Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

"ΒΑΒΑ" AΛΗΘΕΥΕΙ Η ΦΗΜΗ ;


"ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΕ, Ο κ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ" ;


" Έγινε η αγάπη μίσος; " θα ρωτούσε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη . Οι άνθρωποι που κάλυπταν  απροκάλυπτα τα εγκλήματα του "περούκα" σε βάρος του Πανσερραϊκού τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και τους πέταξαν στο λάκκο με τον ασβέστη, "σαν στυμμένες λεμονόκουπες" και άρχισαν τα όργανα !!!  

Πληροφορίες θέλουν τον Βασίλη Χρυσανθίδη  σοβαρά ενοχλημένο,  να αφήνει υπονοούμενα σε συζητήσεις του σε γνωστά ποδοσφαιρικά στέκια για την επάρκεια και την αξιοπιστία του προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ έχει προχωρήσει σε καταγγελία στο ΙΚΑ (!!!) σχετικά με την σύμβαση εργασίας που είχε με την ΠΑΕ.

Θα είχε ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε το είδος και την φύση της εργασιακής σχέσης του Χρυσανθίδη με την ΠΑΕ, ο οποίος ήταν και "ειδικός συνεργάτης" του Γούνα στον Αθλητικό Οργανισμό όταν με την εκτέλεση παράνομης απόφασης εν γνώσει τους  ζημίωσαν τον Οργανισμό κατά 122.000 ευρώ !!! προς όφελος του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ και μετά την αποχώρησή τους από τον εν λόγω Οργανισμό αμφότεροι διορίστηκαν το 2012  μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ