Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΚΡΑΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ


... ΤΟΥΣ ΕΥΤΕΛΙΣΕΣ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ  


Από το πρωί της Παρασκευής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών, και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκου,  Νίκος Σελαλματζίδης, προχώρησε σε απεργία πείνας, αντιδρώντας στη διακοπή της σύνταξης στην πολύτεκνη μητέρα, τα νέα εισοδηματικά κριτήρια για τα πολυτεκνικά επιδόματα και τα νέα μέτρα φορολόγησης για τους πολύτεκνους.

«Η ασκούμενη πολιτική οδηγεί τους πολύτεκνους στα όρια της φτώχιας», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ν. Σελαλματζίδης και εξήγησε πως αποφάσισε να ξεκινήσει απεργία πείνας ύστερα από τις συνεχείς συναισθηματικές πιέσεις που, όπως είπε, δέχεται σε καθημερινή βάση, από πολύτεκνες οικογένειες των Σερρών που ζουν στα όρια της φτώχιας.


4 σχόλια:

  1. Η Φωφώ την οποία στήριξε με νύχια και με δόντια για να τη κάνει βουλευτίνα τι έχει να πεί; τα ψήφισε και με τα πόδια; α και κάτι ακόμα αξιότιμε κ.Σελαλματζίδη άκουσα οτι δεν είναι κίνηση εντυπωσιασμόυ, μιας και δεν έχετε σκοπό να πολιτευτείτε κάπου, άρα γιατί όταν ζητήσατε κάτι για τις υπηρασίες σας, αν αυτού σας υποσχέθηκαν κάμερες και προμόσιον απο το κανάλι στις αυτοδιοικητικές εκλογές; ξέρετε τι εννοώ, για το δήμο Βισαλτίας μεριά...

    Λιβαδοχωρίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙΤΗ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΛΥΦΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΡΩΤΗΣΕ Ο ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΣΕΛΑΛΜΑΤΖΙΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛ.ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ; ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ; ΔΗΛ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΤΕ; ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ; ΕΔΩ Η ΑΛΛΗ Η ΓΚΟΛΟΒΟΔΑ, ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΤΟΠΙΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΣΤΕΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΟ FACEBOOK. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΓΚΟΛΟΒΟΔΑ ΡΕ ΖΩΟΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΣΤΕΛΛΑΣ?
      ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ
      ΖΟΩΝ Ε ΖΩΟΝ
      ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΟΤΙ ΜΑΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ
      ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ
      ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ
      ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙ?
      ΓΙΔΙ

      Διαγραφή
  3. Νικο καλος ο πατσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ