Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΚΕΝΤΗΜΑ ...

  ... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΒΑΠΟΡΙΑ ΠΡΟΙΚΑ" θα έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη για την "παιδική χαρά" των 41 δημοτικών συμβούλων του Δήμου Σερρών


 Το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών στην συνεδρίαση της  21-11-2012 και με την 773/2012 απόφαση του, σχετικά με το μέτρο διαθεσιμότητας των εργαζομένων στους Δήμους, αποφάσισε ομόφωνα,  την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος

                                    Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

-  Πιστεύει ότι η εργασιακή εφεδρεία δεν έχει θέση στο Δήμο Σερρών, τόσο στις Υπηρεσίες του, όσο και ευρύτερα στις υπηρεσίες που εδρεύουν μέσα στα όριά του. Η περιοχή μας μαστίζεται από ανεργία και από υπανάπτυξη όλα τα τελευταία χρόνια, ενώ το πλέγμα των περιορισμών που έχουν επιβληθεί για τις παραγωγικές δραστηριότητες, έχουν περιορίσει   σε μεγάλο βαθμό και τις εναλλακτικές δυνατότητες ανάπτυξης. Ο Δήμος Σερρών πρέπει να εξαιρεθεί από κάθε πρόγραμμα που θα οδηγήσει εργαζομένους στην Ανεργία δηλαδή στην εξαθλίωση και στην κατάρρευσή του.
-  Εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στην πράξη του Νομοθετικού περιεχομένου που αφορά στους Ο.Τ.Α.
-  Ζητά να μην ισχύει το μέτρο της διαθεσιμότητας των εργαζομένων στους Δήμους.
-  Ζητά να μην πραγματοποιηθεί καμιά απόλυση και να καταργηθεί η διάταξη για την απαγόρευση των προσλήψεων που οδηγεί στην υποβάθμιση και κατάργηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και οδηγεί στην παράδοσή τους στους ιδιώτες.
- Τονίζει ότι όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου που υπηρετούν με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου είναι απολύτως απαραίτητοι αφού καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

- Eξoυσιoδoτεί τον κ. Δήμαρχο να μην επιτρέψει την αποστολή οποιασδήποτε λίστας εργαζομένων ή διαπιστωτικής πράξης σε οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία, Υπουργείο ή Δημόσια Αρχή οποτεδήποτε κι αν αυτή ζητηθεί.

 ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΑΡΑΘΥΡΑ" ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ