Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

AYTOI EINAI ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ...

 "ΔΕΙΛΟΙ , ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ,
ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΜΕ, ΙΣΩΣ, ΚΑΠΟΙΟ ΘΑΜΑ!" 
                                  ( Κώστας Βάρναλης )



o iakxos: ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ;: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ανακοινώνει πρός όλα τα ΜΜΕ ότι την ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα γραφε...


Aυτό ειναι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ που ενώ φέρει βαρύτατες ευθύνες για την συγκάλυψη που παρέχει στον πρόεδρο κ. Θεοδωρίδη για την γνωστή υπόθεση της αυθαίρετης ανάληψης του ποσού των 2.660.000 ευρώ από το Ταμείο της ΠΑΕ , σήμερα μεθοδεύει την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών 87% περίπου ή την διαχείριση στην διοίκηση της εταιρείας σε Βουλγάρους επενδυτές του τζόγου στην γειτονική χώρα.  

Το τραγικό της όλης ιστορίας είναι ότι το 2013 , την χρονιά του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης από την βαρβαρότητα των Βουλγάρων κατακτητών της , οι οποίοι σημειωτέον δύο φορές  αποχωρούντες πυρπόλυσαν την πανέμορφη πόλη μας ,  κάποιοι "δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι" κατα τον ποιητή ερχονται να προδώσουν στους Βουλγάρους την ιστορική ομάδα μας,  τον θρυλικό για τις σερραϊκες γενιές Πανσερραϊκό,   με "προξενίτρα" τον γνωστό αθλητικό σχολιστή και θαμώνα των τζογομάγαζων.

Ότι δεν πέτυχαν με τα όπλα  τον προηγούμενο αιώνα οι Βούλγαροι , το πετυχαίνουν σήμερα με  τον "Δούρειο Ιππο" , το ευρώ.

Βέβαια το ζήτημα είναι πολύ "χοντροκομμένο" και πρέπει να σερβιριστεί με τρόπο στον σερραϊκό λαό και τους αφελείς φιλάσθλους της ομάδος, γιαυτό εκμεταλλευόμενοι το συναίσθημα οίκτου που βγάζει η παρατεταμένη ασθένεια του προέδρου η οποία τους προσφέρει και το κατάλληλο άλλοθι , αφού διοργάνωσαν προσχηματικά μια  σύσκεψη παραγόντων και φορέων της πόλης για να εκφέρουν όλοι τάχαμου-τάχαμου την γνώμη τους για την σωτηρία της ομάδος (αν και αναρμόδιοι αφού οι μετοχές ανήκουν αλλού), επιστράτευσαν τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές  για να πασάρουν την "φόλα" στο πόπολο μέσω μιας συνέντευξης τύπου που θα διεξαχθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι.

 ΑΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΤΕ Η ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΟ 1013

****
ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ

 


3 σχόλια:

  1. πω πω ρε συ
    ξεσαλωσες γιατον βουργαρο... και μικρος εδω ηταν
    και ν μπαμπαςτ στο κολυμβητηριο ηταν και επενδυτης ειναι απ .....κλπ κλπ
    εσυ δεν ελεγες τους βουργαρους στο τοπικο
    ΟΜΟ ΓΕΝΕΙΣ (δηλ εχονας το ιδιο γένος με μάς)
    μετα διαβασες τα σχολια κ το διόρθωσες-
    λαδοβουλγαρογραμμενα κριταράκια....
    για λεφτα κωλο δινετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε εισαι γελοιος! εμαθες φυσικα ποιοι παρεστησαν στο συμβουλιο της ΠΑΕ. Ακομα μια κουβεντα να πεις και το ονομα σου το εχουμε. Το εξωδικο θα σου ερθει .Αντε στο βουνο τωρα να κανεις τζαμπα σκι αφου εχεις και τα μεσα. Ξεφτυλισμενε φασιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πείτε και σε εμας ρε παιδιά , ποιοί παρέστησαν στο συμβούλιο και τι το επιλήψιμο ειπώθηκε εκεί που σηκώνει εξώδικα.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ