Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
"ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"
Έλλειψη πολιτικής βούλησης στη σύλληψη του μεγάλου αδήλωτου πλούτου καταλογίζει ο Χρήστος Αθανασίου, υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών,στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, ενώπιον της προκαταρκτικής επιτροπής, ο οποίος συμμετείχε στην επιχειρησιακή μονάδα του υπουργείου Οικονομικών για τον έλεγχο του μεγάλου πλούτου.

Στην εισαγωγική του κατάθεση ο μάρτυρας σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως δεν υπήρχε βούληση και προθυμία για την σύλληψη της φοροδιαφυγής. Φέρεται μάλιστα να είπε ότι είχε στείλει αναφορές στους πρώην υφυπουργούς Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη και Παντελή Οικονόμου για την ύπαρξη της λίστας Φαλσιανί (Λαγκάρντ), αλλά οι αναφορές του δεν λήφθηκαν υπόψη.

Ο μάρτυρας επανέλαβε πως κατά την εκπόνηση επιχειρησιακού σχεδίου για την πάταξη της μεγάλης φοροδιαφυγής, τον Οκτώβριο του 2010, είχε απευθυνθεί σε μέλος της ομάδας του ΔΝΤ που ήταν στη Ελλάδα και του είχε ζητήσει να συνδράμει για την διαβίβαση της λίστας Φαλσιανί (Λαγκάρντ), στην χώρα μας για να λάβει την απάντηση πως αυτό είναι θέμα που το χειρίζεται η ελληνική κυβέρνηση … και η ελληνική κυβέρνηση προσπαθησε σκανδαλωδώς και απροκάλυπτα να το θάψει ξεσπώντας πάνω στον ελληνικό λαό τα εισοδήματα και τα εργασιακά δικαιώματα του οποίου κατακρεούργησε προκειμένου να αφήσει στο απυρόβλητο τα λαμόγια του συστήματος της μεταπολίτευσης και της κομματικής κρατικοδίαιτης πλουτοκρατίας

4 σχόλια:

  1. Μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ στη κυβέρνηση και τον Τσίπρα πρωθυπουργό θα τελειώσει η μαφία της μεταπολίτευσης ( κυβερνήσεις - καναλάρχες - κρατικοί προμηθευτές ) και το σύστημα της κλεπτοκρατίας στη χώρα μας .
    Γι΄αυτό και όλοι συνασπίστικαν στις εκλογές στις 17 Ιούνη για να μην τις κερδίσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε αυτοί που μας κυβερνούν και μας κυβέρνησαν είναι τσαρλατάνοι !
    Να φαντασείς την ξεφτύλα τους , δεν έχουν αποδόσει ακόμη ( και ούτε πρόκειται ) την εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας που έβαλαν όλους τους Έλληνες να πληρώσουν !
    Είναι πολικοί απατεώνες , βάζουν ένα κεφαλικό φόρο και το ονομάζουν εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΤΟΣ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ELDORADO GOLD ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑ άσε τις σαχλαμάρες και να μου πεις αν σε 10 μέρες θα έχω βιβλιάριο υγείας για μένα και την οικογένειά μου γιατί δεν έχω να πληρώσω το ΤΕΒΕ και είμαι ανασφάλιστος.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ