Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΔΟΒΗΤΕΣ : "H ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗ" ΠΟΥ "ΒΛΕΠΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ" ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΙΚΗ ΦΙΛΙΩ ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ...

... H ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ... ΠΟΥ
ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ Μ@Λ@ΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ...



 " Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας" λέει ο λαός μας και μπορεί η συστημική κομμουνίστρια  που βολεύται στις ΔΕΥΑΣ  με παχυλό μισθό που φημολογείται οτι αγγίζει τις 3.000 ευρώ όταν ο Σερραίος Δημότης πληρώνει ένα κοινωνικό αγαθό, το νερό ως χρυσάφι, να λέει ασυναρτησίες περί των μετόχων της εταιρείας "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΑΕ" , λαϊκίζοντας προς άγραν ψήφων, όμως οι νεόκοποι bloggers που υιοθέτησαν αυτές τις ασυναρτησίες, τις επιδοκιμάζουν ηλιθιωδώς  και τις αναπαράγουν  ... "είναι για τον γαϊδαρο καβάλα" όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη 

Ξεχνούν αμφότεροι οι πολυπράγμωνες ότι ο βασικός μέτοχος   της εταιρείας "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΑΕ" είναι ο Δήμος Σερρών με ποσοστό 76,5 % , οπότε  είτε "συν" είτε "πλην" ΚΚΕ  και τα κέρδη και οι ζημίες της εταιρείας "φορτώνονται" στα "συνήθη υποζύγια" !!! τους Σερραίους Δημότες. Άρα η πρόταση της κ. Σαραντίδου ήταν από τις μαλακίες που λέγονται για να περνάει η ώρα.

Αυτό όμως που δεν ειπώθηκε είναι ότι στην εν λόγω εταιρεία υπάρχουν τέσσερις ακόμη μέτοχοι , η ΛΑΜ Σερρών με ποσοστό 15% , το Επιμελητήριο Σερρών με 7,5% , η ΕΛΠΑ με 0,33 % και ο Μοτοσυκλετιστικός Ομιλος Σερρών με 0,67 % , οι οποίοι ζημιώθηκαν από την εγκληματική αστοχία και τις μεθοδέυσεις της Δημοτικής Αρχής και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της  "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΑΕ", οι οποίοι μαζί με την εργολάβο εταιρεία ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ, όπως επιβάλλεται από τα Διοικητικά Συμβούλια της ΛΑΜΣ και του Επιμελητηρίου να δρομολογήσουν τις εξελίξεις (για το ζήτημα αυτό θα επανέλθω)

3 σχόλια:

  1. TI EINAI AYTO TO "ΔΟΒΗΤΕΣ"
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΚΟΠΟΙ BLOGGERS ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ, ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΚΟΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ Δ' ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ

      Διαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ
    ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
    ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
    'Η ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΟΡΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΟΕΡΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ