Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΟΤΑΝ BLOGGAΡΟΥΝ ΧΘΕΣΙΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ...

Η ΕΡΤ ... ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗΣ"


Όταν bloggαρουν χθεσινά τσουτσέκια γαλάζιων πολιτικών γραφείων μόνο φαιδρότητες μπορεί να διαβάσει κανείς. Στην προσπάθειά τους να αποδομήσουν τις αναρτήσεις του ΙΑΚΧΟΥ παρεκτράπησαν, "έπιασαν στο στόμα τους" τον Γκέμπελς και τον Μακιαβέλι και με κατηγόρησαν ότι προσπαθώ να "συνδιαχειριστώ" την δεξιά παράταξη !!!

Λοιπόν κουτάβια,  ο Σαμαράς έγραψε ιστορία και επάξια κέρδισε τον προσωνύμιο του Ζιγδαντώνη, αφού κατάφερε και έφθασε την χαζοχαρούμενη δεξιά στο απίθανο ποσοστό του 18% ...

Το "ξεπούλημα της Ελλάδος" συνεχίζεται από τον Στουρνάρα "υπό το άγρυπνο βλέμμα" των Ζιγδαντώνη και  ΜπακατσελοΒενιζελοκουβέληδων και δεν έχει καμία σχέση με την απόφαση για το κλείσιμο του κωλοχανείου της ΕΡΤ που ήταν μια επιβεβλημένη Μνημονιακή Πολιτική (υποχρεωτική) Πράξη την οποία προσυπογράφω και τον τρόπο που έγινε μάλιστα , διότι όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη "οι γόρδιοι δεσμοί κόβονται, δεν λύνονται ποτέ"

 Τέλος ξυπνήστε κουτάβια , "ΔΕΞΙΑ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , υπήρχε υποτυπωδώς και σε κατάσταση πολιτικής σύγχυσης, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ", τώρα στον χώρο αυτό συνωστίζονται τα μορφώματα του facebook των "Συγκαμμένων", η λεγόμενη χαζοχαρούμενη δεξιά της ΝΔ που συνίσταται  από τον "μεσαίο χώρο" του Καραμανλή, τα αμετανόητα "ντοράκια" (ιδιαίτερε μ'ακούς νομίζω) και τους εναπομείναντες Πολλανίτες ...  άντε και τα υπολείμματα του Καρατζαφέρ. 

Αυτούς τους τύπους σας τους χαρίζουμε 

14 σχόλια:

  1. ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΄Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/6505_511007535615389_1517615667_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και να τη βγάλει καθαρή ο Σαμαράς από αυτή την ιστορία , είναι ήδη τελειωμένος . Ο Τσίπρας θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας και πολύ σύντομα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Χρυσή Αυγή θα ειναι διάττων αστέρας στη δημοκρατική παράδοση της Ελλάδας.Ενω κατηγορει τη Γερμανια της Μέρκελ προβαλει τη Γερμανία του Φύρερ και των ναζιστων του.Ο ρατσισμός,η ξενοφοβία και η βία δεν λύνουν τα προβλήματα της ελληνικης κοινωνίας.Η άυξηση των ποσοστων της ΧΑ οφειλεται μόνο στην απογοητευση του κοσμου απο το ατελες πολιτικό και κομματικό προσωπικό και την έλλειψη χαρισματικών πολιτικων ηγετών αυτη την εποχή.Μόλις θα αναδειχθούν χαρισματικοί νεοι ηγετες η Χρυση Αυγή θα εξατμιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ , ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .
    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΣΚΕΨΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 24 ώρες έχουν περάσει και δεν έχει εκτελεστεί η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για το άνοιγμα της ΕΡΤ .
    Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να διατάξει τη σύλληψη Σαμαρά - Στουρνάρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ

      ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΡΤ ΑΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ

      ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ , .. Η ΕΡΤ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΣτΕ

      Διαγραφή
    3. Η ΕΡΤ έπρεπε σύμφωνα με την απόφαση να είναι ανοικτή. Αυτά που λες είναι η ερμηνεία που δίνει η παρέα του Ζιγδαντώνη.

      Διαγραφή

    4. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ , ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ

      o iakxos: ΤΟ ΣτΕ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ "ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ" ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΕ: ΣτΕ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ . ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ (NA ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓ...

      ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΟΧΙ ΟΚΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ

      Διαγραφή
    5. Εγώ συμφωνώ με τον Μουρούτη και τον ΜΠΡΑΒΩΡΟΥΛΑ .

      Διαγραφή
  8. Στη σημερινή συνάντηση Στουρνάρα - Τρόϊκας συζητήθηκε και το κλείσιμο ορισμένων νοσοκομείων .
    Καλά κρασιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ , ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ