Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΛΘΕ MOUSTAFA ...

ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΪΛΙΑ ; 


 

Μόνο τυχαία δεν είναι η προβληματισμένη έκφραση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου από τις παπαρολογίες που ανεύθυνα ξεστόμισε ο Δήμαρχος , ιδού και η επαλήθευση :

  Αρθρο 265 ν. 3463/2006 
(Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων)

 8. Οι ανώνυμες εταιρείες Ο.Τ.Α. συγχωνεύονται, διασπώνται ή λύονται σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει.
   Λύονται υποχρεωτικώς, αν για τρεις συνεχείς εταιρικές χρήσεις μετά διετία από την ίδρυσή τους είναι ζημιογόνες ή, αν για ισάριθμες φορές εντός δεκαετίας τα ίδια αυτών κεφάλαια, όπως προσδιορίζονται στο υπόδειγμα ισολογισμού που προβλέπεται από το άρθρο 42γ του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει, γίνουν κατώτερα του πενήντα τοις εκατό (50%) του μετοχικού κεφαλαίου.
   Στην περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 47 του κ.ν. 2190/1920, τυχόν αύξηση του εταιρικού κεφαλαίου που καταβάλλεται από τους Ο.Τ.Α. δεν μπορεί να υπερβαίνει ποσοστό μεγαλύτερο του ενός δεύτερου (1/2) αυτού.

Ο ΦΟΡΕΑΣ-ΜΑΪΜΟΥ των Βίτμα-Νυκτοπάτη είναι ζημιογόνος και στις τέσσερις χρήσεις του βίου του 2009, 2010, 2011 και  2012 , ενώ ο τελευταίος Ισολογισμός που συνεταξε ήταν της χρήσης 31-12-2010   ...

Εκτός αυτού, ποια θα είναι η σκοπιμότητα συμμετοχής του Δήμου στην ενδεχόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Φορέα; Και εκεί υπάρχει νομικό κώλυμα. Τα χρήματα των Σερραίων Δημοτών είναι ιερά και δεν περισσεύουν, ειδικά τέτοιες εποχές,  σταματήστε λοιπόν "με ξένο κώλο να κάνετε τον πούστη" , όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη ...   

7 σχόλια:

  1. Παράνομη έγκριση σε πρόγραμμα , παράνομη λειτουργία , παράνομη αύξηση κεφαλαίου . Εκει στην νομαρχία δεν έχουν δικηγόρους ή Ίακχε δεν μας τα λες σωστά.
    Άμάρτησαν για τον Γιωργάκη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε , ξέρεις να μας πείς ποιά είναι τα αναπτυξιακά έργα που θα κάνουν με την αύξηση και αν έχουν καμιά αρμοδιότητα επι του Λαιλιά ; Μήπως άλλοι είναι οι στόχοι ;
    Επίσης πέρσυ που προκύρηξαν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η περιφέρεια επβαλε λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιακχε τι εγινε στη γενικη συνελευση του φορεα;
    Πηγαν μονο οι Νταλτονς;
    Ο Αβερελ (Γιωργος Πασχαλης )πηγε στο κυλικειο!! .Μπερδευτηκε ...νομισε εκει γινεται ..οπου εχει ψυγεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΟΙ
    ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΛΑΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ.
    ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΓΡΙΝΙΑΖΕΤΕ.
    Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πετρο Αγγελιδη μηπως θα ηταν καλυτερα προτου απο οποιαδηποτε ενεργεια σου να βαζεις την νομικη υπηρεσια σου να το ερευνα λιγο καλυτερα ωστε να μην εχεις μπελαδες στο μελλον. Και σαν πολιτης αυτης της πολης με ενοχλει απο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ Προεδρους και οχι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ να σου μιλανε ετσι ΔΗΜΟΣΙΑ.
    Ο πυροσβεστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημαρχε στειλτε τον επιτελους στον αγυριστο !
    Μονο καταγγελιες ξερει να κανει σε αλλους οταν αυτος ειναι εκατο τα εκατο στον αερα .
    Μη καθεστε και τον ακουτε, ερευνηστε πρωτα και μετα δωστε στους απατεωνες την απαντηση που τους ταιριαζει .
    Βρηκε πλατες ο κ Νυκτοπατης και οσοι αντιστεκονται στις επιχειρηματικες του επιδιωξεις θα λοιδωρουνται καθημερινα
    Δημαρχε δωσε ενα τελος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ