Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ

ΕΤΣΙ "ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ" Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ - ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 12% ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ !!! 
 
Παρόλο που το 2012 ήταν η χρονιά που οι πολίτες ψήφισαν δύο συνεχόμενες φορές για τη σύνθεση του κοινοβουλίου και ο εκλογικός χάρτης έχει αλλάξει ριζικά το υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε η ετήσια τακτική χρηματοδότηση των κομμάτων να δοθεί με βάση τα ποσοστά που είχαν το… 2009! 

Αποτέλεσμα αυτής της παράλογης λογικής είναι το ΠΑΣΟΚ να λάβει τη μερίδα του λέοντος της χρηματοδότησης, περίπου 40%, ενώ στις εκλογές του Ιουνίου έχει λάβει 12% και δημοκοπικά είναι βρίσκεται σε μονοψήφια ποσοστά.

Σύμφωνα με κοινή απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα κατανέμεται στα πολιτικά κόμματα η τρίτη δόση, για το 2012, ύψους 7.720.000 ευρώ στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής χρηματοδότησης τους που εξυπηρετεί την οικονομική τους ενίσχυση αλλά και επιμορφωτικούς και ερευνητικούς σκοπούς.

Στην απόφαση σημειώνεται, ότι η χρηματοδότηση «προκύπτει από το ποσοστό εγκύρων ψηφοδελτίων που συγκέντρωσαν τα πολιτικά κόμματα, που συμμετείχαν στις αντίστοιχες εκλογές του έτους 2009» και το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει 3.107.705 ευρώ, η ΝΔ 2.429.469 ευρώ, το ΚΚΕ 746.737 ευρώ, ο ΛΑΟΣ 622.748 ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ 556.005 ευρώ και οι Οικολόγοι – Πράσινοι 257.333 ευρώ.

10 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ( ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ) , ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ?
    ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ !
    Υ.Γ. ΑΝΤΩΝΑΚΗ , ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σούζα στα αφεντικά της...

    https://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/teliko_1.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E αφού το λέει το Indymedia έτσι θα είναι...
      Τέτοια ενημέρωση ούτε ο Μπόμπολας

      Διαγραφή
  3. ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ"

    Διακόπτεται από την 1η Ιανουαρίου, με εγκύκλιο της Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (εγκύκλιος Ι.Κ.Α. αρ. 84/24.12.2012), η καταβολή της σύνταξης στους εκπροσώπους...
    συνδικαλιστικών οργανώσεων που συνταξιοδοτήθηκαν με τη συνδικαλιστική ιδιότητα από το πρώην Ταμείο Επικουρικής Ασφαλίσεως Εκπροσώπων και Υπαλλήλων Εργατικών Επαγγελματικών Οργανώσεων (ΤΕΑΕΥΕΕΟ).

    Οι εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων εξαιρούνται από την πρώτη του χρόνου επίσης, και από την ασφάλιση στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (πρώην ΕΤΕΑΜ), εφόσον απέκτησαν τη συνδικαλιστική ιδιότητα μέχρι τη συγχώνευση του τ. ΤΕΑΕΥΕΕΟ στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών του ΙΚΑ (ΕΤΕΑΜ).

    Η κατάργηση των «συνδικαλιστικών συντάξεων» προβλέπεται από το νόμο 4093 «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016».

    Από το μέτρο εξαιρούνται όσοι δεν εργάζονται και δεν λαμβάνουν οποιαδήποτε σύνταξη από άλλο φορέα κύριας ή επικουρικής ασφάλισης, καθώς και ασφαλισμένοι του π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ !

      Διαγραφή
  4. Μην στενοχωριέσαι Ιακχε , η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτείται από τα μυστικά κονδύλια και όχι από τα κονδύλια των κομμάτων .
    Δεν ανήκει στη κατηγορία των κομμάτων , ξέρουν αυτοί τι κάνουν , άλλη είναι η δουλειά της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ''ΒΡΩΜΙΚΟΥ '89'' .
    ΕΡΩΤΗΣΗ : ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ? ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ '89 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ : ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ .
    ΜΙΚΡΟΣ , ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ Ψ..Ι ΝΑΑ , ΟΜΩΣ !
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ !
    ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΕΡΥΣΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και για τη λίστα Λαγκάρντ ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει . Αν δεν υπήρχε , ούτε που θα το μαθαίναμε και θα είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο !
    Άσε που δικαιώθηκε και ο Βενιζέλος και τώρα οι τρεις τους θα μπορούν να συνεχίσουν το τιτάνιο έργο τους για τη σωτηρία της πατρίδας !
    υ.γ. όσοι από αυτούς που μας κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια πιστεύουν πως θα γλυτώσουν το σκαμνί είναι βαθιά νυχτωμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ