Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ο Χίτλερ είχε αποδεχθεί το χρέος του προς την Ελλάδα. Έγγραφο - Ντοκουμέντο;



Ο Χίτλερ είχε ξεκινήσει να αποπληρώνει το χρέος του προς την Ελλάδα αυτό αποκαλύπτει έγγραφο - ντοκουμέντο. Ο νόμος είναι με το μέρος μας, στη διεκδίκηση της επιστροφής του αναγκαστικού δανείου, ανάμεσα στους ναζί και την Τράπεζα της Ελλάδος κατά τη διάρκεια της κατοχής, σύμφωνα με έγγραφο- ντοκουμέντο, που δημοσιεύει η “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στην απόρρητη έκθεση που συντάχθηκε από τον Επίτιμο Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Ι. Παπανικολάου και η οποία έχει παραδοθεί στην κυβέρνηση, υπάρχει έγγραφο-ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι το Γ’ Ράιχ είχε αρχίσει την αποπληρωμή των δόσεων του κατοχικού δανείου την περίοδο 1943-44 σε ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στην έκθεση αναφέρεται ότι ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει το νομικό χαρακτήρα του δανείου και είχε δώσει την εντολή για την αποπληρωμή του, την οποία σταμάτησαν οι μεταπολεμικές γερμανικές κυβερνήσεις!!

Στο πόρισμα υπογραμμίζεται ότι το ζήτημα του δανείου δεν σχετίζεται με τη συμφωνία για καταβολή αποζημιώσεων που είχε υπογραφεί το 1960, η οποία μάλιστα αφορούσε μέρος των επανορθώσεων. Η πολυσέλιδη έκθεση που συντάχθηκε από τον επίτιμο Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, παραδόθηκε στους Αντ. Σαμαρά, Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη. 

Πηγή : http://www.thestival.gr/

3 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ-
    Οι πληροφορίες που έχει η ΕΛ.ΑΣ είναι πως εξτρεμιστικές ομάδες αλλοδαπών μουσουλμάνων που ζουν στην χώρα μας ετοιμάζονται για μεγάλης κλίμακας χτυπήματα προς τα τέλη της Μεγάλης εβδομάδας, ως υποτιθέμενη απάντηση στα γεγονότα της Ηλείας.
    Το όλο θέμα προέκυψε όταν, ομάδα προσκυνητών σε συγκεκριμένη μονή του Αγίου όρους με έκπληξη ενημερώθηκαν από τους πατέρες της μονής, ότι τα γεγονότα της Ηλείας δεν ήταν καθόλου τυχαία και μάλιστα θα λειτουργήσουν ώς αφορμή για μεγάλης κλίμακας αντίποινα των αλλοδαπών τις Άγιες ημέρες.
    Οι προσκυνητές της μονής φύγανε από το όρος εμφανώς προβληματισμένοι και αρχίσανε να ψάχνουν για περαιτέρω πληροφορίες μέχρι που ήρθε η επιβεβαίωση από τα χείλη αντρών της ΕΛ.ΑΣ.

    Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
    Το επόμενο σημείο που πρέπει να σταθούμε είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για μια εξτρεμιστική κίνηση. Ο Εξτρεμιστής σαφώς και σκοπεύει σε γεγονότα που θα πλήξουν όσο πιο πολύ κόσμο και θα κάνουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκπληξη. Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάποιο αθλητικό γεγονός(π.χ. Ολυμπιακοί ή Μουντιάλ) ούτε κάποια μεγάλη λοσύναξη που θα μπορούσε να χτυπηθεί με πληθώρα θυμάτων παρα μόνο το θρησκευτικό γεγονός της ανάστασης του Κυρίου.
    Είναι γνωστό πως αυτές τις Άγιες ημέρες τα πάντα υπολειτουργούν στην πατρίδα. Ακόμα και οι ένστολοι προσπαθούν το κατά δύναμη να είναι κοντά στις εκκλησίες που εξελίσσονται τα Θεία πάθη. Φανταστείτε λοιπόν μια εξέγερση που θα εκτυλιχτεί στην Ελλάδα το Μ. Σάββατο την ώρα της ανάστασης. Σκεφτείτε το λίγο. Οι όποιοι πυροβολισμοί θα περάσουν απαρατήρητοι από τον κόσμο, αφού θα μπερδεύονται με τον θόρυβο που κάνουν οι διάφορες κροτίδες. Κανείς δεν θα είναι κοντά σε τηλεόραση ή σε Ίντερνετ ώστε να αντιληφθεί το τι συμβαίνει. Τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας συνήθως καταρρέουν για κάποιες ώρες από την υπερφόρτωση.
    Η χρονική στιγμή είναι ιδανική. Μέχρι να το πάρει ο πολύς κόσμος χαμπάρι η δουλειά θα έχει γίνει και ακόμα και όταν αντιληφθούμε το τι θα γίνεται η οργάνωση και η αντίσταση θα ειναι ανέφικτη.
    ΙΩΑΝΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χτυπήσουν εξτρεμιστές μουσουλμάνοι τη χώρα μας. Η Ελλάδα έχει πολύ καλές σχέσεις με το μουσουλμανικό κόσμο και βέβαια η πατρίδα μας δεν αποτελεί κίνδυνο γι αυτούς.
      Αυτή η ράδιο αρβύλα περί επικείμενων επεισοδίων απο εξτρεμιστές μουσουλμάνους άλλα συμφέροντα εξυπηρετεί και το μόνο που καταφέρνει είναι να πανικοβάλλει τους ευκολόπιστους.

      Διαγραφή
  2. ΕΠΙΣΗΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ(Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΑΝΕΙΟ;;;)ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....ΔΑΚΡΥΣΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ,ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ, ΚΛΠ....ΜΙΛΑΜΕ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΖΟΝ ΦΟΝ ΣΕΝΤΑΡ ΙΑΚΧΑΟΥΖΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ