Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΔΟΒΗΤΕΣ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗ

ΑΣΤΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ BLOGGERS
          
              O IAKXOS ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!



   Θα σχολιάσω την ανάρτηση του έτερου μετά το φίλτατο Νέστωρα, νεόκοπου Αραμπατζοblog "ΔΟΝΗΤΕΣ Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ", με την οποία προσπαθεί να διαστρεβλώσει  την ιστορικού περιεχομένου αναφορά μου στον Εθνικοσιαλιστη Ηγέτη την ημέρα των γενεθλίων του, στην οποία προσπάθησε να προσάψει ύποπτες σκοπιμότητες

Στις Σέρρες το μόνο που εκκολάπτεται στα σίγουρα είναι το κλούβιο μυαλό σας που επινόησε την πανάσχετη σύνδεση της απάντησης του Καραϊσκάκη με την αναφορά μου στον Αδόλφο Χίτλερ.

Και για νάχουμε το καλό ρώτημα ρε γιαλαντζί δημοκράτες, "αφου ρωτήσατε τον πούτσο σας " , τι σας απάντησε ; Ποιον σας υπέδειξε να πολεμήσετε; Τα φαντάσματα ;

Ο Ναζισμός πέρασε στο παρελθόν, ο Χίτλερ όμως  ως ιστορικό πρόσωπο επιστημονικώς δεν έχει κριθεί ακόμη από την Ιστορία , σας το επαναλαμβάνω ... και προσεχώς θα σας παρουσιάσω μερικά εργα του Εθνικοσοσιαλισμού προς επιμόρφωσή σας.

Αλλα τι να  περιμένει κανείς από ανθρώπους που το κάτω κεφάλι δίνει εντολές στο πάνω !!!



5 σχόλια:

  1. ΑΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΣΡΦΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ(ΠΟΥ "πέρασε στο παρελθόν",ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,) ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ (ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 36, ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΕΣΚΕΣΙ), ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΧΟΥΝΤΑ (ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ)....

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΗΤΑΝ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΉ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ"....ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΡΑΓΙΑ!

    ΑΛΛΑ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ.

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΗΣ, ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ....ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΣ ΣΤΑ ΧΟΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥ & ΤΕΤ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι εκλογές της 26ης Ιανουαρίου 1936 διεξήχθησαν από την κυβέρνηση του Δεμερτζή με το σύστημα της απλής αναλογικής.Ο Μεταξάς συμμετείχε με το κόμμα των Ελευθεροφρόνων
      Ήταν οι τελευταίες ελληνικές εκλογές του μεσοπολέμου. Τα κόμματα αδυνατούσαν να σχηματίσουν κυβέρνηση και έτσι η κυβέρνηση Δεμερτζή παρέμεινε. Μετά τον θάνατο του τελευταίου στις 13 Απριλίου 1936, ανέλαβε την πρωθυπουργία ο Ιωάννης Μεταξάς, με ψήφους και της βενεζελικής παράταξης, εκτός του Γεωργίου Παπανδρέου. Ο Ιωάννης Μεταξάς στις 4 Αυγούστου 1936 ανέστειλε την ισχύ άρθρων του Συντάγματος, επιβάλλοντας έτσι δικτατορικό καθεστώς. Ολα έγινασν νομότυπα και σύμφωνα με το Σύνταγμα

      Διαγραφή
    2. ΠΟΣΟ ΠΗΡΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΝΑΝΟΣ, ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΣΟΥ:

      Διαγραφή
  2. Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ξεκάθαρα τους ναζί κατακτητές. Σε πρόσφατο άρθρο τους, για την ίδρυση του ΕΑΜ, σχολιάζουν:
    «Το στρατιωτικό σκέλος του ΕΑΜ, ο διαβόητος ΕΛΑΣ, ιδρύθηκε στα χαρτιά λίγους μήνες αργότερα (τον Ιανουάριο του ’42). Όμως, η ουσιαστική έναρξη της μαζικής συμμοριακής δράσεώς τους, τοποθετείται στις αρχές του 1943. Ήταν η αρχή των δεινών του Ελληνισμού…»[iv].

    Οι χυδαίοι! Οι ξεφτίλες! Οι αναίσχυντοι! Οι αλήτες λένε ότι η αρχή των δεινών του Ελληνισμού δεν ήταν το 1940, με την έναρξη του πολέμου. Δεν ήταν τον Απρίλη του ’41 με την έναρξη της ναζιστικής κατοχής. Όχι! Γι’ αυτούς η έναρξη των δεινών ξεκίνησε όταν το ΕΑΜ οργάνωσε το αντάρτικο!

    Την ίδια ώρα που κατηγορούν το ΕΑΜ, τάσσονται υπέρ της κυβέρνησης Τσολάκογλου (της ελληνικής κυβέρνησης που συνεργάστηκε με τους ναζί στην κατοχή), λέγοντας ότι πολέμησαν για μια «έντιμη ειρήνη»[v].

    Ενώ, δεν ξεχνούν να τιμήσουν τα «τάγματα ασφαλείας», τα «τάγματα ευζώνων» και τις «ομάδες χ», δηλαδή τους Έλληνες συνεργάτες των Ναζί, που έφτιαξαν στρατιωτικά σώματα και πολεμούσαν τον ΕΑΜ- την ώρα που υπήρχε ναζιστική κατοχή!

    «ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στους Νεκρούς ΗΡΩΕΣ των Τ.Α. των Τ.Ε. και των Ομάδων Χ. ΖΗΤΩ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΧΗΤΗΣ», βροντοφωνάζει η Χρυσή Αυγή μέσα από τις στήλες του περιοδικού της νεολαίας της[vi]. Μάλιστα, μέσα από το ίδιο το άρθρο, παραδέχονται ότι:
    «Είναι αλήθεια ότι τον οπλισμό τους τα Τ.Α. και τα Τ.Ε. τον έλαβαν από τον γερμανικό στρατό».

    Αυτούς που πολεμούσαν μαζί με τους ναζί- αυτούς εξυμνούν τα καθάρματα της Χρυσής Αυγής! Αυτοί τολμούν να μιλούν για «υπεράσπιση της πατρίδας», αυτοί τολμούν να μιλούν για «αγώνες», αυτοί τολμούν να μιλήσουν ακόμα και για «τιμή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΒΑΛΤΕ ΤΗΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΚΑΝΤΕΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΒΗΜΑ ΧΗΝΑΣ.ΒΓΑΛΤΕΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΡΙΣΑΓΙΟ Σ ΟΣΟΥΣ ΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟ "ΜΕΓΑΑΛΟ ΕΡΓΟΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ