Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΛΥΣΗ ΥΠΗΡΧΕ ... ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕΡΡΑΪΚΗ !!!

ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΤΑΦΑΔΕΣ

ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ 60% ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ 
.


Η εταιρεία ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΑΕ ανήκει στους αδελφούς Τσιώλα εκ Χρυσού ορμώνους. Ο Νίκος Τσιώλας ( παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκου) και ο Γιώργος Τσιώλας (εμφανίστηκε προχθές στα Σερρας) είναι ξαδέλφια των Αφων Τσιώλα της εταιρείας "ΤΟ ΧΡΥΣΟ" 

Η εταιρεία ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΑΕ είναι εξειδικευμένη στον τομέα της ασφαλόστρωσης αυτοκινητοδρόμων και εν γένει των κατασκευών στην οδοποιϊα με ISO 9002 από τον Οργανισμό Πιστοποποϊοησης TUV CERRT με αριθμό πιστοποίησης 0410011378 ενώ οι προδιαγραφές των προϊόντων της είναι σύμφωνες με τις διεθνείς προδιαγραφές ASTM , BS, DIN και  ικανοποιούν τις απαιτήσεις των Τ.Π.Υ. Α202, Α203 και Α205 του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Ποιές από τις ανωτέρω προϋποθέσεις απαίτησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σερρών κατά την δημοπράτηση του έργου και ποιές από αυτές τηρούσε η ανάδοχος εργολάβος εταιρεία "ΛΑΤΟ ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΒΕΤΕ" ;

Την απάντηση καλό θα ήταν να την δώσει "ο συνεργάτης" της εργολάβου , καθηγητής ΑΠΘ , κ. Θανάσης Νικολαϊδης , ως ειδικός διότι από τους αλμπάνηδες μπουχτήσαμε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ