Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΚΑΙ Η ΝΑΝΤΙΑ ΔΕΡΕΜΠΕΗ ΣΤΟ "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" ...


Όπως άλλωστε αναμένονταν μετά την κυρά Στέλλα και την Ελένη Μωραϊτη και το πιο "φωτεινό χαμόγελο" της Σερραϊκής τηλεόρασης κατέληξε στο κανάλι του "ΠΟΛΙΤΗ TEONDOR" ...

Mιλάμε για την πλήρη αποδόμηση της "ΞΥΝΗΣ" !!! 

14 σχόλια:

  1. Να δούμε πως θα τους πληρώσει όλους αυτούς ο Πολίτης TEODOR!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑΞΕ
    Ή ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΑΛΟΣ Ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ NTV ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΥΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αγορα δεν κινειται οι τηλεοπτικές διαφημησεις αυξανονται.τα κανάλια πολλά με πολλες μεταγραφες δημοσιογραφων.το ερωτημα ποιοςκαι ποιοί επενδυτες πληρωνουν το μάρμαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ; ΝΑΤΗ ΚΑΙ Η ΝΑΝΤΙΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΒΟιΔΟΚΕΦΑΛΟ.
    ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; ΒΡΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΞΥΝΗ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩς ΕΓΙΝΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ! ΜΗ Χ..Ω! "ΟΥΣΤΤΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ" ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩ. ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΛΛΟΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΑΤΙΜΗ Η ΣΑΠΙΛΑ! ΜΑ ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ NTV ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΕΠΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΒΑ ΠΛΗΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΕΝΑΝ ΜΠΟΥΦΟ ΜΕ ΣΚΟΥΦΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ "ΓΙΟΝΤΖΕΣ" ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΦΙΛΑΣ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ. ΔΡΟΒΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΙΩΞΤΟΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΑΦΑΚΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

      Διαγραφή
  7. ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΩΝΙΑ ΦΙΛΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ, ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οσο ψωνια και να ειναι δεν νομιζω να ανεχτουν τον δροβα να το παιζι δημαρχος και αυτοι να μην εχουν να φανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΛΥ ΓΕΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΟΣΟΝΟΥΠΩ! ΠΑΛΙΟΓΛΕΙΦΤΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ! Η ΕΠ[ΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΙ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΒΛΑΜΕΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΣΤΥΧΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ. ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΩΝΙΑ. ΠΟΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ; ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΕΛΛΑ; ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΣΑΝ ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ YOUTUBER? ΤΗ ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΛΕΤΕ; ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΞΥΝΗ. Ο ΚΩΤΤΑΣ; ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ, ΨΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΜΟΝΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ Η ΜΩΡΑιΤΗ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΤΗΕΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ , ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΨΙΧΑΛΑ!
    "ΕΡΑΝΙΣΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το χρημα πολλοι εμισησαν' τη δοξα ουδεις!
    υπαρχουν καποι που τα θελουν και τα δυο. ακομα κ αν τα παιρνουν και τα δυο απο τις κορτσαρες του καπη σερρων και απο τα ψωνια που το παιζουν παρουσιαστριες. Και τελικα οι ερασιτεχνες που αν θυμαμαι καλα υπηρξαν και επαγγελματιες, αποδεικνυουν πως υπαρχει ηθος και δεν μετρουν τα παντα με το χρημα. Επικροτω! Δεν ανηκουν ολοι στο δικτεπιλεντιβισερμπουρκισταν, προς τιμην τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εκανα το λαθος να μπω μετα απο πολυ καιρο και να διαβασω παλι αθλιοτητες. εξυπνοι, βολεμενοι, φραπεδομαχοι... Ολοι σχολιαζουν τα παιδακια, τα βλαμμενα που ψαχνουν το μεροκαμματο. μεινατε ποτε με αδεια τσεπη? εισασταν ποτε ανεργοι? μεινατε ποτε απο ψωμι στο σπιτι? ευκολα λες καποιον πεινασμενο "βλακα", "βλαμενο" και οτι αλλη ανοησια βαλει το αδειο απο αιμα μυαλο σας μια και ολο ειναι στα στομαχια σας. οπου και να γυρισεις στην αγορα θα δεις εξαθλιομενους εργαζομενους των 250€, να παρακαλανε να μην χασουν τις δουλειες τους γιατι θα πεινασουν. πρωτοστατες σε ολο αυτο το αθλιο εργο μεγαλοσχημοι που το παιζουν "αρχοντες", "παραγοντες" "σωτηρες". καθε μερα τους θαυμαζετε στα σερραϊκα ΜΜΕ. καποιους τους βγαλατε μεχρι και βουλευτες. ναι, εσεις οι βολεμενοι χορτατοι που αρνηστε πεισματικα να δειτε τι γινετε στην διπλανη πορτα. βρε ουστ τομαρια. οσο δε για τα ΜΜΕ των "βλαμενων εργαζομενων", τουλαχιστο εκει γινετε και καποια κινηση. προσφατα ακουσα οτι παλι εχουν μια επισχεση εργασιας στο καναλι της ξυνης. Να δω ποιος θα μονταρει στο τελος. Γερα Λ. Γρηγοροπουλε... Χοντρε καιρο εχω να ακουσω την κ. Στελλα να μιλαει στον Ναβαλη, μαθαινω οτι την εκανε με ελαφρα πηδηματακια ο "τεχνικος προϊσταμενος" σου... Αν μη τι αλλο στα ΜΜΕ εχει ανθρωπους που αγωνιζονται και κερδιζουν. λαμογια αφηστε τους εργαζομενους στην ησυχια τους και δειτε τα χαλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ανηξα προχτες τοntvνα δω ειδησεις καλος ο παρουσιαστης αλλα πολυ ερασιτεχνης καλα το χασαν εντελως εκει;τοσους δημοσιογραφους εχουνε στον τασκου εμπιστευτηκαν το κεντρικο τους δελτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ