Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

KAI H "ΞΥNH" ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΗΣ ... Η ΠΑΣΣΑΡΕΛΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΤΕΙ !!!

  ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Η "ΞΥΝΗ" ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ "ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ" ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ... ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!
 

ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ "ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΙ" 
Ζήτησε με παρέμβασή της στη Βουλή η Φ. Αραμπατζή Πάγωμα πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία έως το τέλος του 2014 και ανακούφιση των χρεωμένων νοικοκυριών Σαφή δέσμευση από τον αρμόδιο Υπουργό ότι θα ισχύσει η αναστολή των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας έως το τέλος του 2014, ζήτησε από το βήμα της Βουλής, η Βουλευτής Σερρών της ΝΔ, κ. Φωτεινή Αραμπατζή, κατά την διάρκεια της τοποθέτησής της στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης για τις ρυθμίσεις σχετικά με την παροχή Διευκολύνσεων για ενήμερους δανειολήπτες και τροποποιήσεις στο Νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Όπως συγκεκριμένα ανέφερε, «Επειδή άνοιξε τεράστιο θέμα με την άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών της πρώτης , της κύριας κατοικίας , από το τέλος του 2013, είναι αναγκαίο Κύριε Υπουργέ, να δεσμευτείτε στον εύλογο χρόνο, ότι η άρση των πλειστηριασμών θα ισχύσει ως το τέλος του 2014! Σε μια εποχή που τα εισοδήματα δοκιμάζονται και είναι επισφαλή, το ενδεχόμενο έναρξης πλειστηριασμών θα προκαλέσει τεράστια σύγχυση και αναστάτωση στους ήδη επιβεβαρημένους δανειολήπτες». 

Γνήσια εκπρόσωπος των τοκολύφων τραπεζιτών (άλλωστε πατερας της επαίρεται ότι τυγχάνει "σοβαρός" μέτοχος πρωτοκλασάτων ελληνικών τραπεζών, συμμετέχων μετά λόγου στις Γενικές τους Συνελευσεις αποσπάσματα  των οποίων μας μεταδίδει στο ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ) η κ. Μακριώτη με τα εισαγώμενα πανάκριβα "συνολάκια", μας προέκυψε ξαφνικά και υπέρμαχος των υπερχεωμένων νοικοκυριών !!!

 Ζήτησε δέσμευση του Υπουργού για αναβολή ων πλειστηριαμών εντος του 2014, λες και ο Υπουργός είναι αυτός που θα αποφασίσει.  

Τώρα δεν είμαι βέβαιος έαν γνωρίζει η "ΞΥΝΗ" ότι τις αποφάσεις πλέον τις λαμβάνει ο Τόμσεν, ο Σοϊμπλε και τα άλλα παιδιά  αλλά απλά οι δωσίλογοι της κυβέρνησης που στηρίζει υπακούουν στα κελεύσματα, οπότε η κυρία εν γνώσει της απροκάλυπτα εμπαίζει τους ψηφοφορους της τεως και εν δυνάμει και παίζει με τον πόνο των δανειοληπτών και εδω πλέον μιλάμε για χυδαίο πολιτικό τσαρλατανισμό ή  δεν γνωρίζει όντως τίποτε και πιστεύει ότι ο Ζιγδαντώνης δρα αυτοβούλως , οπότε βερεσέ  πηγαινοέρχεται στην Αθήνα , για να δείχνει μόνο το μπόϊ της και τα σινιέ συνολάκια στην Βουλή ... " και τα τραίνα πηγαινοέρχονται στην Γερμανία, όμως γερμανικά δεν μαθαίνουν ποτέ " όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη.

Σε καθε περίπτωση όμως θεωρώ ότι συνιστά πολιτική αλητεία να έχεις ψηφίσει όλα τα νομοσχέδια των Μνημονίων που επέφεραν δραματικές περικοπές μισθών και συντάξεων και εκ των υστέρων να μιλάς αορίστως για "δοκιμαζόμενα και επισφαλή εισοδήματα"  που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις , όταν εσύ είσαι ο πρωταίτιος της ευθύνης αυτής της αδυναμίας

5 σχόλια:

  1. ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΞΥΝΗ
    ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ "ΠΑΝΟΡΑΜΑ"
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ
    ΤΑ "ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ. ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΧΟΣ ΓΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ. ΟΥΔΟΛΩΣ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ Ή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΕΡΗΜΕΡΗ ΟΦΕΙΛΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. * ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ (μόνο με ελληνική γραφή)

    * ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ANAΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.

    * ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ BLOG ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    * ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

    * ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΑΕΙ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙΣ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ; ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ