Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ "ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ" ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ



 " ο φίλος τον φίλον εν πόνοις και κινδύνοις γιγνώσκει" ,

Μπαντοτάκη , δε ζητάτε από την δασκάλα του Αθανάσιου την Αλεξανδρα Μπαϊρα να σας κάνει την μετάφραση , γιατί τον δασκαλο με πτυχίο από τα Σκόπια τον κόβω να τα μπερδεύει ...

16 σχόλια:

  1. Μα πως θα σπαταλούν τις ώρες τους στη Βουλή και θα παίρνουν τόσο κρίσιμες αποφάσεις χωρίς ούτε μία ταινιούλα; Απάνθρωπο!
    Μπορεί ο κόσμος να υποφέρει και να πεινάει η Βουλή όμως για να υποστηρίξει το κοινοβουλευτικό έργο των βουλευτών τους μοίρασε λαπτοπ.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», το project δεν ήταν και τόσο καλά οργανωμένο, αφού ξέχασαν να δώσουν υπολογιστές σε ορισμένους βουλευτές, ανάμεσά τους και ένας του ΣΥΡΙΖΑ.
    Συνολικά πάντως η βουλή προμηθεύτηκε και μοίρασε 170 φορητούς υπολογιστές, ενώ θα ακολουθήσει η προμήθεια εκτυπωτών. Το κόστος κάθε λάπτοπ ανέρχεται σε 825 ευρώ, ενώ η συνολική δαπάνη φθάνει τα 140.250 ευρώ.
    Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αντιδράσεις ορισμένων εκ των νεοεκλεγέντων βουλευτών όταν παρέλαβαν το «δώρο» τους. Έτσι, ένας βουλευτής, ζητούσε να τον πληροφορήσουν μέχρι πότε είχε περιθώριο να παραλάβει τον υπολογιστή προκειμένου να πετύχει... χρώμα της αρεσκείας του, ενώ έτερος συνάδελφος διαμαρτυρόταν επειδή το ολοκαίνουργιο λάπτοπ του δεν μπορούσε να παίξει ταινίες τεχνολογίας blue ray.
    Ήθελε να διασκεδάσει το παιδί...
    Τέλος, νέος βουλευτής, έβγαλε από το κουτί το λάπτοπ και πέταξε τη συσκευασία σε κάδο απορριμμάτων στο γκαράζ της βουλής. Για κακή του τύχη όμως, στο κουτί παρέμεινε το τροφοδοτικό του υπολογιστή...
    Λεφτά για πέταμα που λέει και ο ελληνικός λαός...
    Κάποιοι πεινούν κύριοι, κάποιοι δίνουν τον αγώνα της επιβίωσης και εσείς κοιτάτε χρώματα και blu ray για τα λάπτοπ;
    Έχετε χάσει τελείως την επαφή σας με την πραγματικότητα;


    Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/274101/katastrofi-moirasan-kainoyrgia-laptop-se-voyleytes-horis-blue-ray#ixzz2JAJq0BUJ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΞΥΝΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ. ΑΛΛΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ........... ΦΩΦΩ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ. ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΡΕΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΩΤΑ. ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΧΑ ΦΩΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙΣ. ΠΑΛΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ. ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ; ΦΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙς ΚΡΥΦΑ. ΑΚΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σαλιάρη βουλγαροκτόνε-κερατωμένε ο φίλος σου ο Μιχαλόπουλος της "Ελέυθερης ώρας" σε στέλνει τα χαιρετίσματα του και σε περιμένει...


    Λ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗ ΤΗ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΞΥΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ. ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΑΔΙ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΧΤΥΠΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΞΕΦΥΤΡΩΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΗΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ... ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ; ΟΛΕΣ. ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΣΟΡΟΛΟΠ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕς ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΙΕς ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Η ΔΕΡΕΜΠΕΗ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντε Λία καλή επιτυχία,απο πρώτη στο χωριό τελευταία στη πόλη.Τρέχα να καλύπτεις ρεπορτάζ στο κρύο και άσε τη κυρα Μαρία στη ζέστη; του κτιρίου,αν και είμαι σίγουρος οτι απο την αφραγκιά και τη τσιγκουνιά του γέρου ούτε ζέστα έχει εκει μέσα στο κοτέτσι.Απολύθηκε η Νάντια και που ναι και ωραία γκόμενα και ήρθαν τα τραβέ.....ια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Η ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΡΕ.
    ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΤΑΛΕΝΤΟ Η ΚΟΠΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαζεψτε τη θεούσα ( λέμε τώρα) ξυνή, διότι τα έχει κάνει σαν τα μουτρα της. Έβαλε στο τιμόνι της, το άτομο του παππού για να μπορεί να ενημερώνετε τι συμβαίνει το καναλάκι της. Έτσι το κάρφωμα πάει σύννεφο. Το Μαράκι φημίζεται γι΄αυτό. Προσπαθεί να φτιάξει τη δική της ομάδα τώρα. Είδωμεν αν θα βγει το παιχνίδι που παίζουν Φωτίκα και νοικυρά ( πο έλεγε και ο Φωτιάδης). Όσο για τη Δερέμπεη, την έστειλαν αδιάβαστη.Τα καλά χέρια πάντα ενοχλούσαν τους ανίκανους ( Βλέπε Νάναλη). Περιμένουμε και τις άλλες αλλαγές για να γίνει τ καναλάκι κούτσικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 9.59μ.μ. ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΤΡΑΒΕ..Ι. ΤΩΡΑ Η ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΕΣΤΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΤΗΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ; ΦΩΤΙΚΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ. ΚΑΛΑ ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νάντια σταμάτα να γράφεις μα@@@@ες. Και από το tvs σε έδιωξαν κακήν κακώς. Κάτι σημαίνει αυτό, δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Σε καταλαβαίνουν από μακριά πως γράφεις για τον εαυστό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ?
    ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ?
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΙΑΚΧΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΖΟΥΜΙ
    ΚΑΝΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ
    ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΙΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΞΥΝΗ; ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΩ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ ΣΟΥ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ VOLTA ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ.ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑΣ ΣΕΝΑ ΕΛΕΝΗ,ΚΡΙΜΑ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΣΑ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΣΕ ΣΤΥΨΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΦΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΝΔΙΔΕΙ... Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ENERGIA ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΦΟΥ ΒΟΛΕΥΤΙΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΜΕΣΩ ΙΑΚΧΟΥ . Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΡΕΤΙΡΕ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μάλλον δεν έχετε με τι άλλο να ασχοληθείτε και ασχολείστε με το δικτυο. οπότε καταλαβαίνουμε όλοι πως το δίκτυο είναι το κέντρο του κόσμου σας.Άρα είναι κάτι σοβαρό και αξιόλογο. Μπράβο σας καταφέρνεται και του δίνετε αξία.Να ξέρετε αυτός είναι ο στόχος και τσιμπάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H Eleni edo kai merikous mines mono tsirizi kai fonazi xoris ousia. kourastike kai kourase ton kosmo. ligo na xekourasti. exalou h lia poso ypomoni tha kani... tha xespasi kai tha ginoun kolos eki mesa. exete ypomoni.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ