Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ... ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ


  Παρ' όλα αυτά ο Ζιγδαντώνης υπόσχεται στο πόπολο ότι ... θα απογειώσει των χώρα !!!

8 σχόλια:

  1. ΣΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ !

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..............
    ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΞΑΝΘΗΣ............
    ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ !
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ''ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΒΙΛΕΣ'' ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΒΟΜΒΕΣ .
    ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ , ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι αυτοί που μας έφεραν σ΄αυτή την κατάσταση κάποια στιγμή πρέπει να λογοδοτήσουν στον Ελληνικό λαό .
    Αυτοί που ζητάνε να καταδικαστεί η βία χωρίς αστερίσκους , έχω να τους ρωτήσω ένα πράγμα : ο βιασμός μιας ολόκληρης κοινωνίας δεν είναι βία ?
    Να καταδικάσουμε λοιπόν όλες τις μορφές βίας και όχι επιλεκτικά .
    Μία θα είναι η κατηγορία που πρέπει να τους απαγγελθεί από ένα πατριώτη δικαστή : ''Σύσταση συμμορίας με σκοπό τη ληστεία και εξολόθρευση ενός ολόκληρου λαού'' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ .
    ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ , ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ (ΠΑΝΤΑ)!!!!
    Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
    Αγαπητό Fimotro,
    το επόμενο χτύπημα θα είναι αυτό που θα μας δείξει τι επιδιώκουν αυτοί που σχεδίασαν και υλοποίησαν τις δύο πρόσφατες τρομοκρατικές ενέργειες στη ΝΔ και στο ΜALL (σήμερα)! Ως προς το εντυπωσιακό του γεγονότος και οι δύο ενέργειες... παίρνουν άριστα!! Ως προς την ουσία όμως παίρνουν μηδέν !! Ποτέ και καμία τρομοκρατική ενέργεια δεν είχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και δεν ανέτρεψε κανένα καθεστώς και κατάσταση από μόνη της !! Όταν μάλιστα στρέφεται εναντίον του λαού (χτύπημα σε ώρα και μέρος όπου συχνάζουν πολίτες και παιδιά) τότε ακυρώνει κι όλη την (υποτιθέμενη) επαναστατική δράση των τρομοκρατών!!

    Ας μην ξεχνάμε ότι η 17Ν έχασε το όποιο λα'ι'κό έρεισμα είχε καθώς και την εσωτερική συνοχή της,όταν σκότωσε τον άτυχο (φίλο) Θάνο Αξαρλιάν..!!

    Εκτός αν δε μιλάμε για επαναστάτες αλλά για κάτι άλλο.Πιο σκοτεινό και πιο πολύπλοκο!! Όπως είπα όμως,σύντομα θα δούμε περί τίνος πρόκειται!!

    Εν τω μεταξύ ο αρμόδιος υπουργός ευελπιστεί να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία με πλήθος συνεντεύξεων.Σήμερα δήλωνε ότι είχε πληροφορίες για το χτύπημα στη Συγγρού,και του προέκυψε χτύπημα στην Κηφισίας !! Από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι ο συγκεκριμένος είναι εντελώς ακατάλληλος για τη δύσκολη αποστολή που του έχει ανατεθεί..!! Μόνο και μόνο το ότι έσπευσε να κάνει ''απολογισμό'' για μία μάχη που μαίνεται,αποδεικνύει την ακαταλληλότητά του.

    Στις 9 Ιανουαρίου έγραφα στο fimotro το εξής :''για μένα πάντως είναι φανερό ότι έχει ξεκινήσει μία νέα περίοδος όπου η κυβέρνηση Σαμαρά θα δεχθεί μία νέα επίθεση,αυτή τη φορά περισσότερο σκληρή και ασφαλώς πιο επαναστατική!! ''

    Βρισκόμαστε ήδη όπως καταλαβαίνετε σ΄ αυτήν τη φάση κι η κυβέρνηση του Σαμαρά θα πρέπει (αν το επιθυμεί) να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα που διαμορφώνετε, με καλύτερη στελέχωση των υπηρεσιών ασφαλείας με περισσότερη οργάνωση και με περισσότερη αποφασιστικότητα!! Με ευχολόγια δεν αντιμετωπίζονται ούτε οι τρομοκράτες κι ούτε πολύ περισσότερο διάφορες ''περίεργες'' υπηρεσίες κι ''οργανώσεις''..!!

    Όχι για κανέναν άλλο λόγο,αλλά γιατί πλέον στο ''πεδίο της μάχης'' έχουν βρεθεί κι αθώοι πολίτες..!!

    ΥΓ. Επειδή διάφοροι ανιστόρητοι κάνουν λόγο για (τυφλό) τρομοκρατικό χτύπημα (στο MALL) χωρίς προηγούμενο κι επειδή ο λαλίστατος Άδωνις Γεωργιάδης βιάστηκε να τα βάλει με την Άκρα Αριστερά τους υπενθυμίζω ότι το 1978 στις 11 Μαρτίου και στις 20 Ιουνίου είχαμε τρομοκρατικά χτυπήματα με βόμβες μέσα (!!!!) σε κινηματογράφους (Έλλη και ΡΕΞ αντίστοιχα) με 19 και 15 θύματα σε κάθε ενέργεια.Για τις τυφλές αυτές βομβιστικές ενέργειες είχαν συλληφθεί (τέλη Ιουλίου του '78) 10 μέλη ακροδεξιών (!!!) οργανώσεων και πρώτος απ' όλους ο Νίκος ΜΙχαλολιάκος που καθάρισε με λίγους μήνες φυλακή.!!

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί η Νέα Δημοκρατία αντέχει δημοσκοπικά;

    Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013
    Το διαχρονικό βάρος της (κεντρο)δεξιάς παράταξης
    Πολλοί όλο το προηγούμενο διάστημα προέβλεπαν την δημοσκοπική πτώση της ΝΔ, στα επίπεδα του σημερινού ΠΑΣΟΚ. Αυτό όμως όχι μόνο δεν έχει έρθει, αλλά αντίθετα η ΝΔ παρά τα απίστευτα μέτρα που έχει λάβει εναντίον αθώων κοινωνικών ομάδων (γιατί πάντα με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά), δεν σημειώνει καθόλου κάμψη, αλλά είναι σταθερά στα εκλογικά της ποσοστά, του Ιουνίου του 2012...

    Ο λόγος, σύμφωνα με έμπειρους πολιτικούς αναλυτές, είναι ένας και είναι διαχρονικός.

    Η Νέα Δημοκρατία, παρά τα σοβαρά λάθη που έχει κάνει σε όλη την πορεία της ιστορίας της ,τις παραλείψεις και τα σκάνδαλα που έχουν γεννηθεί στους κόλπους της, ουδέποτε έπαψε να έχει το ΗΘΙΚΟ πλεονέκτημα, έναντι του ΠΑΣΟΚ και των άλλων πολιτικών δυνάμεων.

    Ο κόσμος ποτέ δεν την ταύτισε με το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και τις περιόδους που ήταν στην εξουσία και αναπόφευκτα αποκτούσε τα ανάλογα βαρίδια. Η παράταξη της κεντροδεξιάς, τώρα έχει μια ακόμα ιστορική ευκαιρία, όπως τότε με την ΕΟΚ. Να πάρει αποφάσεις κόντρα στο ρεύμα που θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην νέα εποχή και ταυτόχρονα να αποδείξει στην πράξη ότι εξακολουθεί να διατηρεί αυτό το ηθικό πλεονέκτημα, κάνοντας τις τομές και κόβοντας όποια αποστήματα δεν ταιριάζουν και δεν ταίριαζαν ποτέ στην ιδιοσυγκρασία του κόσμου της...

    Και όπως τότε, με την ένταξη στην Ευρώπη, έτσι και μετά από κάποια χρόνια να αποδειχτεί πως και πάλι πήρε τις σωστές αποφάσεις, την σωστή στιγμή...Γιατί όπως πάντα ο ...κλήρος για όλες τις ιστορικές επιλογές, πέφτει στην κεντροδεξιά και κυρίως σε αυτόν τον κόσμο, που διαχρονικά πιστεύει στις αξίες της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ