Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ "ΜΠΟΥΦΟΠΕΤΡΑ" ...

TO KAZO TOY NYKTOΠATH


Μου γράφει ανώνυμος αναγνώστης και το αναδημοσιεύω με κάθε επιφύλαξη. Κάθε διάψευση δεκτή

IAKXE, άκουσες τα νέα;  
Την προηγούμενη Κυριακή, που ο Λαϊλιάς έσφυξε από κόσμο και είχε εκδηλώσεις ο Ορειβατικός Σύλλογος λόγω εορτασμού της "Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού", στην ΑΕΤΟΠΕΤΡΑ κατά πληροφορίες δεν υπήρχαν ούτε 20 νοματαίοι. Οπότε ο Νυκτοπάτης σήκωσε τα μανίκια και έπιασε δουλειά. 

Άρχισε να τηλεφωνεί στην Αστυνομία και να καταγγέλλει ότι στο Ορειβατικό Καταφύγιο παίζουν μουσική ενώ δεν έχουν άδεια μουσικών οργάνων. Στην Αστυνομία δεν τον πήραν σοβαρά, (ποιον να ενοχλούσε άλλωστε η μουσική μέσα στο δάσος τους αετούς ή τα τσακάλια) και ο δημοτικός μας καταγγέλλων λύσσαξε , πήρε πάνω από 10 τηλέφωνα επειδή η Αστυνομία αργοπορούσε  και με προφάσεις προσπαθούσε να τον αποφύγει.

 Όμως "σκυλί μαύρο", ο κ. Πρόεδρος του ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου (Μέγκλα , είσαι εδώ;) επέμενε και τελικά κατά πληροφορίες αφού έγινε και "άνωθεν" παρέμβαση, ανέβηκε η Αστυνομία στο βουνό να καταγράψει την παράβαση του Καταφυγίου.

Όμως έλα που "ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια, δουλειά δεν έχει τα παιδιά του γ@μ@ει", κατεβαίνοντας η Αστυνομία από το Καταφύγιο σταμάτησε και στην ΑΕΤΟΠΕΤΡΑ. Ζήτησαν οι αστυνομικοί την άδεια χρήσης μουσικών οργάνων του ξενοδοχείου και κρύος ιδρώτας έλουσε τον Νυκτοπάτη.

Άδεια  δεν υπήρχε!!!

Η ΑΕΤΟΠΕΤΡΑ, λειτουργεί από ιδρύσεως χωρίς άδεια μουσικών οργάνων και βεβαιώθηκε η παράβαση σε βάρος του ξενοδοχείου. "Πήγε για μαλλί ο Νυκτοπάτης και βγήκε κουρεμένος" αλλά  ο ακαμάτης έβαλε σε περιπέτεια και τους υπόλοιπους επιχειρηματίες του βουνού , που θα πρέπει τώρα να εκδώσουν αντίστοιχες άδειες και μετά θα τους ξεσκίζει η γνωστή ΑΕΠΥ

7 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΑΜΟΓΙά ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΕΓΚΛΑ ΠΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΥΜΟΝΑ ..... ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΤΑΚΙΑ ! ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΕΝΑ ΟΧΙ , ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΧΘΕΣ Ο ΠΕΡΟΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ???? ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΣΚΟΠΟ ??? Α ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΧΟΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ........ ΔΗΛ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ .... ΧΑΧΑΧΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ...

    ΑΝ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ, ΤΟΣΟ ΜΠΟΥΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΥΚΤΟΠΑΤΗΣ;
    ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ , ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ .
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΤΟΠΕΤΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν το δημοσιευες στο facebook θα ειχες το λιγοτερo 15.000 like

      Διαγραφή
    2. μια χρονιά το λύκειο ελληνίδων ,θαρρώ "πλήρωσε" την λυπητερή...την νυκτο περπατέικη

      Διαγραφή
  5. Πόθοι στα στάχια
    Ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ οι αγρότες .Οχι όμως στις Σέρρες .Η συγκέντρωση στην Νιγρίτα την Πέμπτη επιβεβαίωσε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου .Η παλαι ποτέ δυνατή ομάδα των αδεσμευτών αποτελεί παρελθόν , αφού οι αδέσμευτοι αποδείχθηκάν ποιοι δεσμευμένοι από όλους .Μόνο η Ζωη Χειμωνίδου παραμένει ρομαντική και πιστευει στην δυναμική τους επανεμφάνιση και παρέθεσε και γευμα μετα το τέλος της συνάντησης στην Νιγρίτα στο κατάστημα παραμύθι για να μην έχουμε και διαψευσεις .Πολυ νερό στο κρασί τους έβαλαν οι αδεσμευτοι αφου πλέον και οι Κεμανιτζόγλου , Παναγ΄ης , Τσερβίστας απο εχθροι και πουλημένοι έγιναν φίλοι .Επίσης και οι προσωπικές σχέσεις μεταξύ τους δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο .
    Ας γυρίσουμε πίσω το χρόνο για να πιάσουμε το νήμα από την αρχή .
    Αραμπατζής , Νικητόπουλος , Τουρτούρας 'ηταν ο αρχικός πυρήνας στην πορεία κόλλησαν Κασάπογλου Λίτος όλοι οι υπόλοιποι που κατά καιρούς εμφανίστηκαν ήταν δευτεροτριτα.Η συγκυρία ευνοική αγρότες αγανακτισμένοι απο τις αγροτοενώσεις και τους πράσινους και γαλάζιους αγροτικούς συλλόγους .Έφεραν το νέο το καινούργιο το επαναστατικό .όλα καλά και ωραία μέχρι το 2004 και ειδικά μέχρι την υπουργοποίηση στο υπουργείο γεωργίας του Κόντου γιατι πρέπει να έχεις πολλές αντοχ΄ες για να μην υποκηψεις στην εξουσία και στο γαμημενο το γυαλι εκει που δεν σου μιλάει ουτε ο γείτονας να γίνεσαι πρώτη μούρη σε τοπικά και πανελλαδικά κανάλια και να μξλάς μέχρι με το βούλγαρο πρωθυπουργό .Ο πρώτος που κύλησε ήταν Π.Αραμπατζής διορισμός στον οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ εκλογή προεδρου ΕΑΣ Βισαλτίας δεν μπορεις να αντιμαχεσαι το σαπιο σύστημα και ταυτόχρονα να γίνεσαι μέρος του .
    Γ. Κασάπογλου η φήμη που άρχισε να κυκλοφορεί μεταξύ των αγροτών οτι ο συμπαθής Γιώργος έγινε αγρότης στα 50 αφού είναι συνταξιούχος αστυνομικός δεν έκανε τις καλύτερες των εντυπώσεων ενω τα τελευταία 3 χρόνια φήμες τον φέρουν και ως μέτοχο σε εταιρεια .Τραβηγμένο λοιπον να παριστάνεις τον επαναστάτη ποπολάρο .
    Στεργιός Λίτος ο άνθρωπός τηλεοπτικός μαιντανός οι γνωρίζοντες τα εσωτερικά των αδέσμευτων σημειώνουν με σημασία οτι αφου πούλησε τον παυλό που τον έβγαλε στο κλαρί δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει τον καθένα .Το πρωι καλ΄η μαθήτρια στα γραφεία των κυβερνητικών βουλευτών και το βραδύ τραγουδίστρια στα τηλεοπτικά κανάλια να τους κράζει.

    Αυτά για αρχή και κάποιος εξ αυτών ας μας πει για ποιο λόγο οι συνεχεις ιγκογνιτο επισκεψεις του πρώην υπουργου κ Κοντού.
    Μπορουν να μας πουν πόσα χρήματα επαιρναν απο δικαιώματα και επιδοτήσεις οταν ξεκινήσαν την επανάσταση και πόσα παίρνουν σήμερα γιατί φήμες που δεν υιοθετώ μιλάνε για τρελές αλλαγές προς το καλύτερο για κάποιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ