Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ

Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ



Και ποιός δεν θυμαται την πρωτοχρονιάτικη δήλωση του Ελληνα Πρωθυπουργού μετα τις θριαμβολογίες για την "επιτυχημένη επαναγορά του χρέους" της χώρας και την εξασφάλιση της δόσης των 52 δις ευρώ από τους "κουτόφραγκους", ότι τώρα είναι έτοιμος να απογειώσει την χώρα από την οικονομική αναπτυξη που θα επέλθει λόγω της ρευστότητας στην ελληνική οικονομία.

Δείτε τι είπε ένας πρώην υφυπουργός του Σαμαρά και νυν ανεξάρτητος βουλευτής για το πώς εννοεί ο πρωθυπουργός μας αυτήν την "ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ" :


«Ο Σαμαράς μου είπε θα κάτσουμε στα τέσσερα» ανέφερε ο πρώην υφυπουργός Εργασίας σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, όταν ερωτήθηκε για τις διαπραγματεύσεις που γίνονταν, με τους Τροϊκανούς, όταν ήταν ακόμη υφυπουργός,


 Κάνοντας λόγος για διαφορές που προέκυψαν ανάμεσα στα όσα είχε δεσμευθεί η κυβέρνηση και στις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας και αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις που γίνονταν στο υπουργείο Εργασίας ενώ ο κ. Νικολόπουλος ήταν ακόμη υφυπουργός, ο ανεξάρτητος βουλευτής μετέφερε, από τη δική του πλευρά, το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον πρωθυπουργό.



 Οπως, είπε, οι «Τροϊκανοί είχαν έρθει να λογαριαστούν οι άνθρωποι. Σου λέει τώρα τι ισχύει, αυτά που έχουν υπογράψει με εμάς, αυτά που έχουν πει με εμάς, ή αυτά που έχουν υπογράψει με το λαό. Σε αυτά τα ερωτήματα δεν μπορεί να απαντήσει ο υπουργός, όπως αντιλαμβάνεστε, χρειάζεται του πρωθυπουργού η καθοδήγηση».


 Οπως αποκάλυψε ο κ. Νικολόπουλος, επικοινώνησε με τον κ. Σαμαρά και τον ρώτησε «τι θα κάνουμε με αυτά τα ερωτήματα. Εδώ έχουν στείλει αυτά τα ερωτήματα, εμείς τι θα πούμε».



«Και τι είπε, κάνε το παπί, σταμάτα», τον διέκοψε ο Κωστής Αϊβαλιώτης. «Την έκφραση θέλετε;» συνέχισε ο κ. Νικολόπουλος και πρόσθεσε: «Στα τέσσερα». «Είπε ο Σαμαράς τέτοιο πράγμα;» τον ξαναδιέκοψε ο Κωστής Αϊβαλιώτης για να του απαντήσει ο κ. Νικολόπουλος θετικά, «μου είπε, θα κάτσουμε στα τέσσερα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ