για τον λαό.

    Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

    "Η συντονισμένη επιχείρηση βίας και τρομοκρατίας που παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες είναι απολύτως καταδικαστέα, είναι ασύμβατη με τις αξίες και τους στόχους της αριστεράς και του λαϊκού κινήματος και μας βρίσκει απέναντί της.

    Είναι απολύτως σαφές ότι αν στοχεύουν κάπου, αυτές οι ενέργειες είναι στον αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά επίδικα, αλλά και στην εμπέδωση ενός κλίματος φόβου, που προσιδιάζει σε πρακτικές ακροδεξιάς και παρακρατικής τρομοκρατίας.

    Δυστυχώς, η κυβέρνηση και η Νέα δημοκρατία σπεύδουν να αξιοποιήσουν πολιτικά τις πράξεις τυφλής βίας, για να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Η κυβέρνηση θέλει να εκμεταλλευτεί τα γεγονότα αυτά, υλοποιώντας μια στρατηγική έντασης και διχασμού, απαξιώνοντας παράλληλα τους κοινωνικούς αγώνες. Στοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ενώ συνειδητά καλλιεργεί κλίμα ενός νέου εμφυλίου.

    Πρόκειται για μια επικίνδυνη πολιτική επιλογή για την ίδια την δημοκρατία, που εμπνευστές της είναι ο ίδιος ο κ. Σαμαράς και οι ακροδεξιοί σύμβουλοί του. Δυστυχώς η σημερινή ηγεσία της ΝΔ εγκαταλείποντας τα χαρακτηριστικά της Καραμανλικής μεταπολιτευτικής δεξιάς, αισθάνεται και συμπεριφέρεται ως συγγενής δύναμη της Χρυσής Αυγής.

    Αλήθεια αυτό το ρόλο επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, του κομπάρσου στην ακροδεξιά κατρακύλα της σημερινής κυβέρνησης;

    Τους καλούμε να εγκαταλείψουν αυτή την ανόητη αλλά και επικίνδυνη τακτική που στρέφεται ευθέως ενάντια στη δημοκρατία.

    Μετά και το χθεσινό κρούσμα βίας, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αφήσουν κατά μέρους την προσπάθεια της πολιτικής εκμετάλλευσης και να συνειδητοποιήσουν ότι απειλείται η δημοκρατία."

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων, δήλωσε:

    Αντί να αναγνωρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις σοβαρότατες ευθύνες που έχει με τις ρητορείες περί «καλής» και «κατανοητής» πολιτικής βίας, τις απειλές λυντσαρίσματος αντιπάλων και τις θεωρίες για … μολότοφ ανακύκλωσης και λοστάρια οικιακής χρήσης, έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα.

    Ας κρίνουν οι πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Τσίπρα, καθάρισε το κόμμα σου...
    Ένα μεγάλο μέρος του καταπροδομένου, εξευτελισμένου,καθημαγμένου και ταπεινωμένου από τους παλαιοκομματικούς φαυλοκράτες που επανέκαμψαν στην πολιτική ζωή του τόπου μετά την "πτώση" της 21ης Απριλίου, θα είχε όλη την καλή διάθεση να υποστηρίξει δια της ψήφου του τον κ. Τσίπρα.
      Στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα οραματίζεται αυτόν που θα καθάρισει την κόπρο του Αυγείου και θα στείλει στις φυλακές τους κλέφτες, τους απατεώνες, τους προδότες τους κοινούς εγκληματίες που ανετράφησαν από τις σάρκες της  Δημοκρατίας, που υποτίθετο ότι στήριζαν...

      Οι ελπίδες του λαού  όμως - όπως προκύπτει και από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις- φαίνεται ότι αποτελούν μία απλή χείμαιρα. 
      Ο λαός, έντονα απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των υποστηριζομένων από το ΣΥΡΙΖΑ -και επισήμως- αναρχικών, κουκουλοφόρων,καταληψιών,μολοτοφόρων, ροπαλοφόρων, ενθέρμων υποστηρικτών των λαθρομεταναστών, της λαθρομετανάστευσης, των "Μακεδόνων" φαντασιοπλήκτων των Σκοπίων, των Τσάμηδων, των μουσουλμάνων της Δ. Θράκης και όποιου γενικά είναι πολέμιος της Ελλάδος, αρχίζει και επαναπροσδιορίζει τη θέση του απέναντι στον κ. Τσίπρα, ηγήτορα του ΣΥΡΙΖΑ.

      Ο λαός αυτός, δεν πρόκειται να θυσιάσει Θρησκεία, πατρίδα οικογένεια, Εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία στο βωμό κανενός ΣΥΡΙΖΑ (με τη μορφή που παρουσιάζεται σήμερα)
      Αν ο κ. Τσίπρας επιθυμεί να προχωρήσει  προς τα εμπρός, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα τα του "οίκου" του.

    Θα πρέπει να απομακρύνει ΟΛΑ τα παράσιτα που προαναφέραμε, να αναθεωρήσει-ξεκαθαρίσει τη στάση του  στα Εθνικά θέματα και στο θέμα των λαθρομεταναστών που και αυτό αποτελεί-πλέον- Εθνικό θέμα και τότε, απαλλαγμένος από αυτά να ζητήσει και να λάβει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεξιος νοικοκυρης κ ντιμαρχος
    κ καταγγελων για την εργοστασιαρα των σκουπιδιων (πασης φυσης
    ή παρα φύσης)
    τα πηρε η οχι ΚΑΙ αν τα πήρε οι αλλνοι δημαρχαιοι
    πρωην κ νυν -στο πηγαδ βε κατουρσαν
    ή σε σακουλες τα πήραν.....
    καλη χρονιά χαχαχαχα εσυ βλαμμενη θειτσα ναψηφας τεμον
    λαμογιον κι μ ενα ματ παλ λαμογιο θαναι
    αλλα τεμον ..
    καλο βολι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΣ..ΚΑΙ ΕΚΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ...ΑΥΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ...ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΚΟΤΣΑΚΙΑΧΙΔΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΗΣΤΕΙ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μαγκάκο
    διαγγελμα απο ντοπιο τιβι
    αμα εχεις αρχιδια κανε μήνυση το ΣΔΟΕ κ την εφ ΕΘΝΟΣ
    ταλλα ειναι τσοχατζοπουλικές παρλαπιπες

    καλό βόλι με τον παναότη χαχαχα λαμόγιο αλλα τςμόν κμενα ματ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολα τα λαμογια στο νοσοκομείο πανε!!!! και πασοκ και ΝΔ...σκατά να φανε οι χοντρομαλακες ΟΤ κυβέρνηση και να βγει αυτοί οι μαλάκες επιβιώνουν ,βλεπε ..."Εμμανουέλα" ....να κάνει μήνυση ο γύφτος,Ναι αν έχει τα Αρχ....ια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Δήμαρχος αυτός που λειτουργούσε πάντοτε παρασκηνιακά και πελατειακά ψηφιζόταν από τους πολίτες του δήμου Σκοτούσσας. Αυτός μάς άξιζε... http://xyty-serron.blogspot.co.uk/2011/03/blog-post_3065.html

    Να κρίνει η διακιοσύνη και αν έχει κλέψει να πληρώσει. Δήμευση περιουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ