Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΧΡΗΣΤΑΚΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ...


... ή ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ, ή  ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ

 


Χαιρετίζω "την γενναιότητά σου" να ξεμπροστιάσεις την αλητεία της Δημοτικής Αρχής , αλλα μην νομίζεις ότι  "τρώμε κουτόχορτο"... είναι ασύμβατο να κατακεραυνώνεις τον MOUSTAFA και να καλύπτεις τις επιλογές (ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ) των κολαούζων του (ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

Με τον Μέγκλα "συνενοηθήκαμε" μετά το κάζο του στην ΠΑΕ  Πανσερραϊκός (αναγκάστηκε να πάρει δικηγόρο τον Κούγια) και το Επιμελητήριο αντέδρασε άμεσα και ορθώς μετά τις αναρτήσεις του blog, τώρα η σειρά σου ( δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά μην επιβεβαιώσεις την θεία μου την Ελπινίκη  που έλεγε "μας είδαν αλευρωμένους , μας πήρανε για μυλωνάδες") , ξέρεις και συ από ανώνυμες εταιρείες και τα συναφή , πετυχημένος επιχειρηματίας είσαι ... πιστεύω να κατάλαβες τι εννοώ.

Υ.Γ. Χρήστο και κατι άλλο, μάζεψε τα "χασαπόσκυλά σου", αυτούς που μέσω της ΛΑΜΣ  τους στέλνεις Σαββατοκύριακα για τσάρκες στα Βαλκάνια, διότι εγώ απειλές θέλω να πιστεύω εν αγνοία σου ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ  ... αντίθετα ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ