Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

"ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ...

... ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΑ ΠΡΟΙΚΙΑ ΣΟΥ" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη 



ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ;



9 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ
    ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΥΠΗΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ
    ΕΤΣΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ
    ΜΕ ΤΟΝ-ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΡΧΟΝΤΟΧΟΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλά να πάθετε.Αραμπατζή θέλατε,λουστείτε την τώρα αρχοντοχωριάτες κωλοσερραίοι..άνθρωποι με επίπεδο ντεμέκ που ακούνε όλη μέρα Αραμπατζή για να καταλάβουν τί συμβαίνει.σε λίγο θα βγάλετε και τον μανάβη δήμαρχο ξεφτυλισμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γαι το παραπάνω σχόλιο στο parapolitika.gr έχω να πω

    του κώλου τα εννιάμερα

    TERIS XRYSOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το "φαινόμενο" ΔΑΠ

    Τρίτη 16 Απριλίου 2013
    Τι λένε τα προγνωστικά για τις αυριανές φοιτητικές εκλογές

    Στην τελική ευθεία έχουν μπει από το πρωί οι φοιτητικές εκλογές, με περισσότερους από 130.000 φοιτητές και σπουδαστές να ετοιμάζονται να δώσουν αύριο το παρών στις κάλπες. Ήδη από χθες το κλίμα στις Σχολές είναι έντονα προεκλογικό, με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να οδεύει πανηγυρικά προς την 27η συνεχόμενη πρωτιά της, σε μία χρονιά που η ιδεολογικοποίηση κυριάρχησε και οι προτάσεις έλαβαν ξεκάθαρα πολιτικά χαρακτηριστικά...

    Στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αναμένουν αξιόλογη άνοδο, σε μία περίοδο που τόλμησαν να καταθέσουν σκληρή ατζέντα, στην οποία περιλαμβάνονταν προτάσεις όπως η δημιουργία Πανεπιστημιακής Αστυνομίας και η συνάρτηση της χρηματοδότησης των ιδρυμάτων από την αξιολόγηση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι φοιτητές ψηφίζουν ΔΑΠ στα πανεπιστήμια για την παρέα και ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές για το μέλλον τους και τη ζωή τους . Αυτή είναι η αλήθεια .

      Διαγραφή
  5. Άμεση διακομιδή δύο ασθενών με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος


    Αστραπιαία συνεργασία ΕΚΑΒ και Πολεμικής Αεροπορίας

    Σε Βενετία και Γενεύη μεταφέρθηκαν αντιστοίχως σήμερα το πρωί με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος δύο ασθενείς μετά από παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά προς τον Ανδρέα Λυκουρέντζου και τη συνεργασία του ΕΚΑΒ με την Πολεμική Αεροπορία.

    Πρόκειται για έναν 52χρονο που μεταφέρθηκε στην Ιταλία για προεγχειρητικό έλεγχο με σκοπό να υποβληθεί σε μεταμόσχευση πνευμόνων και για το 22μηνών αβάπτιστο μωρό το οποίο θα εγχειριστεί για σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.

    Το παιδί θα χειρουργήσει ο διαπρεπής Έλληνας καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλακός , ενώ το κόστος νοσηλείας που θα καλυφθεί εξ΄ ολοκλήρου από την ελληνική πολιτεία ανέρχεται σε 68.000 ελβετικά φράγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΝ ΣΤΗ Β. ΚΟΡΕΑ ? ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ .
    ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτοιμος ο δήμος Σερρών για τη νέα τουριστική καμπάνια της πόλης; Ποιος ο αντικαταστάτης του Γιώργου Καπουτζίδη;
    Η ομορφιά είναι στη φύση μας!

    Διαβάσαμε για τις απειλές που δέχονται στο ifnoserres.gr επειδή έγραψαν την άποψή τους για την απίστευτη περίπτωση Σιώη, ο οποίος παραιτήθηκε, για να γίνει βουλευτής κάποιος άλλος!
    Εμείς γνωρίζουμε ότι μόνο οι φασίστες δεν αντέχουν την αλήθεια και κάνουν τη βία ...ιδεολογία αντιδρώντας ως φανατικοί ισλαμιστές ταλιμπάν!
    Αυτά τα φαινόμενα θα τα καταγγέλλουμε στους Σερραίους πολίτες για
    να βγάζουν μόνοι τους ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα συμπεράσματά τους.
    Ιδού και η ανάρτηση για την οποία δέχτηκαν απειλές - όπως λένε στο σάιτ τους- στο infoserres.gr:
    Όσο και να διαφωνεί κανείς με τις πολιτικές των κομμάτων που κυβέρνησαν την Ελλάδα και μας έφεραν στο σημερινό χάλι, για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μιλάμε, δεν μπορεί να συμφωνήσει με ενέργειες όπως αυτές του Γραμματέα της Τ.Ο Σερρών της Χρυσής Αυγής Νικήτα Σιώη, να στήνει κάθε τόσο "καραούλι " και να προπηλακίζει Σερραίους βουλευτές, που στο κάτω κάτω εξελέγησαν με σχεδόν τετραπλάσιες ψήφους απο αυτές που έλαβε ο ίδιος, για να γίνει στη συνέχεια από "δήμαρχος… κλητήρας" και από βουλευτής μετακλητός υπάλληλος της Χρυσής Αυγής.
    Σεβόμαστε απόλυτα τους λόγους που επέλεξε να αφήσει τα έδρανα της βουλής (είχε επικαλεστεί "φόρτο εργασίας"), αλλά δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε πως οι Σερραίοι ψηφοφόροι του τον προτίμησαν και εξέλεξαν βουλευτή και όχι δημόσιο υπάλληλο.
    Ουσιαστικά ο κ.Σιώης πληρώνεται από το ελληνικό κράτος, που συνήθως καταγγέλλει, προκειμένου να γυρίζει το νομό Σερρών απ' άκρη σε άκρη και να πρωταγωνιστεί σε Χρυσαυγίτικες φιέστες δίνοντας προστάγματα στη μαυροντυμένη διμοιρία του. Φτάσαμε δηλαδή στο σημείο, ένας "αντισυστημικός" να καταγγέλει το σύστημα, το οποίο όμως κάθε πρώτη του μήνα τον πληρώνει με 1000 ευρώ, άσχετα αν του φαίνονται λίγα.
    Τέλος, με αφορμή νέα απειλητικά μηνύματα που λάβαμε, ενημερώνουμε πως ήδη απευθυνθήκαμε στις αρμόδιες αρχές. Αν κάποιοι έχουν αντίλογο πάνω σε αυτά που γράφουμε και υποστηρίζουμε δημόσια, ευχαρίστως να τον παρουσιάσουμε μέσα από το infoserres.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ