Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ;

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...



Club Serron for UNESCO Greece: Τα ζώα του δάσους.. πάνε σχολείο!: Τα ζώα του δάσους.. πάνε σχολείο! Την Ημέρα του δάσους,21 Μαρτίου 2013, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας θα την γιορτάσει με το ε...


Την ευθύνη του προγράμματος έχει ο Όμιλος Σερρών για UNESCO, η ΠΡΑΞΙΣ, οι Εθελοντές 2011, το Club Νέων της UNESCO Σερρών.Υποστηρικτές του  είναι οι  εθελοντές Βασιλική Παπαθανασίου, Τατιάνα Αγγελίδου, Ελένη Πισώκα με τους νέους  Θέλμα Πολούα, Ακη Μακαρά, Παρμενίωνα Πατιά και τους Ευρωπαίους εθελοντές Laura Lang  Marion Tillier Umit Gonen. NereaPueyo Sanchez, Αndre Castro Martinez.
 Η κ Μαρία Εμμανουηλίδου, η Msc Mentoring Coaching, με υποστηρικτή τον  κ. Κώστα Βαβαλέκα.  Στις δυο "εταιρειες" UNESCO και ΠΡΑΞΙΣ συμμετέχει και η γνωστή δημοσιογράφος Αννα Αλευρά.

  • ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ...
  •  ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ  ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ;
  •  ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ;
  •  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ;
  •  ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ;

2 σχόλια:

  1. Δυο από τους νέους εθελοντές έχουν συγγενική σχέση με την κ.Εμμανουηλίδου. Δεν είναι κατακριτέο, απεναντίας εαν δεν βρισκόταν αλλοι, είναι γενναίο να επιστρατεύσεις άτομα του περιβάλοντός σου για να γίνει η δράση, αλλά σε κάποιον πρέπει να δώσει λογαριασμό. Και πρέπει να το ζητήσει η ιδια αν θέλει να μοιάσει την "γυναίκα του Καίσαρα"







    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΌ ΣΟΥ ...

      ΟΜΩΣ "ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ"

      ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ UNESCO , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΕΝΕΤΑΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΛΥΠΟΘΥΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΣΥΔΟΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΕΙΝΑΙ

      ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ