Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΚΩΣΤΑΚΗΣ , Ο ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ


Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥ





Προεκλογική χρονιά το 2013 και στην αυλη του πορφυρογέννητου ανεβάζουν στροφές. Αποδεκτός πλέον και ενταγμένος στο στελεχιακό δυναμικό του γραφείου ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θ.Καμπούρης. Ο Στέργιος Κούτρουλης ήταν ο άνθρωπος που εξαφάνισε και τις τελευταίες αντιδράσεις των υπολοίπων. Πάλιος φίλος του Καμπούρη ο Στέργιος. Ο Νίκος Σφελινιώτης που είχε και τις περισσότερες ενστάσεις ( πως να ξεχάσει το άδειασμά του στο συνέδριο του 2010 οταν ο Καμπούρης τον έκοψε απο την πολιτική επιτροπή ) έκανε πέτρα την καρδιά του.Εξάλλου ο Θόδωρος έδωσε δείγματα μεταμέλειας και πίστης.Ακουσε τον Νίκο οταν τον συμβούλευσε να μην στείλει την λίστα με τις διαγραφές στην Αθηνα.

Δεύτερο και σημαντικότερο δείγμα καλής θέλησης είναι μια σειρά ραντεβού που έκλεισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ στον πορφυρογέννητο με γαλάζια τοπικά στελέχη .Μεταξύ αυτών με την ΔΑΠ και ΟΝΝΕΔ και τον πρόεδρο των ΤΕΙ κ.Πασχαλούδη. Αποφασίστηκε περί τα τέλη ΜΑΙΟΥ να γίνει εκδηλώση στα ΤΕΙ θέμα τα 100 χρονια της απελεύερωση των Σερρών.Αυτό θα είναι το περιτύλιγμα αφού η εκδήλωση θα εχει θέμα την προσφορά του Εθνάρχη στον Νομό και θα σηματοδοτεί στην ουσία την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του πορφυρογέννητου αφου ετοιμάζεται φιέστα. 

Ο Θόδωρος ήταν αυτός που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να λιώσουν οι πάγοι μεταξύ συστήματος Χρυσάφη και Καραμανλικού μπλόκ. Ηδη έγιναν 3 συναντήσεις Χρυσάφη - Πορφυρογέννητου Κ.Κ και υπάρχει πλέον ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.

 Σε συνεργασία με τον Γιάννη Τενεκετζη έχουν αναλάβει τον δήμο Ηράκλειας ( κατάγονται και οι δυο απο την περιοχη ) με στόχο την αποδυνάμωση του γιατροτραπεζίτη . Το ανταλαγμα της προσφοράς του Θοδωρου η εξασφάλιση της υποστήριξης του πορφυρογέννητου στις επικειμενες εκλογές για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ .Πίσω απο τις γρίλιες όμως Θοδωρε έρχεται ο Μπάρκας

13 σχόλια:

  1. kai me tin xini ti kani; pos tha tin polemisi o kostakis; den les tipota iakxe gia ti megali dynami tvn serron tis nd ti fotinoula. ektos kai an telika pane xeri xeri stis ekloges. apo tin alli h nd ena bouleyti tha bgali stis serres. poios tha einai aytos; sto grafeio ths sth giorth ths egine to ela na deis. oute pou to sxoliases iakxe to reziliki pou ta edixne sto kanali tis.kai ton mpampa pou to boulose to stomataki tou tora pou h korh einai sth boulh. oi alloi htan mpoufoi, h koroula einai kali kai sobari...oi alloi eixan stoxo mono na epaneklegoun eno h koroula tha mas sosi.to ekleises to stomataki sou omos iakxe gia thn xini kai ton mpampa. giati arage.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην κάνουμε πάλι τα ίδια λάθη των δημοτικών εκλογών το 2010 που χάσαμε σχεδόν όλους τους Δήμους στο νομό .
    Στο Δήμο Σερρών με επικεφαλής τον Ηλία Γκότση θα κάνουμε περίπατο .
    Ξέρει όσο κανένας άλλος το Δήμο Σερρών και είναι ικανός να ενώσει όλη τη δεξιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pinokio σοβαρεψου οτι και να κανεις δεν σε περνει στο γραφειο ο μπατμαν.χαχα ε χαχα θα παρει τον κολητο σου χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασβε τον Μπαρκα τον ρωτησες?
    Παλι απο την απεξω σε εχουν ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θοδωρακη ο ευαγγελιδης που ειναι στην λιστα του ΣΔΟΕ ειναι αυτος που διορισατε στο νοσοκομειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ» καί «ΟΚΛΑΔΟΝ» ΣΤΑ... ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ...!!!
    ΤΑ ΠΡΩΤΑ «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ» ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ... ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...!!!

    Οριστικοποιήθηκε η συνάντηση στο Βερολίνο γιά την ερχόμενη Δευτέρα, Τσίπρα με
    τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
    Πολύ εύσχημα οι εφημερίδες γράφουν ότι η συνάντηση «κλείστηκε», με τη διαμεσολάβηση της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο.
    Αυτά βέβαια γιά τον κοσμάκη πού δεν γνωρίζει πως γίνονται και πως... «κλείνονται» αυτά τα ρανεβού...!!!
    Η αλήθεια είναι ότι ο Τσίπρας εδώ και καιρό «ψάχνεται» να συναντηθεί με ξένους Ηγέτες.
    *********
    Κατάλαβε ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος καί πάει «προς δόξα» όσων τον πιστεύουν, να παραδώσει στον Σοϊμπλε τα διαπιστευτήρια της υποταγής ή πειθήνιας προσαρμογής στο... τρισκατάρατο μνημόνιο...!!!
    *********
    Θα μπορούσε διαφορετικά να χάσει το χρόνο του και να συνομιλήσει μαζί του ο Σοϊμπλε;
    *********
    Μήπως άλλωστε θα μπορούσαν διαφορετικά να συνεννοηθούν αφού ο Τσίπρας δεν «σκαμπάζει» απο... ξένες γλώσσες;;;
    *********
    Αλλά ας επανέλουμε ότι η συνάντηση «κλείστηκε», με τη διαμεσολάβηση της... Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο...!!!
    *********
    Η αλήθεια είναι ότι ερωτήθηκε ο Σαμαράς άν θα συμφωνούσε
    γιά την συνάντηση, --όπως είθισται-- σε αυτές τις περιπτώσεις.
    *********
    Ο Σαμαράς άλλο που δεν ήθελε.
    *********
    Πόνταρε στη ματαοδοξία του Τσίπρα αποκλειστικά και μόνο γιά να τον... εκθέσει...!!!
    *********
    «Καί ο βλάχος τσίμπησε»...
    *********
    Να δείτε πού στην ανακοίνωση θα γράφει ότι:
    *********
    «Συναντήθηκε με τον Σόϊμπλε διότι πρέπει να... "διευρύνουμε" τις σχέσεις μας με άλλες Χώρες»...!!!
    ----------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''Ερωτήθηκε ο Σαμαράς ''!!! χα χα χα
      Δεν καταλάβατε μπρε ότι οι Γερμανοί μιλάνε με τον επόμενο πρωθυπουργο ?

      Διαγραφή
    2. ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ?
      ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ , ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΖΗΤΟΥΣΕ !
      ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ , Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ !

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος είπε...
    Ως φίλος ψηφοφόρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αλλά όχι μέλος, είναι φυσικό να αγνοώ τα εσωτερικά του κόμματος και τις υπόγειες διαδρομές για την λειτουργία του, την ανάδειξη στην ιεραρχία και την νομή της εξουσίας. Είναι η πρώτη φορά που διαβάζω μια παρουσίαση των παρασκηνιακών κινήσεων και ονομαστική αναφορά των "πρωταγωνιστών" στην ιστορική διαδρομή της παράταξης και θλίβομαι μαθαίνοντας ότι οι εξελίξεις καθορίζονταν από ένα βουλευτικό κέντρο χωρίς πολιτικές ζυμώσεις για την ανάδειξη των αξιότερων. Αποκομίζω την εντύπωση ότι τα μέλη του κόμματος συμπεριφέρονται ως αγέλη που άγονται και φέρονται από ανάξιες μειοψηφίες, κάτι που μάλλον είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Θα περίμενα από τα κομματικά μέλη και στελέχη να τοποθετηθούν με γνώση αλλά και πάθος θετικά ή αρνητικά στ25 Ιουλίου 2011 4:46 μ.μ. ην παραπάνω ανάρτηση για να ακουστούν όλες οι απόψεις και να διαφωτιστούμε με πληρότητα όσοι είμαστε απλοί ψηφοφόροι ώστε να αποφασίζουμε επιτυχέστερα στις επιλογές μας. Δεν κρύβω ότι θα περίμενα ακόμη και σκληρή σύγκρουση απόψεων μέχρι τελικής πτώσεως ανάμεσα στα πρόσωπα και τις τάσεις που ονοματίζονται στην ανάρτηση αυτή, τη στιγμή που για άλλες ήσσονος σημασίας αναρτήσεις γίνονται σφοδρές υβριστικές και αγενείς επιθέσεις μεταξύ των υπερασπιστών ασήμαντων αλλά προσωπικών υποθέσεων. Τί λυπηρό λοιπόν να ενδιαφέρονται οι πολιτικοί και οι πολιτευτές μας μόνο για το τομάρι τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΛΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΚΟΤΣΗ ΄Η ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙΣ ΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΞΥΝΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΓΕΣ 1.23;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γκότσης σε ενοχλεί 9.18 , είδαμε πως τα καταφέρατε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές , περίπατο έκαναν σε όλο τον νομό οι ΠΑΣΟΚΟΙ .

      Διαγραφή
  9. Αποκάλυψη – βόμβα: Η ευθεία απειλή του πρέσβη στον Έλληνα υπουργό
    "Εάν υπογράψεις, πέφτετε". Αυτό ήταν το μήνυμα προς την κυβέρνηση Καραμανλή τον Απρίλη του 2008.

    Πολλά έχουν ακουστεί για την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή και τα υπόγεια νήματα που κίνησαν ξένες δυνάμεις για να ανακόψουν την πολιτική των αγωγών.

    Μία απόφαση Εθνικής σημασίας που θα καθιστούσε την Ελλάδα πανίσχυρο ενεργειακό κόμβο, με ότι αυτό συνεπάγεται στο παγκόσμιο γεωπολιτικό παιχνίδι.


    Μέχρι σήμερα, έχουν ακουστεί πολλά, με επίκεντρο τον αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη που όπως φημολογείται, επέσυρε δυσφορία και απειλές προς την Ελληνική κυβέρνηση με απόγειο το περιβόητο "σχέδιο Πυθία".

    Σήμερα, θα σας αποκαλύψουμε για πρώτη φορά, τον κύριο λόγο, το σημείο εκκίνησης της πραξικοπηματικής πτώσης της τότε κυβέρνησης, την ευθεία απειλή στον αρμόδιο υπουργό από τον πρέσβη υπερδύναμης.

    Η αποκάλυψη αυτή, αν και έχουν περάσει 5 χρόνια από το συμβάν, γίνεται εξαιρετικά επίκαιρη από δύο παράγοντες:

    Τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου που πλέον αποδεικνύεται πως έχει το υπέδαφος της Ελλάδας, αλλά και η υπόθεση πώλησης της ΔΕΠΑ που το έντονο Ρωσικό ενδιαφέρον αναζωπυρώνει τις εντάσεις παρά την λαίλαπα του παπανδρεϊκού καθεστώτος. Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει ακόμα ελπίδα. Αυτή η αειφόρος Πατρίδα δεν άξιζε την ύβρη που της επιφυλάξαμε, την ντροπή που οφείλουμε σαν λαός να ξεπλύνουμε για να κοιτάξουμε με υπερηφάνεια τις επόμενες γενιές.

    Το κεντρικό πρόσωπο δεν είναι άλλος από τον τότε αρμόδιο υπουργό ανάπτυξης, Χρήστο Φώλια. Ο διάλογος που θα διαβάσετε είναι δια στόματος του ιδίου σε στενό κύκλο συνομιλητών. Η σημασία τους όμως δεν επιτρέπει την αποσιώπηση τους.

    Ήταν Απρίλης του 2008, όταν ο Χρήστος Φώλιας υπέγραφε την συμφωνία για τον υποθαλάσσιο αγωγό φυσικού αερίου Νοβοροσίνσκ - Βουλγαρίας. Η συμφωνία ήταν μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος των γεγονότων που επακολούθησαν και όχι ο αγωγός πετρελαίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη. Το φυσικό αέριο ήταν το κλειδί. Αυτός ο αγωγός λοιπόν, είχε δύο παρακλάδια.

    Το πρώτο θα στόχευε στην καρδιά της Ευρώπης, περνώντας από Ουγγαρία - Αυστρία.

    Το δεύτερο και σημαντικότερο, θα περνούσε από Ελλάδα - Ιταλία.

    15 ημέρες πριν την υπογραφή, τον Μάρτη του 2008 δηλαδή, ο υπουργός ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας, δέχεται πρόσκληση και συναντά τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα.

    Για να ακούσει έκπληκτος την ευθεία απειλή:

    "Εάν υπογράψετε την συγκεκριμένη σύμβαση (για τον αγωγό φυσικού αερίου επαναλαμβάνουμε), να θυμάστε ότι έρχεστε σε αντίθεση με ύψιστα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ. Κάτι το οποίο δεν θα επιτρέψουμε να περάσει έτσι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ