Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟ-ΝΕΣΤΩΡΑ

... ΤΟΝ ΟΨΙΜΟ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ "ΞΥΝΗΣ"!!!


H ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ 
  

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΑΙ  ... μετά την αναρτησή μου την 17/3 κατα της φαιδρότητας της βουλευτίνας μας ,την επομένη  18/3 "χτυπησε" ο Νέστορας   με τα ανωτερω

 o iakxos: ΚΑΛΩΣ ΤΗΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ...:   ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ "Η ΞΥΝΗ" ΜΕ ΤΑ ..."ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑΤΑ" ΤΗΣ !!!   "Καλώς τηνα,  την πέρδικα , που ...

Λοιπόν για να τελειώνω μαζί σας , "οι φρέσκες διαφημιστικές αναρτήσεις που κρέμασα στον τοίχο του μπουτρουμιού μου (όπως  αποκαλείτε το blog μου ... δυστυχώς για σας δεν είναι ψεύτικες" και το γνωρίζετε πολύ καλά. "Το έπνιξε το κουνέλι " η κυρία μπροστά την κάμερα , μούγκα ... τι θα μπορούσε να πει άλλωστε η κολλητή του Ψυχάρη όταν η κυβέρνησή της καλύπτει τα λαμόγια τραπεζίτες που χρηματοδοτούν παράνομα τα κόμματα σαν το δικό της ;

Όσο για το ηλίθιο παραλήρημα σου  Αγαπητέ Νέστωρα , για τις φαντασιώσεις σου ότι είμαι μαθημένος να ζω στο σκοτάδι, να επιχειρώ χτυπήματα κάτω από την μέση και συκοφαντώ, ένα έχω να σου πω : εγώ γράφω  αυτά που φημολογούνται στην πιάτσα, "αγορά" την έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, χωρίς πρόθεση να διαβάλλω κανέναν, ίσως με οξύ τρόπο μερικές φορές, αλλά πάντοτε αναφέρομαι σε πολιτικές συμπεριφορές και μόνο.

Σημασία δεν έχει αν κάποιος γράφει ανώνυμα ή επώνυμα, σημασία έχει εάν αυτά που γράφει ευσταθούν.

Όπως έλεγε και η θεία μου  η Ελπινίκη "επειδή μιλάτε επώνυμα δεν έπεται ότι θα σας πάρουμε και στα σοβαρά"

Άλλωστε και ο μεγάλος δάσκαλος του Γένους , ο Αδαμάντιος Κοραής, με την Ανωνύμου Έλληνος ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΝΟΜΑΡΧΙΑ "ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ" ανωνύμως έγραψε τις μεγάλες αλήθειες και κατακεραύνωσε το παπαδαριό και το κατεστημένο της εποχής.

Πάντως σε καθε περίπτωση  θα είμαι απέναντι σε ένα τσούρμο χρεοκοπημένων καναλαρχών που προσπαθούν συνασπιζόμενοι ιδιοτελώς να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη ... 

Κύριοι θα είμαι απέναντί σας και αυτό θα σας χαλάει την σούπα ...
  

2 σχόλια:

  1. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «Ελεύθερος κόσμος» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ: «ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ»...!!!
    «ΠΕΡΙΕΡΓΗ» και ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...«ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»...!!!

    Εξ οικείων τα βέλη...
    Ο π. υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής και ήδη εκδότης της εφημερίδος «Ελευθερος Κόσμος» Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, ευθέως καταγγέλει και κατηγορεί την Χρυσή Αυγή, ότι την «αβαντάρει» ο ΣΥΡΙΖΑ...!!!
    Αφορμή ήταν μία δημοσκόπηση της VPRC, πού έγινε για λογαριασμό του κομματικού ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» και δημοσίευσε η επίσης κομματική εφημερίδα του Συριζα η... ΑΥΓΗ...!!!
    Ο Δ. Ζαφειρόπουλος χαρακτηρίζει την δημοσκόπηση «περίεργη», αφού στην κομματική δημοσκόπηση ο Συριζα επιλέγει να έχει ως αντίπαλο την Χρυσή Αυγή, αντί της Ν.Δ....
    ***********************
    Γράφει επιγραμματικά:
    ***********************
    «Πολλά τα παράδοξα των ημερών, πολλά πραγματικά.
    Λες και κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ ποντάρουν σε συγκεκριμένο αντίπαλο.
    Το κόμμα της Κουμουνδούρου φέρεται να προηγείται σε δημοσκόπηση που διενήργησε η φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ εταιρεία VPRC για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» και της εφημερίδας «Αυγή».
    Στην δημοσκόπηση αυτή λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 29,5%, η ΝΔ 27%, η Χρυσή Αυγή 13%, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ από 7%, οι ΑΝΕΛ 6% και η ΔΗΜΑΡ 4,5%.
    ***********************
    Προσέξτε τι λέει εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή η VPRC:
    στην ερώτηση για το «ποιο κόμμα μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τη διαφθορά», οι πολίτες είπαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή με ποσοστό έκαστο κόμμα 10,1%.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει αντίπαλο»
    ***********************
    Είναι σαφές ότι η πρωτάκουστη κομματική δημοσκόπηση (δεν έχει ξαναγίνει και της οποίας η πρόθεση και η αναξιοπιστία είναι προφανής) θέλει να δείχνει αποδυναμωμένη την Ν.Δ. και ο μοναδικός τρόπος είναι να εμφανίζουν με υψηλά ποσοστά την Χ.Α. και μάλιστα νά είναι και...ισόπαλοι με 10.1% (συνεταιράκια), στο ερώτημα ποιό κόμμα μπορεί καλύτερα να αντιμετωπίσει την διαφθορά...
    ***********************
    Τα «συμπεθεράκια» των άκρων και τού λαικίστικου λόγου πού απευθύνονται στο πολιτικό και πνευματικό «λουμπεναριό», σε μία ανίερη συμμαχία, προκειμένου η Χ.Α. να χρησιμοποιηθεί ως «Δούρειος Ίππος», μπάς και ο Τσίπρας και το λόμπι της δραχμής (Σόρος) επιτύχουν οικονομικά κέρδη και τους αντεθνικούς στόχους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΙΑΚΧΕ.
    H ΓΙΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΣΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ.
    Η ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΤΗΣ ΞΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΤΟΤΑΚΗ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ