Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ : ΑΙΣΧΡΗ H ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ.

ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!

ΕΝΩ Ο ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ 3,36  ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ


Τη δόση του πρώτου τριμήνου ύψους 4,2 δισ. ευρώ για την Ελλάδα αναμένεται να εγκρίνει σήμερα το Eurogroup, το οποίο συνεδριάζει στη βάση της πρότασης του Eurogroup Working Group για την πορεία εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος...

Παράλληλα, το Eurogroup θα επιχειρήσει να βρει λύση για το ομόλογο των 5,6 δισ. ευρώ που λήγει στις 20 Μαΐου και βρίσκεται στα χέρια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δεδομένου του ότι η δόση είναι 4,2 δισ. Στο πλαίσιο αυτό, εάν δεν εγκριθεί και η επόμενη δόση, τότε η κυβέρνηση θα κληθεί να καλύψει τη διαφορά του 1,4 δισ. ευρώ προφανώς από βραχυπρόθεσμα έντοκα γραμμάτια, ώστε να μην δημιουργηθεί κενό χρηματοδότησης. Άλλωστε, το Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ αναμένεται να εγκρίνει την εκταμίευση της δικής του συμμετοχής, ύψους 1,8 δισ. ευρώ, στις 31 Μαΐου 2013 επομένως και τα χρήματα που θα έλθουν στην Ελλάδα θα είναι το νωρίτερο εντός του πρώτου 10ημέρου του Ιουνίου. Στη συνεδρίαση του Eurogroup, οι υπουργοί οικονομικών των «17» θα αξιολογήσουν την έκθεση της τρόικας για την ελληνική οικονομία, ενώ η ελληνική αποστολή υπό τον υπουργό Γ. Στουρνάρα θα ενημερώσει τους ομολόγους του για την πορεία εφαρμογής του προγράμματος και για τα προαπαιτούμενα που χρειάζονται ώστε να καλυφθούν οι υποχρεώσεις.

   ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣ ΤΟ ΜΑΝΤΑΛΟ ... ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ OI TOKOΓΛΥΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !!!

Το ομόλογο αυτό ονομαστικής αξίας 5,6 δις ευρώ η   Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το εχει αγοράσει από την δευτερογενή αγορά στο 40% της ονομαστικής του αξίας, δηλαδή μόλις 2,24 δις ευρώ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ στο 100% της ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ !!!

Δηλαδή με το εξωφρενικό κέρδος 3,36 δις ευρώ !!!

Την ίδια ώρα ο έλληνας πρωθυπουργός  σουλατσάερει στην ΚΙΝΑ με την κουστωδία του και ψάχνει επενδύσεις ενώ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ , ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ με ερώτηση που κατέθεσε στην βούλη ΚΑΛΕΙ τους δωσίλογους της τρικοματικής συμμορίας να επαναδιαπραγματευτούν την αποπληρωμή του ομολόγου με ένα λογικό κέρδος για τους τοκολύφους

  ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ 
Ε.Κ.Τ. ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ PSI ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΥΝΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ 

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ