Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΣΩΤΟΣ SHOW : 20 ΧΡΟΝΙΑ "ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ" ...

ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΙ, ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΡΑΪΣΤΑΝ 


Είκοσι χρόνια έκλεισε στον κλάδο  ο ΕΣΤΙΑΤΩΡ ΣΩΤΟΣ και το γεγονός τιμήθηκε με ενα σουβλακέρι event κατα την διάρκεια του οποίου ο τιμώμενος ΣΩΤΟΣ άρπαξε το μικρόφωνο και έβγαλε τον ευχαριστήριο λόγο του . 

Και μας είπε μεταξύ άλλων "εμείς μαζί με τον Δρογαλά κάναμε γνωστή την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα για τα σουβλάκια της" . Αυτό όμως που δεν είπε ο ΕΣΤΙΑΤΩΡ ΣΩΤΟΣ είναι πόσα λεφτά πλήρωσε ασκόπως  το Επιμελητήριο για τα σούρτα-φέρτα αυτών των κυρίων στο Σύνταγμα και αλλού προκειμένου να διαφημίζουν τις επιχειρήσεις τους (Μέγκλα, στο ξαναλέω , δώσε στην δημοσιότητα όλα τα οικονομικά στοιχεία από τα πάρτι των Δρογαλομπαλίτηδων ... και  χρόνο στον Μπαλίτη να μιλάει στα συμβούλια )

Βέβαια τώρα κινδυνεύουν, ο Κωνσταντινίδης , ο Ιατρόπουλος και τα άλλα πρακτορεία τουρισμού , όπως και οι ξενοδόχοι μας να αναγκαστούν να πληρώσουν ποσοστά από τα κέρδη τους  στο Σωματείο των Εστιατόριων και το Επιμελητήριο από την επισκεψημότητα των τουριστών που καταφθάνουν κατά ορδές στην πόλη μας να γευτούν το περίφημο σουβλάκι μας μετά την ενημέρωση τους .

Αφού να φανταστείτε οι ορδές των "πληροφορηθέντων τουριστών" έφτασαν και μέχρι την Τουζλα , όπου άνοιξε σουβλακερί ο τέως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ή τέλος πάντων κάποιος Δρογαλάς , ενώ και η οικογένεια Μπαλίτη επένδυσε στον κλάδο αγοράζοντας σημαντικό ποσοστό σε γνωστη τοπική επιχειρηση σουβλακερί

1 σχόλιο:

  1. ΣΩΤΕ, ΓΕΛΟΙΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΙ, ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ, ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ, ΣΕ ΕΙΔΑ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΙΠΕ "ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ.ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.3 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΛΑΚΡΑ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΚΗΣ,ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΣΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ