Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΑΝΩ , ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...

ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΥΛΟΒΑΧΑΤΑ 
ΣΤΟ "ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ"


1 σχόλιο:

  1. To "ευχαριστώ" του Κύπριου στην Άνγκελα Μέρκελ
    Διαβάστε το post του Μιχάλη Μιχαηλίδη που κάνει από χθες το γύρο του facebook και δείχνει ότι οι Κύπριοι έχουν διαφορετική νοοτροπία από εμάς τους κακομοίρηδες μιας και πεισμώνουν να κάνουν την πατρίδα τους καλύτερη αντί να μιζεριάζονται όλη μέρα με το τι έχασαν από τα Νεφελίμ!

    "Ευχαριστώ κυρία Μέρκελ!

    Γιατί συσπείρωσες ένα ολόκληρο λαό.

    Γιατί μας έκανες να συνειδητοποιήσουμε ξανά πόσο σημαντικά είναι αγαθά όπως η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά και ο αλτρουισμός.
    Γιατί μας αφύπνισες εκεί που ήμασταν σε λήθαργο, υπενθυμίζοντάς μας την προέλευση μας.
    Γιατί μας υπενθύμισες ότι μεγαλώσαμε με τα λίγα, ότι ήμασταν πάντα ολιγαρκείς κι αυτό αυτόματα συνεπάγεται πως δεν μας φοβίζει καμιά οικονομική κρίση -αλήθεια, τι έχει να θυμάται κανείς μεγαλώνοντας πέραν από τις εκδρομές, τις σκανδαλιές και τις βουτιές στην παραλία παρέα με φίλους και οικογένεια; Σίγουρα όχι τα λεφτά που ξοδέψαμε σε πράγματα που δεν είχαν σε τίποτα να κάνουν με την υπόστασή μας.
    Γιατί μας υπενθύμισες ότι το πρώτο παπούτσι-μάρκα το πήραμε στα 15 και ως εκ τούτου δεν θα μας κακοφανεί τώρα που ενδεχομένως δεν θα μπορούμε να παίρνουμε καινούργιο ζευγάρι κάθε 3 μήνες.
    Γιατί μας έφερες και πάλι κοντά με τους φίλους μας -όχι τους εικονικούς.
    Γιατί μετά απ’ αυτό το σκοτσέζικο ντους που μας πρόσφερες σίγουρα θα κόψουμε πολλές κακές συνήθειες. Θα διαγράψουμε για πάντα τον όρο show-off από το λεξιλόγιό μας και θα τον αντικαταστήσουμε με την λέξη ‘ουσία’.
    Γιατί μας δίδαξες ότι η ατιμωρησία έχει δυσάρεστα αποτελέσματα.
    Γιατί ήσουν ο μοναδικός άνθρωπος που έπεισες πολλούς εδώ στην Κύπρο να ρίξουν τις τιμές και να τις φέρουν σε φυσιολογικά επίπεδα -καμιά κυβέρνηση δεν το είχε καταφέρει-, ενώ είναι σίγουρο πως θα ‘συνετιστούν’ κι άλλες επιχειρήσεις άμεσα αφού αλλιώς δεν τους ‘παίρνει’.
    Γιατί μας έκανες να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε τα κυπριακά προϊόντα.
    Γιατί μας έπεισες ότι πρέπει να εργοδοτούνται Κύπριοι στις εδώ επιχειρήσεις.
    Γιατί έκανες γνωστή την Κύπρο σε ολόκληρη την υφήλιο -εδώ να ευχαριστήσουμε και τον Σουηδό υπουργό οικονομικών που μίλησε για τις ωραίες μας παραλίες.
    Γιατί μας βοήθησες να συνειδητοποιήσουμε πόσο μοναχικός είναι ο δρόμος του επαναστάτη, όπως είπε κάποτε και κάποιος σπουδαίος Έλληνας πνευματικός.
    Γιατί μας έμαθες τι πάει να πει επένδυση και μας έπεισες να επενδύσουμε στις ανθρώπινες σχέσεις και στην οικογένεια.
    Γιατί μας έκανες να καταλάβουμε πως μεγαλύτερη επένδυση από τα παιδιά, δεν υπάρχει. Ίσως στριμωχτούμε λιγάκι τώρα, περνώντας όμως τα χρόνια όλοι οι γονιοί συνειδητοποιούν πως αυτό είναι το πιο μεγάλο ‘κέρδος’ -κάνοντας στο τέλος τον απολογισμό σου, καλύτερα είναι να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά γιατί που δεν έκανες, έτσι δεν λένε;

    Γιατί, σύμφωνα με τον Ελύτη, αν αποσυνθέσεις την Ελλάδα θα έχει μείνει μια ελιά, ένα αμπέλι και ένα καράβι, που σημαίνει, με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την Κύπρο.

    Σε ευχαριστούμε, γιατί μετά απ’ αυτό θα την ξαναφτιάξουμε την Κύπρο που αγαπάμε! Και να ‘σαι σίγουρη πως θα ‘ναι κατά πολύ καλύτερη!

    Υ.Γ. Ένοιωθα έντονα την ανάγκη να σε ευχαριστήσω για όλα!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ