Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ...

... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ , ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ


Εμφανώς καταβεβλημένος. ψυχολογικά ράκος με αδιάψευστο μάρτυρα την φωτογραφία που βλέπετε και διατελών σε πλήρη απογοήτευση  εμφανίστηκε "ο διάτων αστέρας" της κοινωνικοπολιτικής ζωής της πολης μας την τελευταία οκταετία, ο λαλίστατος και πολυπράγμων Βασίλης Χρυσανθίδης απ' το Τουτλί να ανακοινώσει στα ΜΜΕ τον "ξαφνικό θάνατο" της ΠΑΕ ΠΑΝΜΣΕΡΡΑΪΚΟΣ με την ιδιότητα του Γενικού Διευθυντή αυτής.

Ο μπασκετμπολίστας που διορίστηκε, χαρισματικά άνευ τυπικών προσόντων, δημόσιος υπάλληλος και έφθασε να διατελέσει μέχρι και Αντινομάρχης του Νομού Σερρών σήμερα βρίσκεται σε απελπιστικά αδιέξοδα.

Όμως όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη "όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμου , τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κώλος της" ...

Διαβάζω λοιπόν την δήλωση Χρυσανθίδη της Παρασκευής 26/7 στο SERRES SPORT NEWS:


     ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ 

 Την 30.06.2012 τα χρέη της ΠΑΕ σύμφωνα με τον Ισολογισμό της , ήταν  2.500.000 ευρώ, πως έγιναν τον Οκτώβριο 500.000 ευρώ και μετα 1.800.000 ευρώ; 

Ηταν απολύτως βέβαιο ότι δεν επρόκειτο να βρεθεί λύση μέχρι την Τρίτη και κόψτε τους θεατρινισμούς και το παραμύθι με τον Ρώσο  που δήθεν σας έδωσε 45.000 ευρώ. Αυτά τα καραγκιοζλίκια ήταν για να παραμυθιάζονται  ο Καδής , ο Ανέστης ο Χριστίδης και ο Τζιντζίδης


5 σχόλια:

  1. Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013
    Να γιατι η Κύπρος θα ξεμπερδεψει σε 2-3 χρονια...
    Φίλε Κώστα,

    «Η πρωτοβουλία αυτή της ΕΤΥΚ», προστίθεται «θα ξαφνιάσει πιθανόν πολλούς συναδέλφους και ίσως μερικοί να βιαστούν και χωρίς να τη μελετήσουν σε βάθος να τη θεωρήσουν υπερβολική», επισημαίνει η συντεχνία.
    «Παρ’ όλα αυτά, να είναι σίγουροι ότι η ηγεσία στάθμισε όλες τις παραμέτρους και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η πρόταση αυτή είναι απαραίτητη τόσο για το συμφέρον του τόπου αλλά και των τραπεζών και κατά συνέπεια και των ιδίων των συναδέλφων».


    Είναι η απόφαση της συντεχνίας των τραπεζικών υπαλλήλων που αποφάσισε την μείωση των μισθών των μελών τους...
    σε όλες τις τράπεζες μέχρι 30%.

    * Στην Κύπρο όλα τα μνημονιακά νομοσχέδια ψηφίστηκαν από όλα τα κόμματα της βουλής τόσο κατά την διάρκεια της προεδρίας Χριστόφια όπου πάρθηκαν τα μέτρα λιτότητας 5 μήνες πριν την ψήφιση του μνημονίου όσο και κατά την προεδρία Αναστασιάδη.

    * Πέραν του 65% των Κυπρίων είναι υπέρ του μνημονίου.

    * Δεν έγινε ούτε μία απεργία.

    * Ήδη η νέα κυβέρνηση απέλυσε 200 εργαζόμενους από τις Κυπριακές Αερογραμμές χωρίς αποζημιώσεις. Οι συντεχνίες αποφάσισαν να μην προβούν σε απεργία επειδή απαιτούσαν αποζημιώσεις για να μην επιβαρύνουν και άλλο το κλίμα στην οικονομία.

    * Έχουν ήδη κλείσει 4 οργανισμούς και έπονται και άλλοι.

    * Απελευθερώθηκε το ωράριο των καταστημάτων τα οποία μπορούν να είναι ανοικτά 7 μέρες την βδομάδα.

    * Έχουν δοθεί φοροαπαλλαγές στους επιχειρηματίες για σκοπούς επενδύσεων και προσλήψεων ανέργων.

    * Ήδη οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, ο πληθωρισμός τον Ιούνιο ανήλθε στο 0,08% από -0,69% το Μάιο του 2013 και 1,77% τον Ιούνιο του 2012. Τα επιτόκια μειώθηκαν στο 2,81% από 3,67% τον Απρίλιο και 4,35% τον περσινό Μάιο.

    Τα στοιχεία πενταμήνου δείχνουν ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα τους πρώτους πέντε μήνες του έτους περιορίζεται σε €80,7 εκατ. έναντι του στόχου για έλλειμμα €389,8 εκατ. Το πεντάμηνο του 2013 παρουσιάζεται πρωτογενές πλεόνασμα €113 εκατ., έναντι στόχου για έλλειμμα €172,4 εκατ. Το οικονομικό κλίμα αυξήθηκε κατά 2,7 μονάδες τον έβδομο μήνα του 2013 με το Δείκτη Οικονομικής Συγκυρίας (ΔΟΣ) να φθάνει τις 77,1 μονάδες από 74,4 μονάδες τον Ιούνιο.

    Τα δεδομένα που έχουν ενώπιον τους οι κυπριακές αρχές δείχνουν ότι η ύφεση ενδέχεται να είναι μικρότερη από ό,τι αναμενόταν, υπολογίζεται κοντά στο 7% αντί 8,5% με ανάλογη επίδραση και στα δημόσια οικονομικά.

    Όλα αυτά δείχνουν ότι η Κυπριακή οικονομία προσαρμόζεται γρήγορα στα νέα δεδομένα.

    Οι μέρες που έρχονται ίσως να είναι δυσκολότερες, αλλά εμείς θα τα καταφέρουμε, εσείς;

    Κώστας, Κύπρος

    Απάντηση Κ. Στουπα: Ισως παίζει ρόλο το γεγονός πως η Κύπρος έχει περάσει υπό αγγλική διοίκηση και η Ελλάδα όχι, μένοντας με τα κατάλοιπα της οθωμανικής και τους Καποδίστρια και Όθωνα να προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα μείγμα ευρωπαϊκού και ελληνικού ιδιώματος διοίκησης. Το "ατύχημα" της Κύπρου είναι πως γεωπολιτικά εξαρτάται από την Ελλάδα, λόγω διαφοράς πληθυσμιακού μεγέθους κυρίως...


    Πηγή:www.capital.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ
    ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ
    ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
    ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΑΨΟΥΜΕ
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ "ΟΜΟΡΦΕΣ" ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.
    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

      Ο ΙΑΚΧΟΣ ΕΠΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ.

      ΤΩΡΑ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΛΑΔΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ

      ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ , ΟΙ ΛΑΔΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ Ο ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΚΑ 700.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΝΩ Η ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΩΝ 2.660.000 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

      ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ , ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ

      Διαγραφή
    2. γιες γιες γιες
      Καλο Αύγουστο ΙΑΚΧΕ

      Διαγραφή
  3. Ολο το ΔΣ και ο μεγαλομετοχος της πρωην ΠΑΕ Πανσερραικός εκαναν ανεπαρκείς χειρισμούς και καταληξαμε στην Γ'Εθνική.ούτε ενα συγγνώμη δεν είπαν για την αστεια αναζητηση βουλγαρου,ρωσου και άλλων εκλεκτων δηθεν επενδυτών και πόσο βοηθησαν οι αυτοδιοικητικοί και οι Σέρραίοι που παιζουν τα ρεστα τους στα καζίνα της Βουλγαρίας και των Σκοπιων.Αλλο ενα πάθημα μεσα στα τόσα. Αυτογκόλ.Γιαυτό πάει μπροστά ο νομός Σερρών.Με μεγάλα λόγια και απο εργα ντήπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ