Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΚΟΥΛΟΒΑΧΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΦΙΣ ΤΟΥ ΝΕΣΤΩΡΑ ...

... ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ 



 Φίλτατε Νέστορα, νεόκοπε blogger , "κάθε πράμα στον καιρό στον καιρό του και ο  κολιός τον Αύγουστο" έλεγε  η θεια μου η Ελπινίκη, Κουλοβάχατα τα έκανες , θα σε συμβούλευα ότι καλόν θα είναι όταν ακούς κάτι  να κρατάς σημειώσεις διότι όταν το αναπαράγεις λάθος γίνεσαι η χλεύη των αναγνωστών μας ...

αλλά ας έρθουμε και στην ουσία της αναρτησής σου :



Της ασυναρτησίας το ανάγνωσμα, "από την Πόλη  έρχομαι και στην κορφή κανέλλα " όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη.

Κατ' αρχήν ο Καρύδας και ο Σπάσης είναι πολιτικά πτώματα, μεχρι την ημέρα προκύρηξης των Δημοτικών εκλογών θα μυρίζουν φορμόλη , ασε που εαν γίνει η φημολογουμενη μεταθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής των , το πιθανότερο είναι να είναι και υπόδικοι από την περίπτωση Λιανάκη, άρα δεν υπάρχει περίπτωση να "ρίξουν κορώνα γραμματα"  οι εν δυνάμει υποψήφιοι Δήμαρχοι και κατόπιν να πάνε ... Καρύδα, όπερ "παπαριές " σου ελεγε ο Γεωργιλάς , που την κοπανησε την ύστατη ώρα , από τους "υπονόμους των Λουτρών" και συ τις έχαψες σαν χάνος !!!

Και κατι ακόμη εαν ο Γεωργιλάς σχεδιάζει "να ποντάρει" στο σύζυγο της δημοσιογράφου για υποψήφιο Δήμαρχο Σιντικής , θα έχουμε "πάρτυ" χαχαχαχα στο υπόσχομαι

4 σχόλια:

  1. Απαράδεκτη η συμπεριφορά του κυρίου Βάβαλη
    Δεν φέρονται έτσι κύριε Βάβαλη, έχετε μια δημόσια συχνότητα και πρέπει να την σέβεστε δεν είναι συμπεριφορά αυτή σε έναν καλεσμένο που θέλει να πει την άποψη του.
    Απαράδεκτη η συμπεριφορά σας.
    σήκω και φύγε...
    τι λες ρε...
    Θα φύγεις ρε...
    Φύγε από δω ρε...
    Δεν σε κάλεσα ρε...
    Σήκω και φύγε...
    Ήταν μερικές από τις προσβολές που δέχθηκε ο κύριος Μπιτζίδης.
    Απαράδεκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε συ Τσέπελα μέχρι και Νέστορας έγινες για να γλύφεις όλη μέρα τη ξυνή;τι ξεφτυλίκια είναι αυτά στα γεράμματα; τόση πείνα έπεσε; αν είναι έτσι να σε καταλάβω, αν και έτσι όπως το πας σε βλέπω να πουλάς και τις μπανάνες του Αγιάνογλου, όταν αυτός γυαλίζει το αμάξι του Αραμπά.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.ΜΕ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΒΛΑΧΒΕΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΔΑΛΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ.ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η Ν.Δ ΤΟΠΙΚΑ http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/580388/San-protaki-sto-scholeio-o-boyleftis-tis-ND.aspx. Η ΜΙΑ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΚΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΝΕΥΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑ..Ε ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΛΠ? ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΡΕΧΤ , ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ........ . Α ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ. Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ , Η ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ