Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

OI ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΙ ΤΟΥ ΛΑΪΛΙΑ ...

OXI ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ... 



  Ο Γιώργος Νυκτοπάτης ως Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Λαϊλιά, περιφέρεται στα καναλια καταγγέλλοντας τον Ορειβατικό Συλλογο για την λειτουργία του Καταφυγίου στον Λαϊλιά αλλά και συναδέλφους του επιχειρηματίες νομίζοντας ότι θα σωθεί η "Μπουφόπετρα" εάν κασταστραφούν άλλοι        ( εδώ έχει εφαρμογή η γνωστή ατάκα  του αείμνηστου ιεράρχη , του Χριστόδουλου για το ποιόν των νεοελλήνων  και τις επιθυμίες τους, το γνωστό  "θελω να φοφίσει η κατσίκα του γείτονα" ).

Οι άλλοι δύο είναι οι ορτινάτζες του Νυκτοπάτη που επικροτούν την τακτική του και κάνουν τηλεφωνικές παρεμβάσεις  υπερ των αποψεών του καταγγελλοντος στις εκπομπές  ( υπάρχει βέβαια και ο γνωστός Πασχάλης) που εμφανίζεται.

Ομως ο Αντιπεριφερειάρχης Μωϋσιάδης είναι και ο πρόεδρος της ΑΝΕΣΕΡ ενω ο Καλογερούδης είναι ο Διευθυντής και οι κυριοι αυτοί προώθησαν ένα "επενδυτικό σχέδιο" για να επιδοτηθεί  παρανομα ο Φορέας Διαχείρισης Λαϊλια, ένα πτώμα , μια εταιρεία κουφάρι η οποία από το 2010 λειτουργεί παράνομα αφού δεν έχει προχωρήσει η αυξηση του μετοχικού της κεφαλαίου σύμφωνα με το άρθρο 47 του ν 2190/1920.

Ο Μωυσιάδης είναι αρμόδιος για τον έλεγχο των εταιρειών και υποτίθεται ο θεσμικός φορέας για την τήρηση της νομιμότητας όμως κατά παραβαση του καθήκοντός του όχι μόνο ανέχεται την παράνομη λειτουργία του φορέα αλλά προσπαθεί να τον εντάξει σε επιδοτούμενα προγράμματα

Μήπως πρέπει και ο Ορειβατικός Συλλογος να αρχίσει τις καταγγελίες γιατί οι ανθρακωρύχοι αποθρασύνθηκαν ;


13 σχόλια:

  1. ακόμα με αυτούς τους τραγικούς ασχολείστε;
    Οι άνθρωποι είναι για γέλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ & ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ σήμερα δήλωσε :''κάνουμε προσπάθεια να στρίψει το καράβι''!
      Κάποιος να του πει πως και ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έκανε δηλώσεις για καράβια(Τιτανικός) και όλοι είδαμε που κατέληξε!

      Διαγραφή
  3. Ο κ. Γεωργίου ( πρόεδρος της Σταστιστικής υπηρεσίας ) κατηγορείται για κακούργημα για τα μαϊμού στοιχεία του 2009 που με βάση αυτά μπήκαμε στο ΔΝΤ και άρχισαν τα Μνημόνια .
    Τα τρίτο μνημόνιο που ψήφισε Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ , σε ποια στοιχεία στηρίχθηκε ? Στα ίδια !
    Ίακχε για ασχολήσου λίγο μ΄αυτό .
    Καταστράφηκε μια ολόκληρη κοινωνία και ακόμη μας κυβερνάνε οι ίδιοι .
    Οι μέρες τους στην εξουσία είναι μετρημένες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ 12.50 , αν ένας δημόσιος υπάλληλος κατηγορηθεί σήμερα για πλημέλημα ( σύμφωνα μ΄αυτά που ψήφισε η παρέα του Ζιγδαντώνη ) αυτόματα τίθεται σε διαθεσιμότητα .
      Αν όμως καταστρέφεις μια ολόκληρη κοινωνία γίνεσαι ο σωτήρας της πατρίδας !
      Όλοι που μας κυβέρνησαν μέχρι σήμερα είναι στημένοι , από τον ΓΑΠ μέχρι τον Σαμαρά .
      Θα περίμενα από τον Καραμανλή να κάνει μια δήλωση .
      Όλες οι καπότες να πάνε στου Γουδή .

      Διαγραφή
  4. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ !

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πρωτεργάτες των απεργιών στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας να συμμορφωθούν μέχρι αύριο , αλλιώς θα έχουν τις συνέπειες του νόμου . . . .
    ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι καινουργιο φρουτο ειναι αυτος ο Βυρων Σταματοπουλος που υπογραφει και με το ονομα του ;

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ? ΠΟΥ ΖΕΙΣ ?
      ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ !
      ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΟΓΟ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ !
      ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !

      Διαγραφή
  6. iakxe, μπες στο TVS, εχει συνεντευξη απο την Σταλακτη , δες με τι ογκολιθους θελει να διοικησει τον Δημο ο Φωτιάδης . Που παει ρε ο Καραμητρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΣ.
      ΑΥΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ,
      ΕΣΥ ΚΡΥΒΕΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ.
      ΚΑΙ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΕ ΣΤΟΝ ΙΑΚΧΟ, ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.

      Διαγραφή
  7. Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς είναι επικεφαλής ακροδεξιών που τρομοκρατούν τον κόσμο! - Δένδιας: Είστε ανόητοι γκεμπελίσκοι!

    Με τον ΣΥΡΙΖΑ - δια του εκπροσώπου Τύπου του - να χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό "επικεφαλής ομάδας ακροδεξιών που θέλουν να τρομοκρατούν τον κόσμο" και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να χαρακτηρίζει όσους ισχυρίζονται ότι έχει ακροδεξιό παρελθόν, "ανόητους γκεμπελίσκους", συνεχίζει να βγάζει φωτιές το πολιτικό σκηνικό.

    "Δεν ανακαλώ ούτε κόμμα από όσα είπα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες δηλώσεις μου για τις σχέσεις του κόμματος με τη νομιμότητα", δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.

    Ο κ. Δένδιας υπογράμμισε πως δεν έχει ο ίδιος ευθύνη για την αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ περί ανομίας, καλώντας τον να «αποκτήσει ξεκάθαρα χαρακτηριστικά απέναντι στην ανομία» και τονίζοντας πως η Κουμουνδούρου θα πρέπει να βάλει στο περιθώριο τις «πράξεις που συνιστούν ανομία» και να συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος.

    Για τα προσωπικά πυρά που έχει δεχθεί, ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε «ανόητους γκεμπελίσκους» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που τον στοχοποιούν. Οι βουλευτές τον κατηγόρησαν για συμμετοχή σε ακροδεξιό κόμμα κατά το παρελθόν. Ο κ. Δένδιας είπε πως εντάχθηκε στην ΟΝΝΕΔ το 1978 και δεν είχε καμία συμμετοχή στην ΕΠΕΝ.

    Για την τρομοκρατία, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εκτίμησε πως αυτή «φυτρώνει απο το χώρο της άκρας Αριστεράς», επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν προσδίδει χαρακτηριστικά βίας γενικά στην Αριστερά.

    ΣΚΛΗΡΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

    Ως επικεφαλής ομάδας ακροδεξιών που τρομοκρατεί την κοινωνία περιέγραψε τον Αντώνη Σαμαρά, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

    Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 ο κ. Σκουρλέτης είπε γαι την ιστορία με το περίφημο βίντεο με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου:

    "Υπάρχει ένα παραχαραγμένο (βίντεο) που έδωσε η Ν.Δ. Έκοψε, έραψε και έτσι αλλοίωσε το πλήρες νόημα των δηλώσεων. Πρόκειται για παρακρατικές μεθόδους που για πρώτη φορά συμβαίνουν από επίσημα κυβερνητικά στελέχη μετά το ΄74. Για παρακρατικές μεθόδους. Και προφανώς σχετίζονται με το γεγονός ότι σήμερα στην ηγεσία της Ν.Δ. είναι μια ομάδα ακροδεξιών με επικεφαλής τον κ. Σαμαρά, οι οποίοι έχουν επιλέξει την στρατηγική της έντασης ενός νέου διχασμού. Ουσιαστικά τρομοκρατούν την κοινωνία."

    Και συνέχισε: "Τρομοκράτες είναι αυτοί με τα καλάσνικοφ αλλά τρομοκράτης είναι και ο Κεδίκογλου με την πένα του. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε αυτή τη στιγμή. Είναι πρακτικές οι οποίες προκαλούν πολιτική ανωμαλία, επικίνδυνες για τη δημοκρατία. Καλώ λοιπόν να πάρετε το πλήρες απομαγνητοφωνημένο κείμενο των δηλώσεων του κ. Διαμαντόπουλου, ο οποίος ενοχοποιεί την πολιτική της κυβέρνησης ότι ωθεί τον κόσμο στην παραφροσύνη, ότι ωθεί τον κόσμο στις αυτοκτονίες και είναι σαν να του λέει –αυτό λέει επί λέξει- να πάρει το όπλο. Και συνεχίζει και λέει. Εμείς είμαστε κατά της βίας. Θέλουμε η οργή να γίνει ένα δημιουργικό κίνημα. Αυτά λοιπόν αποκόπηκαν. Πρόκειται περί επικίνδυνων ακροδεξιών. Και απορώ με τη ΔΗΜ.ΑΡ., με το ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ανέχονται αυτού του είδους τις πρακτικές. Δείχνουν μια ευγενή άμιλλα με τη Χρυσή Αυγή. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι."

    Για τον ίδιο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο είπε:

    "Πρόβλημα δεν υπάρχει με τις δηλώσεις του κ. Διαμαντόπουλου. Το πρόβλημα υπάρχει με αυτή την άθλια επιχείρηση προβοκάτσιας εκ μέρους της Ν.Δ. και, δυστυχώς, και του κυβερνητικού εκπροσώπου. Και καταλαβαίνετε τη διαφορά και τη διάσταση. Κατασκεύασαν βίντεο, παραποίησαν δηλώσεις με σκοπό να στοχοποιήσουν και να ενοχοποιήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για τρομοκρατικά χτυπήματα."

    Διαβάστε περισσότερα: http://armageddon-news.blogspot.com/2013/01/blog-post_9034.html#ixzz2IoUl5nPK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. fari
    Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ «Ινστιτούτο Brookings», ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ... ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ...!!!
    (Think tank) ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ και ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ...ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...!!!

    «Το «Ινστιτούτο Μπρούκινγκς» διοργάνωσε εκδήλωση χθές, στις 22 Γενάρη, με προσκεκλημένο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα!!!
    Ποιο είναι αυτό το «Ινστιτούτο»:
    *********
    Η «Δεξαμενή Σκέψης» (Think tank) της αυτοκρατορικής ιμπεριαλιστικής υπερδύναμης των ΗΠΑ.
    Η «Δεξαμενή Σκέψης» των παρεμβάσεων και επεμβάσεων των ΗΠΑ σε όλον τον πλανήτη, δηλαδή ο κεντρικός οργανωτής και καθοδηγητής των ιμπεριαλιστικών ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ, αλλά και ο «κατασκευαστής» των προπαγανδιστικών σεναρίων που προλειαίνουν τις κακουργηματικές επιδιώξεις των ΗΠΑ…
    *********
    Αυτό, λοιπόν, το νεοταξικό πλανητικό «στρατηγείο» …τιμά τον Τσίπρα!!!».
    *********
    Εδω, ο Τσίπρας ξεκινώντας την ομιλία του είπε:
    *********
    «Αποτελεί τιμή και ξεχωριστή χαρά για εμένα να βρίσκομαι σήμερα στο Brookings:
    Ένα ίδρυμα με ισχυρή παράδοση στις τεκμηριωμένες συζητήσεις.
    Ένα ίδρυμα που μπορεί να καταλάβει τι διακυβεύεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη σήμερα.
    Όταν ήμουν μικρός, θυμάμαι τους μεγαλύτερούς μου να μου λένε ότι αν η Αμερική αρπάζει ένα κρύωμα, η Ελλάδα κρεβατώνεται με πνευμονία».
    *********
    Σημ.
    Είναι ένα επιχείρημα πού χρησιμοποιούσαν ανέκαθεν κυρίως την δεκαετία 50--60 όλοι οι δεξιοί της γής γιά να υποδηλώσουν την πίστη στο δόγμα ότι ανήκουμε στη δύση
    --------------------------------------
    ΕΔΩ:
    http://resaltomag.blogspot.gr/2013/01/blog-post_22.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ