Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΑΓΡΟΤΟΜΠΛΟΚΑ 2013 : " ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ , ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ"

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΛΕΥΚΩΝΑ, ΘΥΜΙΖΕΙ "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ"

Οι  γνωστοί κρατικοδίαιτοι αγροτοπατέρες που συνωνστίζονταν στα βουλευτικά γραφεία του Βλάχμπεη και της Ξυνής  (Λίτος , Αραμπατζης και Σια ) ή πρωτοστάτησαν ως κλακαδόροι στην υποδοχή του Ηλιογαβαλου Μπακατσελοβενιζέλου στο Ξενία  (Τσερβίστας, Κεμενιτζόλου), ο γνωστός ευτραφής Διογένης , ( ο κύριος "δεν πάει άλλο πεινάμε" , που κάθε χρόνο τσεπώνει 100.000 ευρώ από επιδοτήσεις) , ο μεγαλοεπενδυτής αγρότης των αγροτικών φωτοβολταϊκών Παναγής, ο συνταξιούχος αστυνομικός από την Αλιστράτη που έγινε αγρότης στα 55 του χρόνια και αλλοι γραφικοί επαναστάτες ζητούν "φτηνό πετρέλαιο  για να μπορέσουν να καλλιεργήσουν"

Πραγματικά δεν ήξερα ότι οι επιδοτήσεις χρειάζονται φτηνό περέλαιο και ακόμη πιο φτηνό ηλεκτρικό ρεύμα για να μπούνε στα βιβιλιάρια των αγροτών στην Αγροτική Τράπεζα , αυτό που ξέρω όμως είναι ότι αυτοί οι κύριοι που σήμερα παριστάνουν στους αδικημένους  στους δρόμους αντιγράφοντας τα καραγκιοζλίκια του Πανίκα Ψωμιάδη, μοιράζοντας στον κόσμο που ταλαιπωρούν αλεύρι και ντοματοπελτέ, δεν είναι η μοναδική κοινωνική ομάδα που πλήτεται από την αλητεία της συγκυβέρνησης είναι όμως αυτοί που ψήφισαν Σαμαρά και Βενιζέλο τον Ιούνιο του 2012, είναι αυτοί που ακόμα προσκυνάνε τους κυβερνητικούς βουλευτές ( τον Βουβό Λεό, την Ξυνή και τον γιατροτραπεζίτη από την Τζουμαγιά) οι οποίοι ψηφίζουν τα εθνοκτόνα μέτρα των μνημονίων που εξαθλίωσαν όλον τον ελληνικό λαό, βουλευτές που τους αποκάλεσαν "παράπλευρες απώλειες" και τώρα βγαίνουν στους δρόμους και έχουν το θράσος να μιλάνε  "για Χούντα του Σαμαρά"

Φαρισαϊσμος ή ηλιθιότητα ;

11 σχόλια:

  1. οι βουεταδες και κυριως η ξυνη πηγε στα μπλοκα. Δεν πηγε για α δει τα δικα της παιδια που τη κανακευουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ. ο λιτος ειπε αλητεια τον υπουργο, μηπως να πει και τους βουλευτες που ψηφισε; οι αγροτες παντως του πηραν το λόγο και δεν θα τον αφησουν να μιλησει ξανα δημοσια. φωτικα η κουδουνα χτυπαει για σενα. θα σε σωσει ο σιακας και τα αλλα παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΕΛΑΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ .
    ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ( ΑΠΕΡΓΙΕΣ , ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ Κ.Λ.Π. ) ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ .
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .
    ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ .

    ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την αποφυγή παρεξηγήσεων θέλω και πάλι να ενημερώσω τους φίλους , αναγνώστες και σχολιαστές του ΙΑΚΧΟΥ πως με τον συγκεκριμένο κύριο ( ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ), έχω διακόψει τη συνεργασία μου εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν φέρω ουδεμία ευθύνη για τα λόγια του και τις πράξεις του .

      Ρούλα

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ . . .

      Διαγραφή
  3. Οι κινητοποιήσεις των αγροτών και οποιαδήποτε διαμαρτυρία αυτή την περίοδο και ειδικά η απαράδεκτη ενέργεια των αγροτών να διανέμουν δωρεάν τρόφιμα στην Αθήνα χωρίς επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας που θα αποδείκνυε την Ελληνικότητα αυτών που τα παίρνουν , δυσφημούν της χώρας στο εξωτερικό και το κυριότερο υπονομεύουν τις προσπάθειες του πρωθυπουργού μας για τη σωτηρία μας .

    τρύπια καπότα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι καπότες της Χ.Α. που έχουν κρυφτεί τώρα που ο κόσμος είναι στους δρόμους και διαμαρτύρεται ?
    Ψάχνει να βρει κανέναν λαθρομετανάστη για να του την πέσει ?
    Να τα βλέπουν αυτά όσοι αγρότες τους ψηφίσαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗ Ν.Δ. ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ( ΣΕ ΟΛΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ )
    ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .
    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ( ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΗΔΗΧΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ) .
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

      Διαγραφή
  6. πες τα φιλε τα χωριατακια που περνουν τοσα λεφτα με τι μορφη επιδοτησεων και τα κανουν ρουχα λεζαντα και σπιτια εις μπολ .Τοσα χροννια μολις δεν εχουν δουλεια και δια να μην μαλονουν με την χωριατισα παμε να κλεισουμε και να γα...με καμμια Βουλγαρα.Ολοι στο καζινο και που..ωες.Αρε Τσωτσα που χρειαζονται βαλε τις φοτο που κλεγανε οταν τους εβαζε στις κλουβες.Και ολοι οι μαλακες πηγαν για συμπαρασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ !
    ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ !
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ . -

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ακροδεξιά ομάδα του Σαμαρά που κυβερνάει σήμερα τη χώρα θα προωθήσει το επόμενο διάστημα σχέδιο νόμου στη βουλή που ουσιαστικά θα απαγορεύει τη προκήρυξη απεργιών .
    Στο όνομα της δημοκρατίας θα λέει το σχέδιο νόμου πως οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται όχι από τη πλειοψηφία των παρόντων εργαζομένων , αλλά από την πλειοψηφία των εγγεγραμμένων εργαζομένων για τη προκήρυξη μιας απεργίας .
    Θα συμφωνούσα με τον όρο το ίδιο να γίνεται και για το σχηματισμό κυβέρνησης και στις ψηφοφορίες στη βουλή . Δηλαδή είχαμε 35% αποχή στις βουλευτικές εκλογές , συνεπώς 105 κενά έδρανα στη βουλή και από τους 195 βουλευτές να απαιτούνται 151 για την ισχύ ενός νόμου .
    Έτσι θα είχαμε γλυτώσει από τα μνημόνια και δεν θα υπήρχε η ανάγκη προκήρυξης απεργιών !
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ