Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ, ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

Ο "ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ" ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. !!!


 ΟΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΠΟΥΚΙΑ,ΤΩΡΑ "ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!

o iakxos: ΖΑΡΩΤΙΑΔΗΣ , ΕΝΑΣ ΟΨΙΜΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ: ΟΤΑΝ Η ΛΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΝΗ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ από iakxoserraios iakxos: ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ ... :   ΒΑΦΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΛΙΑΣΤΙΚΟ ΤΩΝ 135....

Δραματική είναι η κατάσταση γύρω από τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Οι επιτελείς του κόμματος θα πρέπει να βρουν ως τις 20 Αυγούστου γύρω στις 200.000 ευρώ για να εξοφλήσουν οφειλές προς τον ιδιοκτήτη του κτιρίου της Ιπποκράτους, ενώ την Δευτέρα έχουν δεσμευτεί ότι θα καταβάλουν έστω μία μικρή προκαταβολή από τα καθυστερούμενα!… Είναι γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της Ιπποκράτους αιφνιδίασε τον οικονομικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σαλαγιάννη όταν εμφανιζόμενος προ ημερών στα κεντρικά γραφεία του κόμματος απείλησε με έξωση και ταυτόχρονη κατάσχεση του εξοπλισμού! 

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο ιδιοκτήτης δεν εμφανίστηκε στο ΠΑΣΟΚ για απλή συζήτηση αλλά ότι συνοδευόταν από δικαστικούς επιμελητές που πήγαν να θυροκολλήσουν δικαστικές αποφάσεις. Αυτό απετράπη όταν ο κ. Σαλαγιάννης αναγκάστηκε να υπογράψει χαρτί (τύπου επιστολής) με την οποία βεβαιώνει τον ιδιοκτήτη ότι το αργότερο σε τρεις μήνες από σήμερα το ΠΑΣΟΚ θα έχει εκκενώσει την Ιπποκράτους έχοντας όμως καταβάλει τις οφειλές. Οι οφειλές ανέρχονται σ” ένα ποσό που υπερβαίνει τις 400.000 ευρώ! Πρόκειται για χρεωστούμενα προηγούμενων ετών από μισθωτήρια που δεν είχαν καταβληθεί. Από τον Μάρτιο του 2012 έως και τον Μάιο του 2013 το ΠΑΣΟΚ έχει πληρώσει όλα τα ενοίκια. Εκκρεμούν όμως ανεξόφλητα μισθωτήρια από το παρελθόν (επί περιόδου Παπανδρέου δηλαδή) για τα οποία είχε γίνει συμφωνία να αποδοθούν τμηματικά όταν εκδόθηκε πέρυσι τον Μάιο η πρώτη δικαστική απόφαση για έξωση του ΠΑΣΟΚ από το κτίριο της Ιπποκράτους. 

Τώρα πλέον ο κ. Σαλαγιάννης έκανε μία νέα συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου να εξοφλήσει τις οφειλές ως τον Αύγουστο υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα καταβληθεί το 100% αυτών αλλά το 50%, ήτοι περίπου 200.000 ευρώ! Όλα αυτά σημαίνουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει άμεσα να αναζητήσει πόρους μεταξύ μελών και φίλων και ταυτόχρονα να βρει νέο κτίριο στο οποίο θα εγκατασταθούν οι υπηρεσίες του. Η πιο εύκολη λύση είναι η Χαριλάου Τρικούπη όμως το κτίριο χρειάζεται ανακαίνιση, δηλαδή χρήματα που δεν υπάρχουν!

 Από την άλλη με βάση όσα έχουν γραφτεί και δει το φως της δημοσιότητας για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ οι επιτελείς του κόμματος συναντούν ήδη επιφυλακτικές αντιδράσεις από ιδιοκτήτες άλλων κτιριακών εγκαταστάσεων που εμφανίζονται δύσπιστοι απέναντι στην ικανότητα του κόμματος να αντεπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις τους. 

troktiko.eu

ο iakxos  είπε :

 Λοιπόν "επίκουρε" Γρηγοράκη αντε να σε δώ τώρα που υποσχέθηκες δημόσια οι "εναπομείναντες" στο ΠΑΣΟΚ θα αποληρώσετε τα χρέη του κινήματος  ή θα δικαιωθεί πάλι η θεία μου η Ελπινίκη που έλεγε " λέμε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ