Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ...



Στην αυλή του παραδείσου

Φουλ οι μηχανές στο στρατόπεδο του πορφυρογέννητου. Παρά την κοιλιά που έκαναν και τον εκνευρισμό που επικράτησε προς στιγμή με την πατάτα Πασχαλούδη που εξέθεσε τον νεαρό πανελλαδικά ( και αναζητείται το θύμα που θα πληρώσει το μάρμαρο ) τα πράγματα εξομαλύνθηκαν προς στιγμή την προηγούμενη εβδομάδα.

Μπαράζ συναντήσεων του Κ.Κ. είτε προσωπικά είτε σε τραπέζια. Κόσμος και κοσμάκης παρήλασε για ανταλλάγη απόψεων και πρώτης γνωριμίας.

Η σούπα άρχισε και πάλι να χαλάει στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδος με την διανομή των προσκλήσεων για την εκδήλωση του Ιδρύματος. Μια παρτίδα μοιράστηκε την προηγούμενη εβδομάδα , ενώ στις αρχές αυτής έγιναν διορθωτικές κινήσεις με το μοίρασμα τις δευτερής παρτίδας στέλνοντας όμως και το μήνυμα. Οτι το ισχυρό σύστημα που υπήρχε γύρω από τον πρώην υπουργό παραμένει και γύρω από τον υιό και όποιος δεν το προσκυνά δεν έχει τύχη. Βέβαια το ποιός θα πληρώσει τα σπασμένα τυχον μη εκλογής του πορφυρογέννητου είναι άλλο θέμα.

Εξάλου όπως απέδειξαν οι παρατρεχάμενοι κατάφεραν να παραμείνουν αλώβητοι παρά τις 2 εκλογικές αποτυχίες του υπουργού το 2004 και το 2009. Ως άλλοι ιεροεξεταστές του μεσαίωνα έχουν την ικανότητα να εφευρίσκουν μάγγισες και μάγους και εν προκειμένω υποχθόνιους εχθρούς που πολεμούν τον καραμαλισμό. Ο πιο ηχηρός αποκλεισμός πάντως ήταν ο γυμνασιάρχης ο οποίος αν κουμπάρος της οικογένειας δεν κλήθηκε ... 

"αΝΑγνώστης" 

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΘ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάλτα και γαμήσου λοιπόν κουτσαβάκη μαζί μ΄ όλο το βολεμένο κωλοσόι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΙΟΝ 400 ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ .ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΡΧΌΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000. ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 600. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΗ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ 1000, ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ 400. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ