Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΑΜΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ !!!

ΠΟΣΑ ΖΗΤΑΕΙ "THE BOSS" TOY FACEBOOK ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΧΟΛΙΑ


Θες να στείλεις μύνημα στον Zuckeberg; Πρέπει να πληρώσεις!

Aπίστευτο και όμως αληθινό!

Εν καιρώ οικονομική κρίσης o Mark Zuckenberg δεν δέχεται μηνύματα στο προσωπικό του profile στο Facebook παρά μόνο επί πληρωμή!
Και όμως το μεγάλο αφεντικό του γνωστού social network επιτρέπει σε όλους του χρήστες να έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί του όμως δεν δέχεται μηνύματα αν δεν πληρώσετε 100 δολάρια!

Ο Ζuckenberg έχει περίπου 16 εκ. Άτομα που τον ακολουθούν στο Facebook και λογικό είναι να μην μπορεί να δεχθεί μηνύματα από τον κάθε χρήστη λόγω του μεγάλου όγκου δεδομένων. Από την άλλη αν θέλετε να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο μήνυμα σας πρέπει να πληρώσετε το ποσό των 100 δολαρίων για να μεταφερθεί το μήνυμα σας στον “άλλο” φάκελο του του Mr. Facebook!

Aρκετοί μιλούν για μια πρόγευση από την σκέψη της εταιρείας να χρεώνει ένα δολάριο τα inbox,όμως δεν είναι λίγοι και αυτοί που θεωρούν ότι αυτή η επιλογή είναι για να δέχεται λιγότερα μηνύματα το μεγάλο αφεντικό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ