Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ο ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑ ...


 ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑΚΙΑΧΙΔΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία του πρώην Αντιδημάρχου Πασχάλη Τόσιου 

Τα τρόφιμα προορίζονταν για διανομή σε αναξιοπαθούντες δημότες 






ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 02 Απριλίου 2013 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκε κλοπή σε αποθήκη του Δήμου Ηράκλειας Σερρών 
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 48χρονου ημεδαπού 


Εξιχνιάστηκε από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών περίπτωση κλοπής σε αποθήκη του Δήμου Ηράκλειας Σερρών που έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα από 07 έως 22.01.2013. 

Ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκε δράστης της κλοπής ένας 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. 

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος κατά το χρονικό διάστημα 07 έως 22.01.2013 αφαίρεσε από αποθήκη του Δήμου Ηράκλειας (6) κασόνια γραβιέρα, (23) κασόνια φέτα, (6) κασόνια μακαρόνια και (35) κιβώτια ελαιόλαδου συνολικής αξίας 1.000 ευρώ, τα οποία προοριζόταν για την υλοποίηση σχετικού προγράμματος για τη διανομή προϊόντων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου . 

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα επέστρεψε ο 48χρονος σε αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου Ηράκλειας. 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προαναφερόμενου, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. 

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας Σερρών. 


5 σχόλια:

  1. Κυριε μου δεν μπορεις να σχολιαζεις χωρις να γνωριζεις ακριβως πως εχουν τα πραγματα..μολις αποδειχθει η αληθεια θα σου στειλω μηνυμα στο ηλεκτρονικο σου ταχυδρομιο να το δημοσιευσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΤΑΤΕ, ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜ,Α ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ ... ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ

      Διαγραφή
  2. Το κακο ειναι οτι κινειται πολυ αργα η δικαιοσυνη και ξερει ποιος ειναι ο απατεωνας σε αυτη την ιστορια αλλα κανε λιγο υπομονη και θα δεις ποιος ειναι ο πραγματικος απατεωνας ολης της υποθεσης...Μπορειτε να μας πειτε το ονομα του υποτηθεμενου ενοχου που υποστηριζετε πως γνωριζετε συμφωνα με την αναρτηση σας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eξιχνιάστηκε από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, περίπτωση κλοπής σε αποθήκη του δήμου Ηράκλειας που έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα από 07 έως 22/1. Ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκε δράστης της κλοπής ένας

    48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
    Eξιχνιάστηκε από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας
    Eξιχνιάστηκε από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας
    Eξιχνιάστηκε από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας...ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...Υστερα από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκε δράστης της κλοπής ....
    .......Υστερα από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκε δράστης της κλοπής.....
    ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου εξιχνιαστηκε Τ...... πειτε μας το ονομα του...γραψτε το αλλη μια φορα να το εμπεδωσουμε καλυτερα!! Οι τυφλοποντικες βγενουν καποια στιγμη στην επιφανεια!!

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ