Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΓΙΩΡΓΗΣ ΕΠΕΙΣΜΑΝΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΑΕΙ ...

ΓΙΑΖΙΚ, ΧΡΗΣΤΟ Μ' ΓΙΑΖΙΚ ... 
.

"Έχασε η Βενετιά, βελόνι" θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη.

Γιαλαντζί "Αντάρτικο" εκδηλώθηκε στον συνδυασμό του Χρήστου Μέγκλα, από τον εισηγητή του θέματος για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στο Φορέα Διαχείρησης Λαϊλιά, μετά "το άδειασμα" που "έφαγε" η ομάδα Νυχτοπάτη-Βίτμα  αφού ο Μέγκλας έλαβε το μήνυμα από την αναρτησή μου και δεν έπεσε στην λούμπα ...

o iakxos: ΜΕΓΚΛΑ, ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΤΕ ...:         ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ "ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ Διαβάζω το 7ο θεμα της ημερήσιας διά...

Στην ουσία απέσυρε το θέμα αφού η απόφαση ήταν ναι μεν αλλά να εγκριθεί πρώτα από τους νομικούς του Επιμελητηρίου, που φυσικά δεν πρόκειται να εγκριθεί ποτέ διότι από το άρθρο 265 του ν. 3463/2006 περί Δήμων και Κοινοτήτων η ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ ΑΕ λύεται υποχρεωτικά (κατι σαν την περίπτωση του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ) 

Οταν ο Πασχάλης  "κατάλαβε" ότι εφαγαν πόρτα, αφού στο επόμενο θέμα εγκρίθηκε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην ίδρυση της εταιρείας "Παρατηρήριο Αγροτικών Προϊόντων" με 20.000 ευρώ αλλά για τυπικούς λόγους άλλαξε το όνομα της, ρώτησε εαν γνωρίζει την αλλαγή το αφεντικό του, ο κ.Αντιπεριφερειάρχης  και ζήτησε τον λόγο όπου έντονα εκνευρισμένος  δήλωσε ότι στο εξής δεν ξαναψηφίζει καμία πρόταση της Διοικητικής εφοσον δεν υπάρχει νομική εισήγηση και αποχώρησε επιδεικτικά από την συνεδρίαση, ενώ ο Νυχτοπάτης κότα, "έβγαλε τον σκασμό" 

Η συνέχεια δόθηκε την επομένη στο καννάλι του "ΠΟΛΙΤΗ TEONDOR" με τον Πασχάλη να δηλώνει στο Δελτίο ειδήσεων στη Νάντια Δερέμπεη  "ότι πλέον θα πάψει να είναι γλάστρα" του Μέγκλα , θα ενημερώνεται πρώτα και μετά θα ψηφίζει ... "γλάστρες υπάρχουν στα μπαλκόνια" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Την ευκαιρία "άρπαξε από τα μαλλιά" ο Μπαλιτάκος που παρενέβη τηλεφωνικά και άρχισαν μαζί με τον "εισηγητή-αντάρτη" , να χαριεντίζονται με τα "Γιάννη μου" , "ναι Γιώργο μου" να δίνουν και να παίρνουν και "να κλαίνε πάνω στο χυμένο γάλα" διότι χρονικά μεχρι να εγκριθούν και οι αποφάσεις των ΟΤΑ που είναι μέτοχοι στον Φορέα "κινδυνευουν να χάσουν το τραίνο",  με τον Μπαλίτη να προτρέπει τον Πασχάλη να ζητήσουν το βραδυ έκτακτο συμβούλιο στο γραφείο του Προέδρου για να εγκρίνουν την εκταμίευση των 8.000 ευρώ για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην πολύπαθη και ταλαίπωρη αυξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Φορέα.

Πάντως σε ερώτηση της Νάντιας , εαν ο Πασχάλης προτίθεται να ανεξαρτητοποιηθεί, ο γιαλαντζί αντάρτης έκανε πίσω ... δήλωσε ότι θα παραμείνει στον συνδυασμό του Μεγκλα  

Στιγμές απείρου κάλλους και φυσικά φαιδρότητες ...
 

2 σχόλια:

  1. ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΕΙΣ ΙΑΚΧΕ. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ , ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΑΥΞΗΣΗ; ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΤΙΠΟΤΑ;Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΝΥΚΤΟΠΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ