Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ , ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!



«Ίσως και να πεθάνεις στην φυλακή, αλλά να το κάνεις σαν τον Παπαδόπουλο, που το έκανε χωρίς να ζητήσει χάρη ή βοήθεια. Μιλάμε για απίστευτη μαγκιά...

Θραύση κάνει από χθες στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του Νότη Σφακιανάκη από τη σκηνή όπου τραγουδάει και φαίνεται να κάνει τον περίφημο "ναζιστικό" χαιρετισμό.

Αν και δεν είναι σαφές από που ακριβώς προέρχεται η περιβόητη φωτογραφία, πολλοί ανατρέχουμε και σε συνέντευξη που είχε δώσει στην ηλεκτρονική σελίδα tralala, λέγοντας μεταξύ άλλων: «ίσως και να πεθάνεις στην φυλακή, αλλά να το κάνεις σαν τον Παπαδόπουλο, που το έκανε χωρίς να ζητήσει χάρη ή βοήθεια. Μιλάμε για απίστευτη μαγκιά...

Τελικά ο μόνος μάγκας σε αυτόν τον τόπο, μετά τον Ιωάννη Μεταξά που είπε το "Όχι" εξ' ονόματός μας, ο αμέσως επόμενος μάγκας, δυστυχώς ήταν πάλι δικτάτορας, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε το σθένος, την ανδρεία, να τον καταδικάσει η πατρίδα του και να πάει στη φυλακή και να πεθάνει εκεί, χωρίς να ζητήσει χάρη, γιατί θα αποδεχόταν πως έβλαψε την πατρίδα του, ενώ αυτός ήταν πραγματικά πατριώτης. Αυτός που τον καταδίκασε πάλι, ήταν ένας τύπος, ο οποίος ήταν "αδελφή" και αν δείτε απόσπασμα από την δίκη των "Απριλιανών", θα καταλάβετε τι σας λέω.

Ήταν στρατιωτικός δικαστής και κάποια στιγμή τον τιμώρησε η χούντα, διότι δεν επιτρεπόταν να είσαι ομοφυλόφιλος μέσα στο στράτευμα, γιατί δίνεις το κακό παράδειγμα. Έτσι λοιπόν, αφού τον έδιωξαν τον ξανά έφεραν κάποιοι πίσω για να τους καταδικάσει. Δεν είναι τυχαία τα πράγματα έτσι όπως έχουν συμβεί. Αυτός ο τύπος είχε βάλε μια τάξη στα πράγματα και δυστυχώς ήταν ο μόνος. Αυτός και ο πρόγονός του ο Σωκράτης, που τον τιμώρησε η πατρίδα του πάλι με δολοπλοκία».

ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ, ΝΟΤΗ ΜΟΥ ...

2 σχόλια:

  1. Απο διαστρέβλωση της ιστοριας σε παραληρημα Ιακχε.Τα γραφετε για να τα πιστεψετε αλλα μονοι σας τα φανταζεστε.μονοι σας θα διωχνετε οσους σας ψηφισαν οτι ησασταν ανεξαρτητοι ελληνες ή ο σεκιουριτας του αγιου παντελεημονα.Δεν ψηισε γι ναζισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΑΛΩΜΗ

    Η κόντρα Πανου-Τσουμαρίδη πυροδοτησε ξανά την υποβοσκουσα κριση στην τοπικη Ν.Δ.Ευελικτη και καλη στο τηλεφωνο η Ελευθερια καταφερε να κερδισει για μια ακόμη φορά την συμπαθεια των τοπικων παραγόντων. Εκμεταλευομενη και της αδυναμιας που της εχει ο προεδρος της ΝΟΔΕ Της εκτίμησης που χαίρει του πρώτου περιφερεικού συμβούλου .Κατάφερε και με την βοήθεια της παρεμβασης Μ.Βλάχβεη και Πορφυρογενητου στην κεντρικη διοίκηση το θέμα να φτάσει πολύ ψηλά στο Μαξίμου εξαιτίας της ιδιομορφίσς που έχει ο νομός Σερρών .Απαίτηση και των 2 η αποπομπή Τσουμαρίδη.Οταν βουλευτής και εν δυνάμει υποψήφιος και μάλιστα ο πορφυρογένητος θέτουν θέμα προσώπων , αυτό διαβάζεται 2 και 3 φορές .Στην δευτερή αναγνωσή βέβαια μπαίνουν στο μεγενθυτικο φακό τα αρνητικα .Πεμπτη βράδυ συνάντηση προέδρου ΝΟΔΕ και Τσουμαρίδη θέμα η ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα.Ο προεδρος δεν κατάφερε να εξασφάλισει το ομαλό.Εξάλλου ο εκπόσωπος τύπου για το μόνο που δεν φημίζεται είναι η λογική αναγνωση των γεγονότων , Οπως όλα δείχνουν θα πρυτανευσει η κομματική λογική των βουλευτών και των υποψηφίων .Δενκατάφερες Θόδωρε να τον πείσεις.Εκτός επίσημης τοπικής ΝΔ όπως όλα δείχνουν ο Τσουμαρίδης και όποιος αντέξει βεβαίως βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ