Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

"ΜΑΪΜΟΥ" Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ (1)

ΚΥΡΙΕ ΝΥΚΤΟΠΑΤΗ"ΑΣΙΟΥΠΗ" !
 ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ... 



Τον Ισολογισμό της χρήσης του 2010 υπογράφουν οι Γεώργιος Νυκτοπάτης (πρόεδρος), Ιωάννης Πεχλιβανίδης     ( μέλος του ΔΣ ) και Κωνσταντίνος Βέρρος (υπεύθυνος λογιστηρίου) και είναι ο τελευταίος Ισολογισμός που έχει συντάξει η Εταιρεία. Δηλαδή  η Εταιρεία για την χρήση του 2011 δεν συνέταξε Ισολογισμό και συνεπώς λειτουργεί σήμερα παράνομα υπό την ανοχή του Αντιπεριφερειάρχη Ι. Μωϋσιάδη-Βίτμα εκ του νόμου αρμοδίου κρατικού οργάνου για τον έλεγχο των Ανωνύμων εταιρειών του Νομού μας.

Επί πλέον το ύψος των ιδίων κεφαλαίων στον Ισολογισμό είναι 42.283,88 ευρώ, δηλαδή κατώτερο του 1/2 του μετοχικού κεφαλαίου  που ανέρχεται σε 121.500 ευρώ οπότε σύμφωνα με το άρθρο 47α του ν. 2190/1920 το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα είχε την ρητή υποχρέωση εντός εξαμήνου από την 31.12.2010 , ήτοι μέχρι την 30.06.2011 να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των Μετόχων η οποία θα αποφασιζε την λύση της Εταιρείας ή την λήψη άλλου πρόσφορου μέτρου.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα υπό τον κ. Νυκτοπάτη συγκάλεσε την Ετήσια Τακτική Συνέλευση την 30.06.2011 αλλά δεν υπήρχε θέμα στην ημερήσια διάταξη για την εφαρμογή του άρθρου 47  του ν. 2190/1920, γεγονός που καταγράφει τον δόλο των υπευθύνων.

Αντί αυτού παράνομα την 15.11.2011 το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο ήταν εκ του νόμου αναρμόδιο έλαβε απόφαση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των 121.500 ευρώ ενώ η απόφαση αυτή έπρεπε να ληφθεί από Γενική Συνέλευση των μετόχων


  
Εκτός του ζητήματος της νομιμότητας σύμφωνα με τον νόμο 2190/1920  η απόφαση του Δ.Σ. δεν όριζε επιπλέον την προθεσμία για την συμμετοχή των μετόχων στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, τραγέλαφος δηλαδή, "δουλειές του ποδαριού". Φυσικά  η  εν λόγω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΛΑΪΛΙΑΣ ΑΕ, ήταν "όνειρο απατηλό" ή "όνειρο δεμένο στο μουράγιο" αν προτιμάτε αφού ουδείς εκ των μετόχων συμμετείχε, ακόμη και η τεως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση που είναι ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, όπως πιστοποίησε το Διοικητιό Συμβούλιο του "Φορέα" μετά από 10 μήνες την 12.09.2012  :


 Το Διοικητικό Συμβούλιο του "ΦΟΡΕΑ" κατα παράβαση του άρθρου 57 του ν. 2190/1920 ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ, δηλαδή ΜΕ ΔΟΛΟ δεν συνέταξε τον Ισολογισμό της χρήσεως της 31.12.2011 αλλά και δεν συγκάλεσε την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων μέχρι τηυν 30.06.2012, στην οποία υποχρεούνταν οι μέτοχοι εκτός των άλλων να λάβουν και απόφαση για την λύση της Εταιρείας ή την λήψη άλλου πρόσφορου μέσου.

Γιωργάκη , Βίτμα "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

 Από την 30.06.2011 μέχρι και σήμερα 09.03.2013, δηλαδή επί 15 μήνες  η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑΣ Α.Ε." υπό την ανοχή της Εποπτεύουσας Αρχής, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (βλέπε Μωϋσιάδης) λειτουργεί παράνομα ένεκα σκοπίμων παραλείψεων του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, τα μέλη του οποίου έχουν ποινικές ευθύνες που τιμωρούνται με τις ποινές του άρθρου 5 του ν. 2190/1920.

 Ποινικές ευθύνες επίσης έχουν και τα όργανα της Εποπτεύουσας Αρχής με πρώτο τον προϊσταμενο κ. Αντιπεριφειάρχη διόλτι σκοπίμως αρνούνται μέχρι σήμερα να καλέσουν την διοίκηση του "Φορέα" να αποκαταστήσει την ταξιν και την νομιμότητα στην διαχείρηση της Εταιρείας.

Η συνέχεια προσεχώς ...

Υ.Γ.  Για να μην παρεξηγηθώ,  ο τίτλος της ανάρτησης δεν είναι δικός μου , το άκουσα όταν το είπε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

4 σχόλια:

  1. ΑΝΟΗΤΕ ΙΑΚΧΕ. ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ ΕΑΝ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΣ ;
    ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ;
    ΑΛΛΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10.42 λεφτά χάνονται ή χάθηκαν
      ο βιτμας συνηθισε την παρα νομία των αδερφων του
      και συ βλαξ αντι να βγαινεις ασον τιβι
      εμαθες οτι το ποντικι δεν ειναι μονο
      τρωκτικο αλλα και εφημερις και εργαλειο του πισι
      χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  2. Αν ειναι ετσι πως τοτε η ΑΝΕΣΕΡ ετοιμαζεται ναδωσει στον Γιωργακη 300.000 ευρω για την εταιρια φαντασμα; Καραμπινατη παρανομια μυριζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ( ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΝ ΠΟΡΔΕΣ )ΔΕΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ .και τωρα;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ