Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΒΑΘΙΑ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ



Νίκησε την ύπουλη μοίρα μια φορά. Αλλά εκείνη επέμεινε στο σκληρό της σχέδιο. Η Αλεξία δεν άντεξε το δεύτερο χτύπημα. Αλλά το πολέμησε κι αυτό σαν ηρωίδα, κι ας ήταν η μάχη άνιση Σκόρπισε ειλικρινή, βαθιά θλίψη στην πατρινή κοινωνία, χθες, ο πρόωρος θάνατος της ιδιαίτερα αγαπητής Αλεξίας Τσαμαρίδου-Μαργώνη στα 44 χρόνια της.
 
Ηταν μια πολύ δραστήρια, καλόκαρδη και δυναμική κοπέλα, με εντυπωσιακό παρουσιαστικό, που υπήρξε αθλήτρια, και ήρθε στην πόλη μας από την Βόρεια Ελλάδα. Θετικός χαρακτήρας, πληθωρικό κορίτσι, τυπικό δείγμα ανοιχτής αλλά και αξιοπρεπούς Μακεδόνισσας, με ένα χαμόγελο που φώτιζε τη μέρα των οικείων και των φίλων. Αυτό το χαμόγελο, τον τελευταίο καιρό δεν έφυγε, αλλά ήταν πια πικρό…

Ασκούσε το επάγγελμα της λογίστριας, αλλά είχε αναμιχθεί και με τοπικά έντυπα, καθώς ο σύζυγός της Δημήτρης Μαργώνης, αθλητικογράφος, είχε ασχοληθεί και με έκδοση περιοδικού. Το τελευταίο διάστημα, περίπου μια τριετία, έδινε με γενναιότητα άνισο αγώνα με τον καρκίνο, ως αφοσιωμένη μητέρα ενός 8χρονου κοριτσιού.
Η στάση της απέναντι στην ασθένειά της ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστη, αφού ανταποκρινόταν μέχρι την τελευταία στιγμή σε οικογενειακές και κοινωνικές υποχρεώσεις, δίχως να χάνει την αισιοδοξία της και τη φιλική της διάθεση. Tα τελευταία 24ωρα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, που βαθμιαία μετατράπηκε σε απελπιστική.

«Ηταν πολύ δυνατή» έλεγαν χθες οι οικείοι της, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει την άδικη μοίρα… 

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Σάββατο, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο Βαλτοτόπι Σερρών και θα παραστούν συμπολίτες φίλοι του στενού περιβάλλοντός της.

εφημερίδα Πελοπόννησος
http://troktiko.eu/2013/04/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ