Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΓΚΑΛΟΝ. "ΚΟΠΡΙΤΕΣ"

"ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ"



Οι άνθρωποι που στήριξαν και γιγάντωσαν το σαθρό και σάπιο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης, άνθρωποι από το πουθενα που ελέω συνδικαλισμού βγήκαν από την αφάνεια και την κοινωνική ανυπαρξία τους με μόνο προσόν την ενταξή τους στα κομματόσκυλα του συστήματος, κρατικοδίαιτοι αργόμισθοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία, μόνιμοι νυν μαϊντανοί των τηλεοπτικών παραθύρων,  μια κοινωνική ομάδα με γιγάντια ευθύνη για το σημερινό χάλι της χώρας, οι άνθρωποι που αποτελούν  μέρος του προβλήματος, τώρα έρχονται να προτείνουν λύσεις και για το αγροτικό ζήτημα. 


                    ΠΑΓΚΑΛΟΣ : "ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ , ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ..." by iakxoserraios

 Ιδού η φαιδρή ανακοίνωση με την οποία δηλώνουν αλλήλεγγύη στον παραλογισμό και τον εκβιασμό των βολεμένων τρωκτικών των επιδοτήσεων, αργοτοπατέρων,(οι οποίοι σημειωτέον δεν εκπροσωπούν το σύνολο των ελλήνων αγροτών), ζητούν την καταλύση του ευνομούμενου κράτους και την ατιμωρησία των υπόδικων ήδη εκβιαστών    
   
"Ο αγροτικός τομέας περνά τις πιο δύσκολες ώρες στην ιστορία του τόπου και φαίνεται ότι οι μόνοι που δεν το συνειδητοποίησαν είναι το Υπουργείο Γεωργίας και οι κυβερνώντες. Δικαιολογημένα ο κόσμος της υπαίθρου διερωτάται εάν τελικά το κράτος στηρίζει την επιβίωση της αγροτιάς ή την οδηγεί στον αφανισμό.
Η σύσκεψη παρωδία των τριών αρχηγών, με αφορμή και τις αγροτικές κινητοποιήσεις, αποδείχθηκε κάτι πολύ χειρότερο από μια ακόμη κοροϊδία του αγροτικού κόσμου. Αποτελεί μια χυδαία εξαπάτηση των αγροτών και κτηνοτρόφων και αποβλέπει μόνο στο να ρίξει στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης, για να δικαιολογηθούν στη συνέχεια «στρατιωτικού» τύπου μέτρα ενάντια και στις αγροτικές κινητοποιήσεις.
Μαζί με την αυτονόητη έκφραση της αλληλεγγύης, το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Σερρών δηλώνει ότι θα βρίσκετε στο πλευρό της αγωνιζόμενης αγροτιάς, που παλεύει για την επιβίωσή της, υποστηρίζοντας με θέρμη και συνέπεια, τις δίκαιες διεκδικήσεις των αγροτών για χαμηλό κόστος παραγωγής και διευκολύνσεις, που συμβάλλουν στη παραγωγική ανασυγκρότηση και την αγροτική ανάπτυξη της Ελλάδας, στην πιο δραματική περίοδο της καταστροφικής ύφεσης και της κοινωνικής εξαθλίωσης."
.
Επίσης θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός να σύρονται οι αγρότες στα δικαστήρια διότι με τις κινητοποιήσεις τους αντιστάθηκαν στους αντιαγροτικούς κανονισμούς της Ε.Ε. και στις εφαρμοζόμενες πολιτικές ξεκληρίσματος της μικρομεσαίας αγροτιάς, γι αυτό και καλούμε την Κυβέρνηση να αποσύρει τις εξευτελιστικές διώξεις ενάντια στους αγρότες έστω και την ύστατη αυτή στιγμή.
Τέλος καλούμε τους δοκιμαζόμενους αγρότες και κτηνοτρόφους των Σερρών να δώσουν ένα δυναμικό παρών στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Γενικής Απεργίας την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 στις Σέρρες.
Ήρθε η ώρα, που όλοι μαζί, αγρότες, κτηνοτρόφοι, εργάτες, μισθωτοί, συνταξιούχοι, μικρομεσαίοι έμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με στόχο τη δημιουργία ενός μεγάλου ενιαίου μετώπου ανατροπής της πιο απάνθρωπης και αδιέξοδης νεοφιλελεύθερης, μνημονιακής πολιτικής, η οποία οδηγεί σε οικονομική και κοινωνική χρεοκοπία.

16 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Α΄, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Β΄, Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ , Ο ΣΗΜΙΤΗΣ , Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Β΄, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γ΄ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάγκαλος: Πρέπει να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι
    Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τάχθηκε υπέρ της άρσης της μονιμότητας στο δημόσιο

    17 Φεβ 2013 - 10:44
    Picture 0 for Πάγκαλος: Πρέπει να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι


    Κατά της μονιμότητας των δημόσιων υπαλλήλων, εκτός ορισμένων ειδικών κατηγοριών, τάχθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega.

    Ο κ. Πάγκαλος επεσήμανε την ανάγκη να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι, να κλείσουν άχρηστοι φορείς και να πουληθούν αδρανή πλουτοπαραγωγικά περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου, καλώντας τα πολιτικά κόμματα αλλά και τους πολίτες να πάρουν θέση.

    Αναφερόμενος στη παραδοχή του λάθους από το ΔΝΤ, ο πρώην αντιπρόεδρος υποστήριξε ότι «αν είχαμε κάνει ό,τι μας περνάει από το χέρι για μια πολιτική ενάντια στη ύφεση, τότε θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και για τον πολλαπλασιαστή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άνεργοι - Ιδιωτικοί υπάλληλοι - Δημόσιοι υπάλληλοι - Αγρότες - Ελεύθεροι επαγγελματίες - Συνταξιούχοι , όλοι μαζί να διώξουμε την κυβέρνηση που έχει καταστρέψει τις ζωές μας , όλοι μαζί να διώξουμε την κυβέρνηση των δοσίλογων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΕ ΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΙΣΤΙΚΑ ΙΑΚΧΕ . Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1952 ( ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ) , ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΑΞΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακούγεται έντονα πως ο Μάρκος ( ο Μπόλαρης όχι ο Μπότσαρης ) κοιτάει προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά !
    Ξέρει κανένας κάτι γι΄αυτό ?
    Το ΠΑΣΟΚ του Ζιγδαντώνη θα δείτε δεν θα βγάλει βουλευτή στης Σέρρες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ !
      Α ΚΑΙ ΤΟΥ Α.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !

      Διαγραφή
    2. Γιατί ο Ζαρωτιάδης θα δεχθεί να είναι σύμμαχος της ακροδεξιάς ομάδας του Σαμαρά?

      Διαγραφή
    3. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ .
      ΤΑ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ .

      Διαγραφή
    4. Ο Βούδας ήταν δυο χρόνια Υφυπουργός της μνημονιακής κυβέρνησης του ΓΑΠ .
      Σιγά μην τον δεχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ !

      Διαγραφή
    5. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς , αλλά εγώ βλέπω πως το κλίμα για το ΠΑΣΟΚ βελτιώνεται στους Έλληνες πολίτες ειδικά μετά την προσχώρηση των 4 που είχαν διαγραφεί ( Σκανδαλίδης , Κουτσούκος , Κασής , Γκερέκου ) .
      Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ αποτελεί εγγύηση για τη σταθερότητα της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά .

      Διαγραφή
  7. ΣΗΜΕΡΑ Η ''ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΗ'' ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΑ , ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ !
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ! χα χα χα
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΝΗΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !
    ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΥΝΑΒΙ ΙΑΚΧΕ
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΣΑΚΙΣΤΗ
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΑΣΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KAI ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
    ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΌΜΕΝΑ
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ
    ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ
    ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με αφορμή τις δηλώσεις του λεγόμενου πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά που αποκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα πρόεδρο δεκαπενταμελούς , κάποιος πρέπει να του πει πως μέχρι και τα δεκαπενταμελή παίρνουν ορισμένες αποφάσεις και δεν τους δίνουν κείμενα προς υπογραφή που καταστρέφουν μια ολόκληρη κοινωνία και τα υπογράφουν χωρίς να αρθρώσουν ούτε μια λέξη .
    αντιπρόεδρος δεκαπενταμελούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ