Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΧΑΒΟΥΖΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ


 Την ώρα που ο γραφικός  "gayhunder" , νομικός σύμβουλος του Δήμου Σιντικής κρύβεται , εμφανίστηκε αντ' αυτού η  συνεργατις του  και μας δήλωσε ότι η σταση του Δήμου κατά του Λιανάκη θα είναι αμείλικτη.

 Ο Λιανάκης, ο γνωστός κουμπάρος του Καραμήτρου και εκτός των άλλων όψιμος παραγωγός σπιρουλίνας, έχει λαμβάνειν με δικαστική απόφαση από τον Δήμο Σιντικής , η οποία εκδόθηκε ερήμην του Δήμου, 803.000 ευρώ εκ των οποίων επιδιώκει να εισπράξει μόνο τις 50.000 ευρώ με αναγκαστικό πλειστηριασμό 700 στρεμμάτων δημοτικής έκτασης στην οποία ευρίσκεται πλούσιο γεωθερμικό πεδίο έναντι μόλις 65 ευρώ το στρεμμα !!!
Βέβαια υπάρχει αδιευκρίνηστο το ζήτημα της νομιμότητας του συνολικού ύψους της απαίτησης του Λιανάκη που σύμφωνα με καταγγελίες του Δομουχτσίδη, αποτελεί προϊον αβλεψίας, ανοχής και ύποπτης σιωπής των Δημάρχων Σπάση και Καρύδα υπό τις νομικές συμβουλές του "gayhunder" δικηγόρου.

 Και τι μας είπε τώρα αυτό "το κοτόπουλο" , ότι στα πλαίσια της "αμείλικτης αντιπαράθεσης" ο Δήμος θα καταθεση αίτηση διόρθωσης της τιμής του εκπλειστηριάσματος !!!

Δηλαδή "πιασ' ταυγό και κούρεφτο" που ελεγε η θεία μου η Ελπινίκη, αντι να πληρώσουν "με επιφύλαξη" τα 50.000 ευρώ για να κλείσει η υπόθεση του συγκεκριμένου πλειστηριασμού και να στείλουν στον εισαγγελέα όλους αυτούς, υπηρεσιακούς και αιρετούς για το απαίσχυντο σκάνδαλο, αυτοί προσπαθούν "να νομιμοποιήσουν" την απαίτηση Λιανάκη.

Yπάρχει και μια σοβαρη καταγγελία του Αντιδημάρχου Θεόδωρου Πασχαλίδη για την οποία θα επανέλθουμε

3 σχόλια:

  1. ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΔΡΟΒΑΤΖΙΚΑ, ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΩΤΗΣΤΕ , ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ , ΣΠΑΣΗ ΚΙΑΙ ΚΑΡΥΔΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ GAYHUNDER ΔΙΚΗΞΓΟΡΟ. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΤΑ BLOGS.

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΜΕΔΟΘΕΥΤΗΚΕ Η ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΛΙΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ. ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ 50.000 ΕΥΡΩ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ "ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ" ΕΚΤΑΣΗ 700 ΣΤΡΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΛΙΑΝΑΚΗΣ.

      ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ 500.000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ 700 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΟΎ ΠΕΔΙΟΥ , ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΛΙΑΝΑΚΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΑ 50.000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΑ 450.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΛΙΑΝΑΚΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

      ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΙΑΝΑΚΗΣ 'Η ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΎ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΙΣΩ.

      ΑΡΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΙΣ 50.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ , ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΠΟΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ, ΑΠΑΤΗ, ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗ, ΟΥΛΟΥΚΗ, ΠΑΣΧΑΛΊΔΗ ΚΑΙ ΜΟΥΜΤΖΙΔΗ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ