Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ : Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ... ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟ "ΧΑΪΛ ΧΙΤΛΕΡ"

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ 



"Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούϊ" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη


Η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής με αφορμή την φράση "Χάιλ Χίτλερ" που ακούστηκε στην αίθουσα της Βουλής κατά την αποχώρηση της Χρυσής Αυγής ήταν εργο ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.

"Η επίμαχη, προβοκατόρικη φράση "Χάιλ Χίτλερ" ειπώθηκε από τον βουλευτή Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρο Κοντονή" υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή. Απ' την πλευρά του, ο κ. Κοντονής σε δήλωσή του αναφέρει: "όλοι οι βουλευτές στράφηκαν προς το προεδρείο για να διαμαρτυρηθούν, λέγοντας "Τι heil Hitler • τι πράγματα είναι αυτά που ακούγονται!".

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής την επίμαχη φράση είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάντζας. Ο κ. Πάντζας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ είπε ότι μπαίνοντας στην αίθουσα του κοινοβουλίου την ώρα της αποχώρησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, άκουσε από κάπου το "Χαϊ Χίτλερ" και είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές που αποχωρούσαν "εντάξει ... μη βγάλετε και κάνα πιστόλι, άντε πηγαίνετε και Χαϊλ Χίτλερ....".

Όπως βλέπετε στο video "από μικρός" ο Γιώργος Πάντζας ήταν εθισμένος να χαιρετά τον Αδόφλο Χίτλερ...

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/232354/o-padzas-eipe-to-hail-hitler-sumfona-me-ta-praktika-tis-voulis/#ixzz2UUgXVcog Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

1 σχόλιο:

  1. Επάξια ανταγωνίζονται τα κοινωνικά παντοπωλεία του Δήμου και της εκκλησιας τα πολιτικά γραφεία του πορφυρογέννητου και του γιατροτραπεζίτη .Την αρχή έκανε το γραφείο του πορφυρογέννητου με μια σειρά τραπεζωμάτων σε ορή λόγγους και βουνά της Σερραικής επικράτειας. Το πιάσαν αμέσως τα σαινια του γιατροτραπεζίτη και του δίνουν και καταλαβαίνει .Είσαι πολιτιστικός , αθλητικός σύλλογος είσαι διαχειριστήςε πολυκατοικίας έχεις την γιορτή σου θες να κάνεις αραβωνα , γάμο βάφτισή Το γραφείο ειναι εδώ με πλήρες getering το οποίο φυσικά είναι δωρεάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ