Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΑΙΔΩΣ ΒΕΒΗΛΟΙ, ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΙ ΑΝΤΑΜΑ


 ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ  ΜΕ  ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ



  ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΟΙ
 ΠΡΟΣΒΆΛΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ ; 

ΣΙΡΙΣ: Σεμινάριο- Διημερίδα για την διδασκαλία του Ολοκαυτώματος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: Σεμινάριο- Διημερίδα για την διδασκαλία του Ολοκαυτώματος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Αναρτηθηκε απο Σύλια Ζέττα on Δευτέρα, Μαρτίου 11, 2013

Οι Σερραίοι Φιλόλογοι που πληρώνονται από τον έλληνα φορολογούμενο για να μαθαίνουν γράμματα στα Ελληνόπουλα , διοργάνωσαν Σεμινάριο - Διημερίδα για την διδασκαλία του Ολοκαυτώματος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ( άκουσον - άκουσον ) επ' ευκαιρία των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της απελευθερωσης των Σερρών από τους Βουλγαρους !!!

 Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών σε συνδιοργάνωση με την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. του Δήμου Σερρών, στο πλαίσιο του Προγράμματος εορτασμού των 100 χρόνων απελευθέρωσης των Σερρών, πραγματοποίησε την Παρασκευή και το Σάββατο 1 και 2 Μαρτίου 2013, στο Μουσικό σχολείο Σερρών, εκπαιδευτικό Σεμινάριο- Διημερίδα για την διδασκαλία του Ολοκαυτώματος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Ευχάριστη έκπληξη και συνάμα  συγκινητική στην έναρξη της Διημερίδας η μουσική  δραματοποίηση του Ολοκαυτώματος από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου με την καθοδήγηση των Μουσικών κ. Θάνου Μαρκατόπουλου και αδελφών Βοσκίδη. Με την παραστατικότητα και τη μουσική τους επένδυση το κοινό βίωσε το Ολοκαύτωμα και καταχειροκρότησε τους συντελεστές  της μοναδικής αυτής «μουσικής αναπαράστασης».
ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ;
Πρόσφατα "επένδυσε μουσικά" και την "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ" ενός τσούρμου αναρχοάπλυτων στην Πλατεία Ελευθερίας.


Και καταλήγουν οι " Σερραίοι Φιλόλογοι "


Την εκδήλωση τίμησαν και ευχαριστούμε για την παρουσία τους, πλήθος συνάδελφοι, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Π.Αγγελίδης, η κ.Σοφία Μπιτζίδου, ο κ.Βουρουτζίδης, ο Σχολικός Συμβουλος Φιλολόγων Ν.Σερρών κ.Γ.Κιορίδης, ο τέως Δήμαρχος Ζήσης Μητλιάγκας  κ.α

 Οι εισηγήσεις και επιμορφωτικό υλικό για τη διδασκαλία του Ολοκαυτώματος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση βρίσκονται στο ιστολόγιο που δημιουργήθηκε και μπορεί ο κάθε συνάδελφος να επισκεφθεί στη Δ/νση:

2 σχόλια:

  1. Τι να πω ρε ΙΑΚΧΕ , απαράδεκτα πράγματα .
    Απ΄ ότι φαίνεται η πόλη των Σερρών έχει περάσει στα χέρια των μπολσεβίκων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο Μουσικό σχολείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ