Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ...

  ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ;


Σαφέστατα ο ΜπακατσελοΒενιζέλος και ο Καρατζαφέρης της Αριστεράς , ο Κουβέλης και όχι ο Ζιγδαντώνης.

Είναι σαφές ότι η παλιά ΕΡΤ ΑΕ έχει τελειώσει οριστικά και όλοι "οι εργαζόμενοι"  σήμερα είναι απολυμένοι. Για τον λόγο αυτό επειδή το ΣτΕ θεωρεί την ΕΡΤ τελειμένη οριστικά , δίδει την εντολή στους δύο αρμόδιους υπουργούς  να μεριμνήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα εκπέμψουν εκ νέου οι συχνότητες της ΕΡΤ μέχρι την λειτουργία του νέου Φορέα, με όποιο προγραμμα αυτοί επιλέξουν. (δεν αναφέρεται η απόφαση σε πλήρες πρόγραμμα ή η επαναφορά του προϋπάρχοντος

Σε διαφορεττική περίπτωση εάν η απόφαση του ΣτΕ ήθελε την επαναλειτουργία της ΕΡΤ ώς είχε θα είχε αναστείλει την Υπουργική Απόφαση ρητά και ως προς το σκέλος αυτό και τότε θα έδινε την σχετική Εντολή στο Διοικητικό Συμβουλιο της ΕΡΤ και όχι στους δύο Υπουργούς

 
Απλά πράγματα ... .


Τώρα γιατί ένας συνταγματολόγος και ένας διαπερπής νομικός "δεν μπορούν" να ερμηνεύσουν την απόφαση του ΣτΕ και λένε αρλπούμπες, το αφήνω στην κρίση σας

4 σχόλια:

  1. Τέλος στην «Αριστερή Συντήρηση» στη χώρα
    Τέλος στην «Αριστερή Συντήρηση» στη χώρα
    Νέα Αρχή για την Αστική Δημοκρατία
    Έχω γράψει κατ’ επανάληψη ότι η πραγματική αιτία που οδηγηθήκαμε στην οικονομική κρίση, ήταν η αριστερή πολιτική που είχε
    επιβληθεί στην ελληνική οικονομία μέσω ανάπτυξης μιας τέτοιας κοινωνικής αντίληψης.
    Είχα δώσει τίτλο σε άρθρο μου που έγραψα την πρώτη περίοδο της Τρόικας στην Ελλάδα « Ναι στις μεταρρυθμίσεις, Όχι στο μνημόνιο».
    Όλοι αναγνωρίζουμε ότι το ελληνικό δημόσιο αποτελούσε τροχοπέδη στην ανάπτυξη. Στη χώρα είχε αναπτυχθεί πολιτική αντίληψη ενάντια σε κάθε επένδυση.
    Η ΕΡΤ θεωρώ ότι ήταν ο καθρέφτης του ελληνικού δημοσίου. Πληθώρα εργαζομένων με μικρή παραγωγή και υψηλούς μισθούς. Η ιστορική εξέλιξή της, συμβαδίζει με την εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας και ήταν λογικό να συμπορευτούν και στην κατάρρευση .
    Λέγεται ότι δεν έπρεπε ο Αντώνης Σαμαράς να επιλέξει την μέθοδο του «ξαφνικού θανάτου». Αλήθεια ποια άλλη μέθοδος υπάρχει; Πότε οι πολιτικές δυνάμεις της «Αριστερής Συντήρησης» δέχθηκαν μεταρρυθμίσεις;
    Είναι γνωστά τα πολιτικά δεδομένα των συνδικαλιστικών φορέων στην ΕΡΤ. Αν λοιπόν όλες οι πολιτικές δυνάμεις συμπεριφέρονταν ομοιόμορφα, πως εξηγείται ότι οι συνδικαλιστικές δυνάμεις της ΔΑΚΕ (προσκείμενη στη ΝΔ) στην ΕΡΤ «μοιάζουν με μύγα μες στο γάλα»;
    Η πολιτική σύνθεση των συνδικαλιστικών οργάνων της ΕΡΤ, αποδεικνύουν ποιοι εκμεταλλεύονταν και διόριζαν ακατάπαυστα στον φορέα της δημόσιας ενημέρωσης.
    Είναι γνωστό ότι όλοι συμφωνούν, ότι αποτύχαμε ως χώρα να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε μεταρρύθμιση με οποιαδήποτε κυβέρνηση. Γιατί άραγε; Μπορεί να αρκεί το επιχείρημα ότι ήταν ανίκανες όλες οι κυβερνήσεις ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων;
    Είναι πολύ επιφανειακή η επιχειρηματολογία που στηρίζεται στην ανικανότητα των πολιτικών ηγεσιών.
    Το πραγματικό αίτιο της αποτυχίας στις μεταρρυθμίσεις είναι η επιβολή των μειοψηφικών απόψεων με δυναμικές μεθόδους. Ευθύνη μέχρι σήμερα των πολιτικών ανδρών είναι η αποστασιοποίησή τους από τους κανόνες της αστικής δημοκρατίας.
    Βεβαίως και πρέπει να υπάρχει δημόσιος φορέας ενημέρωσης. Δημόσια – πραγματικά – ενημέρωση.
    Είναι δημόσια και αντικειμενική η ενημέρωση, όταν είναι άγνωστο αν υπάρχει μέχρι και σήμερα έστω και ένα ντοκιμαντέρ της για την αντιστασιακή οργάνωση του ΕΔΕΣ που είχε τεράστια προσφορά στην αντίσταση των Ελλήνων στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο; Γιατί άραγε υπήρχαν αντίθετα αμέτρητα για άλλες οργανώσεις;
    Ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να δείξει ποιος είναι ο δρόμος των πραγματικών μεταρρυθμίσεων και εμείς οι υποστηρικτές της Νέας Ελλάδας που απαιτούμε μεταρρυθμίσεις, πρέπει να δείξουμε έμπρακτα την υποστήριξή μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε μειοψηφίες να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Δεν πρέπει να αρκούμαστε στο «καλά έκανε ο πρωθυπουργός», αλλά πρέπει να δραστηριοποιηθούμε κοινωνικά και να του δώσουμε δύναμη, αν πραγματικά θέλουμε να οδηγηθούμε σε μια Νέα Ελλάδα.
    Η ιστορία έχει αποδείξει ότι αυτή είναι η δική μας ευθύνη. Εμείς, οι ενεργοί πολίτες, μπορούμε να καταστήσουμε πραγματικότητα τις αλλαγές του Ελληνικού Κράτους. Μπορούμε να ενισχύσουμε τους μεταρρυθμιστές, επιλέγοντας να γίνουμε οι ίδιοι μεταφορείς αυτού του μηνύματος.
    Η κρατική μηχανή λειτουργεί για το συμφέρον όλων των πολιτών στην Αστική Δημοκρατία και τον προσδιορισμό του συμφέροντος τον ορίζει η πλειοψηφία των Ελλήνων.
    Η ΕΡΤ να αποτελέσει το παράδειγμα της αλλαγής νοοτροπίας στη χώρα, ακόμη και αν υπήρχε καλύτερη μέθοδος, γιατί δεν μπορεί να σταματούμε πάντα τις μεταρρυθμίσεις αναζητώντας το ιδανικό.
    ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Οικονομολόγος
    Μέλος ΕΓ ΝΔ – Πολιτευτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΣΕΙ 2 - 3 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ , ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ 4 - 2 - 1 ΣΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ (4 ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ , 2 ΚΑΠΟΤΕΣ , 1 ΚΟΠΡΙΑ ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΓΥΦΤΟΠΑΖΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σταθερότητα της κυβέρνησης δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση .

    Κουνέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΩΖΑΧΟ

    Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ

    ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΕΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ

    Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ

    Ο Π@Ζ@ΙΤΗΣ

    ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

    ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ

    ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ

    ΣΤΑ 5,5 ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ

    ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΖΙΜΕΝΣ

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    ΕΣΚΑΣΑΝ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ

    ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΒΡΩΜΟΛΑΜΟΓΙΑ

    ΟΥΣΤ




    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ

    Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚ@ΡΛ@ΤΟΣ






    ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ