Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ο "ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ" ΤΩΝ "ΚΟΠΡΙΤΩΝ"


Σε έναν Μητσοτάκη έλαχε ο κλήρος να καθαρίσει τον "κόπρο" του Αυγέα από το Ελληνικό Δημόσιο κι ας μη γελιόμαστε μόνο ένας Μητσοτάκης θα μπορούσε να το κάνει. Διαφωνώ κάθετα με την οικογένεια όμως ο γεροΜητσοτάκης έχει ένα μοναδικό προτερημα για ελληνα πολιτικό, "δεν δισταζει να σπάσει αυγά", εαν πιστευει ότι πρέπει να το κάνει,  και εύχομαι για το καλό της χώρας να πέρασε αυτό και στο DNA του γιού του.

Ο Κυριάκος Μητσοτασκης καλείται να ολοκληρώσει τις 4.000 απολύσεις εντός του 2013 και να πραγματοποιήσει ακόμη 11.000 εντός του 2014 ενω στοαέρα είναι και η "κινητικότητα" εντός του 2013 25.000 δημοσίων υπαλλήλων από τον χώρο των ΟΤΑ και της εκπαίδευσης 

13 σχόλια:

  1. ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΕΝΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ , ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ 15.000 ΜΗ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ?
    ΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΑΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ξεκινήσει με τους Καλαματιανούς του μουσείου της Ακρόπολης και μετά θα αρχίσω να τους εμπιστεύομαι ότι κάτι μπορεί να φτιάξει !
    Ο μπαμπάκας του διόρισε τη μισή Ελλάδα και μας λένε ότι θα φτιάξουν και κράτος !
    Αυτοί που μας κατέστρεψαν λένε τώρα ότι θα μας σώσουν !

    υ.γ. αλήθεια με την υπόθεση της siemens που ήταν μπλεγμένος αυτός και η αδερφή του τι έγινε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ,ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .
    ΝΑΙ ,ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .
    ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας τα γυρνάει ο Κυριάκος . Χθες δήλωσε πως δεν είναι Υπουργός των απολύσεων , αλλά Υπουργός της αξιολόγησης . Αν δεν κάνω λάθος ο Πρωθυπουργός μας δήλωσε πως το λάθος και της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν που έκαναν διορισμούς , αλλά που διόρισαν αριστερούς . Πίστεψα πως τώρα είναι ευκαιρία να τους διώξουμε και να βάλουμε και κανένα παιδί της Χ.Α. που αγάνε την πατρίδα και όχι τους αριστερούς που είναι ανθέλληνες .

      Διαγραφή
  4. Τα επιχειρήματα για τις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων δείχνουν όλη την υποκρισία , αλλά και την αλητεία της κυβέρνησης της παράγκας .
    Βασικό τους επιχείρημα είναι πως απολύουν τους βολεμένους και αυτοί που αντιδρούν δεν ενδιαφέρονται για τους 1,5 εκ. ανέργων του ιδιωτικού τομέα . Αλήθεια ποια πολιτική δημιούργησε αυτούς τους ανέργους ? Ποιος δημιούργησε αυτούς τους ανέργους ?
    Αυτές τις μέρες ''έκλεισε'' η επιχείρηση ''Κατσέλης'' και 550 οικογενειάρχες πετάχθηκαν στον δρόμο . Τα παπαγαλάκια ( οι ιδιωτικές ΥΕΝΕΔ δηλαδή )της κυβέρνησης της παράγκας γιατί πέρασαν την είδηση στα ψιλά ? Απλά γιατί ήθελαν να περάσουν στους πολίτες τις success παπαριές του Σαμαρά και του Βενιζέλου .
    Γιατί πέρασαν στα ψιλά πως μόνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τους απολυμένους ?
    Απλά το σύστημα της διαπλοκής που κυβερνάει τη χώρα παίζει τα ρέστα του να βαστήξει την κυβέρνηση της παράγκας για να κάνει τις δουλειές του .

    TAPίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ''ΚΑΤΣΕΛΗΣ'' ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ 3Ε ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ .
      ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 130εκ. ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ''ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗΣ'' EYROBANK !
      ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .

      Διαγραφή
  5. Κυριάκο μου είμαι περήφανος για την εξέλιξή σου , αλλά πρόσεχε μην κάνεις τις μαλακίες του παππού σου . . .

    TERIS XRYSOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Θόδωρα , από τον Μιχάλη και τον Κυριάκο θα ζητάμε ρουσφέτια τώρα ? Μας πήραν φαλάγγι οι Καλαματιανοί , οι καπότες του ΠΑΣΟΚ και οι κοπριές Κουβέλη . Μας είχε πηδήξει το 4-2-1 , τώρα θα έχουμε 60-40 με το ΠΑΣΟΚ .
    Μπουρδέλο το κάνατε το μαγαζί !
    Αν δεν απολύσει και κανέναν του πατέρα του και κανέναν Καλαματιανό την έχουμε γ....ει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ . ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλές οι μαλακίες ιακχε αλλά πάλι συζητάνε με την τρόϊκα για να μας πηδήξουν ! Συζητάνε πως θα μας το παρουσιάσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ . ΕΝΑ ΖΗΤΑΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ , 5 ΔΙΝΟΥΝ . ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !
    ΠΟΛΥ ΞΥΠΝΙΕΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !
    ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Άδωνης τα συμφώνησε με τους τροϊκανούς ! Οι τροϊκανοί έκαναν σε όλα πίσω !
      Για να τους πείσει τους έδωσε δώρο και δυο εγκυκλοπαίδειες !

      Διαγραφή
  10. ''ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ'' χέρι χέρι με την Χρυσή Αυγή ! Ο Βύρων Πολύδωρας ( όχι ο Σταματόπουλος ) είπε αυτά που δεν μπορούσε να πει στο συνέδριο ο Σαμαράς .
    Να πει ξεκάθαρα πως υπάρχει μόνο ένα άκρο και αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ! Η Χρυσή Αυγή είναι δικό μας παιδί ! Το αίμα νερό δεν γίνεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ