Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΠΕΡΙ ΑΝΟΗΤΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ ...(2)

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΑΝΤΩΝΙΟΣ : " ΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ..." 


... ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ MOUSTAFA , TON XABA ΤΟΥΣ 



 " Τόσες  μαλακίες μέσα σε ένα λεπτό από έναν καθηγητή δεν περίμενα να ακούσω" ... θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη

4 σχόλια:

  1. Ε ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΕΠΕΛΑΣ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ
    2 ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣΑΚΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ
    Του κάνουν πλάκα...




    Τα ρέστα τους δίνουν οι χρήστες των social media, μετά την γκάφα του χρυσαυγίτη Γρέγου - εκπυρσοκρότησε το όπλο του, στο αεροδρόμιο.
    Με τις...
    δικές τους "μπαλοφιές", του κάνουν πλάκα και τον περιποιούνται αναλόγως.
    Διαβάστε μερικά απο τα έξυπνα και καυστικά σχόλια:

    -Οι μαχητες της συμφοράς. Εκπυρσοκρότησε το όπλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο «Ελ.Βενιζέλος»
    -Ο χρυσαυγίτης λοιπόν, το πρώτο που έκανε μετά το περιστατικό ήταν να κατηγορήσει την υπάλληλο για την εκπυρσοκρότηση
    -Μετά το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ξέρετε..όταν βλέπετε βουλευτή της XA να κρατάτε αποστάσεις..δεν είναι & οι ικανότεροι άνθρωποι στον κόσμο..
    -Εδώ ένα όπλο δεν ξέρουν να κουμαντάρουν, θέλουν και την πόλη τρομάρα τους
    -Ο Γρεγος μπέρδεψε το κεφάλι του με το όπλο. Το όπλο ήταν γεμάτο.
    -Αυτός ο Γρέγος αν κρατάει το πουλί του όπως και το όπλο..σίγουρα θα κατουράει στην μπανιέρα για να μην τα ρίχνει έξω..
    -Μήπως το πήγαινε για αεροπειρατεία αυτός ο Γρέγος? Θα ζητούσε να μετονομαστεί το αεροδρόμιο σε Αδόλφος Χίτλερ
    -Καθαρός Ι5 ο χρυσαυγίτης 5ήμερη τιμητική στους μπάτσους στον έλεγχο
    -Να πάω αύριο στο αεροδρόμιο για την πτήση μου ή θα κυκλοφορεί κανένας χρυσαυγίτης βουλευτής και θα φάω καμιά αδέσποτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέμα : Συμμετοχή του Δήμου Σερρών στην 1η Τεχνική Συνάντηση του έργου “Προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς των Βλάχων στις περιοχές των Σερρών και Konce” στην περιοχή Konce της FYROM



    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Τεχνική Συνάντηση του έργου “Προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς των Βλάχων στις περιοχές των Σερρών και Konce” με ακρωνύμιο Prom-Cult (το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας IPA “ΕΛΛΑΔΑ-FYROM 2007-2013”), στην περιοχή Konce της FYROM, στις 14 Μαΐου 2013. Εταίροι του συγκεκριμένου έργου είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Σερρών (ΔΕΥΑΣ) ως Επικεφαλής Εταίρος, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Χιονοχωρίου, ο Δήμος Konce και ο Δήμος Σερρών.

    Στις εργασίες της Συνάντησης συμμετείχε ο Δήμος Σερρών με τον Αντιδημάρχο Ανάπτυξης - Αγροτικής Οικονομίας και Τουρισμού, κ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη, ο οποίος παρουσίασε την πορεία του έργου από πλευράς του Δήμου, η ΔΕΥΑ Σερρών με τον Πρόεδρό της κ. Θεόδωρο Αραμπατζή και το μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου κ. Χριστόδουλο Σταυρόπουλο και εκπρόσωποι/στελέχη του Δήμου Konce, ο οποίος διοργάνωσε τη συγκεκριμένη Συνάντηση.

    Το έργο “Προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς των Βλάχων στις περιοχές των Σερρών και Konce” (με ακρωνύμιο PROM-CULT) αποσκοπεί στην προώθηση κοινών δράσεων για την προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, την κινητοποίηση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εδαφικής συνοχής στις περιοχές των Σερρών και Konce προς την αειφόρο ανάπτυξη με δυνατότητες σύνδεσης και από τις δύο πλευρές των συνόρων. Μέσα από την προώθηση των πολιτιστικών πόρων θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα των περιοχών (τουριστικός πόλος έλξης), με απώτερο στόχο την οικονομική ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

    Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης, έγινε παρουσίαση από κάθε εταίρο της πορείας του έργου μέχρι σήμερα. Όσον αφορά το Δήμο Σερρών, ο οποίος αναλαμβάνει κατά κύριο λόγο τη διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων του οικισμού Χιονοχωρίου (με ανάπλαση δικτύου πεζοδρόμων – ανάδειξη στο χώρο της ανοικτής πλατείας της παλαιάς βρύσης και του παλαιού πηγαδιού), πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί η σύνταξη της σχετικής μελέτης, προκειμένου στη συνέχεια να δημοπρατηθεί το έργο.

    Στη συνέχεια, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις μελλοντικές ενέργειες του έργου και συγκεκριμένα στην προετοιμασία της 1ης Πολιτιστικής Εκδήλωσης, την οποία θα διοργανώσει ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Χιονοχωρίου μέσα στον Ιούλιο του έτους 2013. Μέσα στις δράσεις του συγκεκριμένου έργου συγκαταλέγονται η θέσπιση κοινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, η δημοσίευση άλμπουμ-οδηγιών, η παραγωγή οπτικοακουστικών αρχείων (ντοκιμαντέρ) σχετικά με τα παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία των οικισμών και τις πολιτιστικές τους διαφορές, η συλλογή φωτογραφιών για τις πολιτιστικές διαφορές και τα παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία των οικισμών και η αποθήκευσή τους σε DVD, η ανάπτυξη ενός δικτυακού τόπου (web site) και του λογότυπου της πράξης, η καταγραφή, μελέτη και επιστημονική επεξεργασία των πολιτιστικών διαφορών και των παραδοσιακών αρχιτεκτονικών στοιχείων στις δύο περιοχές.



    Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας θα εκπροσωπήσει-ως Ανώτατος Άρχων-την Ελλάδα στην τελετή για την ένταξη της Κροατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, λόγω μη δυνατότητας να παραστεί ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, και ως εκ τούτου δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών 28-29 Ιουνίου 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ